Bugün garantideki aç köpek satışı neydi öyle
Global den
Printable View
Bugün garantideki aç köpek satışı neydi öyle
Global den
İlgilenen olurda. Pay vadeli de işlem yapan var ise, hangi rakam long/short (spot) rakam. Fiyatları söyleyebilirim örneğin,
Tavhl long açılacak yer 15.82(spot).
Kendi yaptığım bir sistem.
Pay vadeliyi yarın kapatıyorum, faydalanmak isteyen olursa diye.
dow 20950......20850 deneyecek yıne
bu bıst coplugunde harcanıyor bızım gıbı traderlar
Net rakam vereyim Petkim de, 3,03-3.17-3.34–3.50-3.68
Dün 3.34 kapatınca 3.68 in geleceği sistemde belliydi, orada tavanı kapattım. Short açmadım kitler diye tavana, tekrar long olmayı bekledim.
3.34 de alım veriyor sistem, kaça çekildi, 3.34.
Böyle böyle gidiyor, rakamlar net. Özel bir çalışmam.
Şayet petkimde devre kesici olmasa idi, suyunu çıkarırdım petkimin elimdeki rakamlarla.
Teb long açmış dikkat mi edelim:kahkah: teb kim ya..adamın ön dişini çekiverirler valla ne olduğunu anlayamazlar:evil:
Msci Turkey neden +%3.5 ?
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir program sistem Excel tablo yada bir ir şablon ise vs yapılmış ise özelden yada buradan farketmez gönderirseniz sevinirim yok kendiniz hesaplıyorsanız gram altın dohol şişe trkcam soda ykbank ekgyo krdmd tskb enka bunlara bakarsan sevinirim biraz fazla ama en azından başkaları yerinde sormuş oluruz tabii ilgilenmek isterseniz şimdiden thanks
Lambert abey hedefi vermiş
İlk hedef 107.500
Oraya saldıracağız
Belkide GAP gup ile geçeriz yada geliriz
YTd
Dünya genelindeki yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısı 1 milyonu aştı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
dow 20800 altına kayarsa fısı cekerler
Hocam rakamlar sabittir, 1 kere üzerinden geçmesi yeterli. 10 yıl sonrada 20 yıl sonrada çalışır.
Şuan pc de değilim, yarın diğer istediklerini atabilirim. Pozu olana yardımcı olmak amacım. Bütün hisselerin var bist 100 de dahil.
Krdmd ve trkcm var.
Trkcm, 3.08 - 3.02 - 2.92 - 2.88 - 2.74.
Yani 3.02 ye geldiğinde short açarsın. 3.03-3.04 stop olur yoksa 3.08 e yürür veya 3.09 a stop koyarsın. Sana bağlı. Kaça kadar? Short 2.92 ye kadar. Veya seni kaç kademe tatmin ederse.
Bunlar günlük al-sat içindir. Geceye kalınmaz. Kalınır ama kalınmamasında fayda var.
Krdmd - 1.91 - 1.93 - 2.01 - 2.04 - 2.26
Bu rakamlar dışında rakamların hiç bir fonksiyonu yok, halüsilasyon diğer rakamlar.
Global piyasalar yıkılırken bizim pala çok iyi tuttu piyasayi...
Şimdi yine dow çöküyor tepeden 600 puan vermiş biz kapanışa göre 300 puan aşağıdayız var bi hinlik yarın belli olur artık şu an maşallah demekten başka bir şey demiyorum...
Yikilmicaz yikilmicaz. Sinerji sinerji.
Yeşillendi AZ..
Dünyada vaka sayısı 1 milyonu, ölüm sayısı 50 bini geçti. 2 hafta gecikmeli gibi ölümler, önce yeni vaka sayısı azalmalı sonra ölümler azalmalı.
Toplam vaka sayısında 10. yeni vaka sayısında 6. sıradayız.
https://i.hizliresim.com/V3J5RW.jpg
En az 1 aydır her cuma fırsat vermeden satıyo, yarında aynı olabilir. Pozisyonu endeks shortla hedge ettim. Yarin aksama kapatirim shortlari hisse vadeli longlar kalir
Bir sonraki virus salgınında direkt dışarı çıkma yasağı gelir. Dünyada tüm altyapı evden çıkmamayı mümkün oluğunca destekleyecek hale getirilir diye düşünüyorum.
Kayıt dışı ile çok daha çetin mücadele başlar tüm dünyada.
Yüzyüze yapılmak durumunda kalan işler tek tek bu salgında tespit edildi muhtemelen. Bunları elektronik ortada yapmaya yönelik düzenlemeler hızlanır. Aksayan elektronik işlemler de iyileştirilir. Uzaktan eğitim alt yapısı iyileşir. Doktorların uzaktan muayenesi tedavisi de başlayabiir. Kağıt para da yakında kalkar.
Bu gün olmayacak bunu bizim vadeli söylüyor..
Fdow 20600 lü rakamlarda iken biz 0.40 eksideydik bunun bir izahı olmalıydı ama yoktu...
İzah olmayınca vardır bir bildiği deyip yapıştırdık lönkü...
Yarını bir görelim...
Bu arada formun en faydalı kişilerindensin hedef ve görüşlerinin çok faydasını gördüm canı gönülden teşekkürlerimi sunarım..
DOW
SAATLİK
https://i.hizliresim.com/mfEW2R.png
Koca MB 100 milyon mu bagislamis kampanyaya. Tuh tuh tuh faizin devrilsin MB. İnsan oradan birkac milyar fisekler. Degerleme hesabindan utan. Sanki cebinden cikiyor.
Bizim mb cok cimri arkadaş matbaa sende bas ordan ver oraya