Beyler bu umut sarı müstear isimli şahıs kuşku sitede fena sinpaş pazarlıyor. Bi bakın hesabına..
Doğru söyledikleride var saçmaladıklarıda...
Printable View
Beyler bu umut sarı müstear isimli şahıs kuşku sitede fena sinpaş pazarlıyor. Bi bakın hesabına..
Doğru söyledikleride var saçmaladıklarıda...
Zannetmiyorum. Tenezzül etmez böyle şeylere Avni. Hem yapsa bile 1- zamanlama olarak henüz çok erken 2-daha etkin ve takipçi sayısı çok daha yüksek biri ile anlaşırdı.
Marmaris gyo haberi cuma kapanışta geldi, yani birkaç gün daha hareketin devam edeceğini düşünüyorum.
Beyler bu eleman baya iyi grafik tahlili yapıyor. Şu tahliline imza atarım.
https://youtu.be/M53Kr4X-xdU
17:55 sinpaş tahlili..
Ben 4.04 gördüm bu 4 08 diyor, üstü çok hızlı bir şekilde gidebilir diyor ki doğru ..bence de 3 ler taban oldu gibi aşağıyada bi eleman yorum yazmış. Valla herkes mutabık kalmış halr bakın :)
Tek fiyat uygulaması için uğraşıyorlar herhalde. Bunun başka açıklaması yok.
Brüt takastaki şirkette iki saatte 75m hacim. Yahu neler oluyor
Hadi eksiye gel, tam senlik hareket. Sabah tavandan yazan ky şimdi kafasını duvara vuruyordur. Sen 2 tweet e yatırım yaparsan Avni de böyle çarpar işte.
Hala tavan ihtimali var ama bundan sonra giren ky iki defa düşünecek ve ilk fırsatta kaçacak.
Şöyle 2-3 tavan daha gitsen ne olurdu be ? ahhh ahhhh diyorum
Yine kilitledi. Beyler yinr tavana kilit kapatırsa yarında tavan olur ki, 4 10 üstü feza.... bakalım nelerle karşılaşacağız.
arkadaşlar merhaba, kısa bir süre önce ( yaklaşık 1 aydır ) haftalık hisse paylaşım bölümünü takip etmeye başladım. 2 3 gündür de sngyo aldığım dan beri yani sizlerin yazılarını geçmişe dönük olarak okudum. umut sarıyı ise yaklaşık bir yıldır takip ederim. kendisi oyuncudur girdiği tahtada ky ezmeden alır götürür. içi boş şirketlere asla girmez hikayesi olan geleceği olan şirketleri seçer. geçmişte 26/07/20 - 07/07/20 dmsas, 25/06/20 - 07/07/20 afyon, 10/07/2020 - 12/08/20 klgyo arasında ki alıp götürmeler kendisine aittir. bunlar sadece benim şahit olduğum ve alım yaptığım kağıtlar isteyen olursa hepsinin dökümünü çıkartabilirim. şimdide sngyonun tahtasını yapıyor. evet belki avni bey çok zengin ve işi iyi biliyor olabilir lakin bu durumda sizin bilgilerinizi okuduktan sonra aklıma şu geliyor. belki avni bey umut sarı ile anlaştılar ve umut sarıda tahtayı alıp yukarılara götürüyor. ( sadece şahsi fikrim ) öyle yada böyle ben umut sarıya güvenirim kuşluktaki ya da bazı paralı gruplarda ki gibi küçük yatırımcıya mal yığmaz onları ezmez ben dahil birçok kişi sayesinde güzel paralar kazanmışızdır. taki umut sarı ne zaman uçağı antep e indirir o zaman çıkar tahtadan ve kendi akışına bırakır. ayrıca kendisi isim vermeyeyim ama başka bir geçmiş tarihi olan forum sitesinin ilk kurucularındandır. borsa bilgisine de kendisine de güvenmenizi ümit ederim.
ayrıca tahtayı izleyeniniz varsa görecektir 27 270 1027 2700 şer lot alımları kendisine aittir. antepli olduğu için imzasını bu şekilde atar tahtaya.
ayrıca şunu da eklemek isterim kendisi 13 mayıs günü ekotürk te murat beyin programına katılmıştır. buyrun buda linki
https://www.youtube.com/watch?v=BH93clbMJ34
Sn effeKc, tahtaya hosgeldiniz, umarım birlikte kazanırız.
Yazdıklarınıza küçük bir itirazım olacak, bu tahtayı Avni haricinde hiçbir oyuncu ama hiçbir oyuncu götüremez. Galip, Rıza vs dahil. Avni'nin isteği veya rızası olmadan tek kademe oynayamaz, geçmişte bir kaç kişi denedi, ağlaya ağlaya kaçıp gittiler.
Kuslu sitede en az 50-60 bin takipçisi olan ve çok sağlam analiz yapan benim bildiğim 3 kişi 2 aydır bu kağıdı oneriyorlar ve ısrarla portfoylerinde tutuyorlar. Adamlar takipçilerine 1 ayda %100 kazandırdı ama umut sarı kadar gürültü yapmadılar.
Evet beyler şu an düşen kapa göre yeni şirketin halka açılacağı kesinleşti
Hahaha ha, şahane bir gün şahane bi kapanış. Ozellikle son 10 dakikası. Cuma gelen çok güzel Kap haberine rağmen, küsküyü verdi mekanın sahibi. Patron "gidin kumda oynayın" dedi. Hala mesajı almadilarsa patron güzelcene öğretir ileri günlerde.
Bugün kuşlu sitedeki sngyo reklamlarından midem bulanmışti, inşallah defolup giderler.
Hoşbuldum Katsura teşekkür ederim. Doğrudur Avni beyi ve kağıdı ben çok iyi tanımam. Tabi ki sizin takibiniz bilginiz fazladır. Şu durumda benim aklıma Avni bey ile anlaşıldığı gelmektedir ki mümkündür. Çünkü uzun yıllar borsa ve piyasa bilgisi olan bi oyuncu tahtada değil Avni beyle başka bir oyuncuyla köşe kapmaca oynayacağını düşünmüyorum pek onun tarzı değil çünkü.u zamana kadar böyle bi mücadeye girdiğini görmedim ki o hiç sevmediği grupların tahtasında bile. Ben sadece umut sarının adı geçtiği için tanıdığım kadarıyla anlatmak istedim hocam. Umarım hepimiz için hayırlı olur. Sonuç olarak umut sarı nin sayfasını da incelerseniz sizlerin daha önceden bildiğiniz bilgileri ve kurulan senoryalari anlatmakta paylaşmakta asla kağıda zarar vereceğini düşünmüyorum. Evet çok konuşturur kağıdı çünkü hepimiz biliriz ki küçük yatırımcı bu camia daki en büyük güçtür onu arkasına alıp güzelce yonlendirenler her zaman kazanmıştır ve umut sarida bu işi güzel yapıyor inşallah yine güzel sonuçlar çıkacaktır diye diyerek herkesin kazançlı olmasını ümit ediyorum
investing'te millet coşmuş yarın tavan açacak diye yazıyor. ben kısmi bölünme yolu ile halka açık yeni şirket kurulmasının sngyo'ya ne faydası olur tam anlayamadım.
Olur birazdan anlatacağım..
Cuma kap tan sonra da millet tavan, tavan, diye havalanmis, pazartesi herkes tavandan alış vermişti. Sonu malum. Aynısı yarın da olabilir, dikkat etmek lazım.
Millet tavan hayli kurarken devre kesti.
Neyse, biz 4 senede tanıdık Avni'yi, onlar da yavaş yavaş tanıyacaklar.
:)))) ))) nr güldüm ya... yahu ben bu adamdan hiçbir şey anlamadım. Nasıl biri bu ya. Sağda solda adamları var, methediyorlar, sonra yazdığınıda siliyor. Ağamlar, üstadımlat, sen ne dersen oluyorlar... tv ye çıkmalar. Beylet bu ekotürk yayına çıktıktan sonra para istiyor bilginiz olsun..bilmem anlarabildim mi
Bence kağıt bugün tavan olabilir. Asagiyi bayağı bi salladilar, ayrıca brüt takas ve daha önemlisi emir silememe yasağı bal kaymak oldu.
Ama tavan olursa u_sari yaptı diye sağda solda reklam yapacaklar. Ulan, adam ve surekasi dünden beri bağırıyordu "açılışta tavan tavan" diye, adama tabanı gösterdi Avni. Ee şimdi tavan olursa, sen mi yapmış olacaksın.
Yine efsane yazdın. İmzaladım
evet sizlerde haklısınız uzun süredir kağıdın 3,5- 4 lere gelmesini beklerken 3 günde hedeflerinize ulaşması sizin açınızdan pekte kolay kolay kabul edilebilir bi durum değil. malum uzun süredir kağıdı takip ettiğiniz için patron ve kağıtla aranızda oluşan duygusal bağlar bu hareketlerin yapılamayacağına inandırmış. ama merak etmeyin umut sarı ve etrafındakiler kağıda istedikleri yere geldiğinde kar larını alıp çıkacaklar siz yine kaldığınız yerden rahat rahat takibinize devam edersiniz. sakince......
1- Patronla aramızda olsa olsa nefret bağı oluşmuştur duygusal olarak.
2- umut ve surekası topladılarsa 100 milyon lot buyursun tahtayı yapsınlar yapabiliyorlarsa.
3- Umut bu kağıdı 3.35 tavandayken yazdı, zaten cuma sabahı direkt tavandan açıldı, yani 3.5-4 lere getiren o değildi. Burada yazan 3 kişinin maliyeti de 1'in altında, döviz bazında karımızı da yaptık, hedefimize ulaştık yani, için rahat olsun.
4- Madem kuşlu sitede 40 bin takipçisi olan Sinpaş gibi bir tahtayı etkileyebiliyor, Mardinli, Tunabeyi gibi adamlar bu kağıdı 1.5'dan beri takipçilerine öneriyor, ralliden bahsediyor, ısrarla tutmalarını söylüyor. O zaman u sarı'yı değil, bu adamları takdir etmek gerekir. Adamlar %150 para kazandırdılar takipçilerine.
5- Umut'un adamları cumadan beri deli gibi reklamını yaptı kağıdın, dün ve bugün için kesin tavan demişlerdi, bugun kağıdın hali ortada. Yani umut etkisiz eleman son iki günde.
6- Tabi size göre bundan sonra giderse kağıt umut götürür, gitmezse birileri takoz olmuş olur. Ne güzel dünya. "Kaymak olursa benim, sirke olursa senin" hesabı.
7- Kısa vadede bu kağıdın başına gelebilecek en büyük felaket; internet yasağı ve tek fiyat uygulaması olur. Korkarım ki, umut ve taifesi tarafından son 2 günde bulandırılan bu ortamda, maalesef buna maruz kalabiliriz. Madem tahta yapıcısısın, kendinde bu gücü görüyorsun; bunu efendice, sessiz sakince yap, ortalığı velveleye vermeden, her ortamda reklamını döndürmeden yap.
Gidiyor. 4.08- 4.10 geçilirse sert çıkış yapabilir beyler... avni şey pardon umut sarı büyük adammış:))
Yıllardır hisse net üyesiyim burda yazılanlara inanamıyorum.sanki umut sarı kağıdı kötüledi iyiliğine bir sürü twit atta 2021 9 aylıklar açıklana kadar burdayım diyor ve gerçekten tahta yapıyor bunu gizlide yapmıyor.Bu şirket çok büyüyecek diyor borçlarını tamamen kapatıp kara geçecek bedelsiz yapacak o zaman ben şunu anlıyorum kötülüğüne yazanlar ellerindeki malları kaptırmışlar.saygılar iyi geceler