Bunların anketini ciddiye alan nesle aşina değiliz. Öptürsün gitsin zaten .
Printable View
Bunların anketini ciddiye alan nesle aşina değiliz. Öptürsün gitsin zaten .
Kolay kolay gelmez...
Suriye'de şehitleri neden veriyorlar bilmiyorum...
Kullanmak ya da çatmak içindir diye düşünüyorum.
Vermezsek nasıl duyacaklar?
Şehit aileleri basın toplantısı mı yapacak?
Bunlar benim sorularım değil.
Eminim bir kısmı toplantılarda bunu dile getiriyordur...
Devlet ciddiyeti beklemiyorum bunlardan.
Yok hükmündedir tanımıyoruz kınıyoruz desek...Olmaz mı ?
https://www.linkpicture.com/q/Screen...3_Facebook.jpg
Yahu herif kolonu biraz zayıflatmış, abartmanın ne gereği var, hiç değilse demirleri kesmemiş usta adammış.:kahkah:
Üstüne bir kaba bir de ince sıva attınmı, eskisinden saglam olur.:oleyo:
Ya onlar da pis bedevi işte. Onların sözü çok mu muteber sanki . Al birini vur ötekine.
F16 menzili 2200 KM imiş.
Libya ise atmasyon 1500 km olsa...İzmirden...
Gidiş dönüş 3000 km ister.
Libya üzerinde dönüp dolaşmak falan.
Havada benzin ikmali yapan bir uçağımız olacaktı...
Bunlar benim değil. Yetkililerin soruları olabilir...:)
EUR/USD - Euro US Dollar
1.0787 -0.0047 -0.43%
Dolar euro'ya karşı hızla değer kazanıyor,parite 1.08'i de kırdı...
https://www.linkpicture.com/q/Screen...009_Chrome.jpg
Var Bora bey, emme biz de o kapasite kaldımı, emin değilim.
Haydarpaşayı da kurtarmak lazım adalet yoluyla...
Dolar endeksi 99.3 olmuş, dolar 5.98 olduğu zaman 98'di, aslında bu dış etken olmasaydı kur hala aynı seviyede olacaktı, artış doların tüm dünyada güçlenmesinden.
Yine de iyi tutuyorlar bizimkiler..
ABD, Venezuela'daki faaliyetleri nedeniyle Rusya’nın Rosneft petrol şirketine yaptırım uygulama kararı aldı.
Rosneft swift sisteminden yararlanamayacak.yani uluslararası para transferi yapamayacak
https://twitter.com/SecPompeo/status...92917641973765
Gram altın 312 tl olmuş. Dolar 6.05 te
Son dakika: Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Libya'da darbeci Hafter'e bağlı Libya Ulusal Ordusu'nun "Türkiye'ye ait bir gemiyi vurduk" iddiasını yalanladı. Kalın, "İsabetsiz taciz atışı oldu. Derhal misliyle karşılık verildi." dedi.
aslında bu dolarında MİSLİYLE yükselmesi gerekir:bravo::ok:
Bilmediğim için soruyorum, taciz atışı isabetsizse biz de isabetsiz taciz atışı yaparak mı misliyle karşılık vermiş oluyor?
Bugün saray sözcüsü Kalın Beyefendi basına bilgi veriyor...
Konu başlıkları, İdlib, Libya, NATO, Çindeki Korona virüs, Moskova ile görüşme vs...
Yurtiçi deyince FETÖ var, KK var, Gezi var...
Emperyal bir ülke gibiyiz valla.
Blommbergte yorumcu piyasa uzmanı diyor ki 75 haftalık zamanda Türk halkı 35 milyar dolar aldı. Ve bunun 10 milyar gibi bir rakamı değerli madenlerde park etti. Bu dolarizasyonu yenmek lazım. Üstüne tüm gelişmekte olan ülkelerden sadece Türkiye'den para çıkışı var bilakis diğer ülkelere para girişi var. Yani Ekonomi çoğ iyi. İşsizlik aslında yok parası var ki iş beğenmiyor pahalılık ve enflasyon ise dıj güçlerin oyunu.
"Finlandiya’da yumuşak kış mevsimi ve rüzgar türbinlerinin tam kapasite ile çalışmasını sağlayan rüzgarlı hava nedeniyle elektrik fiyatlarının eksiye düştüğü öğrenildi.
Enerji borsası Nord Pool’un verilerine göre Finlandiya’da yumuşak kış mevsimi ve rüzgar türbinlerinin tam kapasite ile çalışmasını sağlayan rüzgarlı hava nedeniyle "elektrik fiyatları" eksi değerlere düştü.
Nord Pool’un konuya ilişkin açıklamasında,“Pazartesi günü elektrik piyasası bakımından Finlandiya tarihine girdi. Elektrik fiyatları ilk kez eksiye geçerek 1 megavat/saat için eksi 20 eurocent oldu”*ifadelerine yer verildi'
[emoji846] biz neyi tartışıyoruz, adamlar neyi ?
Bırakın artık şu Finlandiya muhabbetini, 25 milyon nüfus var. Coğrafi olarak saçma sapan bir yerde,kıyaslama yapmak çok anlamsız.
https://www.linkpicture.com/q/Screen...7_Chrome_1.jpg
Bu Finli birisi Simon Hayha 75 yıl önce kafasına Rus mermisi girmiş, onlar sanki ipek çadırdan geldi.
O adamın kim olduğunu araştırmayacaksınız tabiki, Menderesten bu yana 70 yıldır ne değişti, onlarında komşusu SSCB idi.
Suriye sınırına neden mayın döşendi, bunu dahi bilmeyenler ahkam kesiyor aq!
Gerekse bu gerzekler, Suriye sınırının mayın tarlası olduğunu dahi bilmezler...
Sayın Gaya Bey, sizinle tartışmaya girmemem gerektiğini bilecek kadar uzun zamandır forumu ve yazılarınızı takip ediyorum :) Saygılar.
Ortadoğu ve Kuzey Afrika bataklıktır, gerekse Afrika ve Pakistan, Afganistanda öyledir.
Lan sen sınırlarını koruyamıyorsun, Libyaya neye gidiyorsun, içi boş orduylan!
SON
geçen girdiğimden beri topiğe girmemiştim
dağ başındaki çobana da sorsanız sınırların ne zaman çizildiğini bilir, cahil cehaletini hakaret ederek kapatmaya çalışmıştı (son gönderilenlerde okumuştum)
çapınız o kadar
bir diğeri sürekli özgürlükten dem vurur
hangi hakkınız elinizden alınmış
çocuğunuzu okula mı sokmamışlar
okuduğu okulun kat sayısını mı düşürmülşer üniversite kazanamasın diye?
yoksa askere giden oğlunuzun yemin törenine mi sokmamışlar kılık kıyafetinizden ötürü
yok mu saymışlar tüm kamusal haklardan men mi etmişler?
mv. seçilince (kıyafetinizden ötürü) haddinizi bildirip salondan mı çıkarmışlar?
memeleketin temeline dinamit koyanları kodese tıkmışlar , yazık etmişler
sokakta ......... arsız olamadkları için için cinsiyetsiz tuvalet özgürlüğünüz mü kısıtlanmış?
sokakları savaş meydanına çevirip devletin malına vatandaşın dükkanına milyarlarca lira zarar verme özgürlüğünüz elinizden alınmış yazık etmişler.
GAYA forumun en yobazı çakma idi
çok geç oldu ama artık anladım, 2. si de senmişsin!
cevap verme foruma girmeyeceğim, EN AZINDAN BİR SÜRE.
1990lar istanbul aksarayda işsizler ve bir kaç işçiyle ekonomik durumlarını tartışıyoruz biz öğrenciydik. Neyse 10 dakkada etraf polis doldu, telsizler filan sanırsın gizli örgüt toplantısı var. adamların ücretleri yarıya inmiş şikayetleri var. O gün döve döve çıkarıldık o kıraathaneden.Gözaltına almadığımıza şükredin lan ***ler dedi çok sevgili sivil polis. Neyse aradan 2 gün gecti beyazıtta her cuma ki kahrolsun laiklik temalı dinci gösteriyi takip ediyoruz. aynı sivil polisler sadece izliyordu pankartları , pankartta ne mi yazıyordu " kahrolsun kemal ve laik tc". İşte o polisler ve hükümetler siz kitapsızları başımıza, ortadoğuya sonra dünyaya sardı. Ne yararı oldu islamcıların şu dünya tarihinde lan bir tek buluşunuz var mı? 1950 den beri bir kac ay hariç bütün hükümetler ve abd ce kollandınız bu topraklarda.
Hani benzetmek gibi olmasın ama delinin biri bir taş atmış başlıktaki bizler çıkarmaya çalışıyoruz.
Hani neresini düzelteceksin ki bu paylaşımın.
Finlandiya'nın nüfusu 25 milyonmuş.
Yahu lisede coğrafya ders notun kötü olabilir ama artık gugul var. 5 saniyede öğren.
5 milyon nere 25 milyon nere...
İmzamı haklı çıkarıyor bu tipler...