Dikkat
Kıracak
Çökecek
Uçacak
Çok sıkıştı çok
Mal Kitloylar
Yok yok topluyorlar
Kaç gündür aynı muhabbeti yapıyoruz
Tam bu sefer olacak galiba diyorum, bi bakıyorum gaz sancısıymış
Lan ya yürüyün bi tarafa ya da söyleyin hergün boşu boşuna gelmeyek
Printable View
Dikkat
Kıracak
Çökecek
Uçacak
Çok sıkıştı çok
Mal Kitloylar
Yok yok topluyorlar
Kaç gündür aynı muhabbeti yapıyoruz
Tam bu sefer olacak galiba diyorum, bi bakıyorum gaz sancısıymış
Lan ya yürüyün bi tarafa ya da söyleyin hergün boşu boşuna gelmeyek
Pala günlüklerde DOJI yapmaya çalışıyor.. Yarın enteresan olacak..!
bankacılık endeksi bir kez daha xu100 altında kapatmış. geçenlerde de böyle birşey olmuştu sonraki gün iyi zıplamıştı...
Karanlık odada sattılar mi ?
Endeks 3,5 hafta sonra ilk kez 50 gün ortalama üstünde kapattı. Direnç olarak çalışıyordu.
Bence olumlu bir kapanış.
bim olmasaydı kaç kapatacaktı endeks?
ralliciler bime dua etsin
pala ne rallicilerin dediğini yaptı
ne benim gibi eksşi bekleyenlerinkini
kafasına göre takıldı bimle de artı kapadı
Bu dolar günlükhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b7d6c4302e.jpg
Bu macd ile düşmüş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Peki şimdi bu macd ile ne yapacak
Teknikçilere uzmanlık sorusu
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...215e697ef0.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bugün amerikanın devre kesmesi ilazımdı.
halen yeşil asdas.:he:
ortama değil tekniğe bakınca yükseliş devam ediyor ama alt trendden uzaklaştığı için ters durumda geri çekilme ihtimalide var.
indikatörler ve görüntü ve candaşlarda sahipli hisselerini aldığına göre endeksi bırakmak istemiyorlar..
tek sorun bankalar...
https://i.hizliresim.com/pIwVWF.png
Vaka sayısıda ağır hasta sayısıda ölen sayısıda son ayların en yükseği
Diğer şort 72.000 e yükselmesine rağmen aslında günlük işlemde diğer taraf long işlem yapmış. Pasta kafa karıştırıcı olsada pala şortçu yakaladığında yarın yokmuş gibi yukarı sürdüğünden yeterli şortçuyu toplayamamış diye düşünüyorum.
şimdi 1 ay 7.4949 rakamını ezberleriz..
sonra reuters kaynaklı bir haber düşer yine, "merkez şu kadar milyar dolar sattı kuru tutmak için" tadında..
enteresan.. böyle rakamları savunmayın.. komedi.. amatör gibi rakamlar belirliyorlar.. bırakın gitsin.. yuları geniş tutun..
normal şartlarda gitmesi gerekn rakama zaten yine gidecek..
ama yabancılar açısında durum muhtemelen şu:
"kur 1 ay sonra da gitmesi gereken yere gitse farketmez zira şu anda görece ucuz bir seviyeyi (*) Türk merkez bankası satarak savunmaya çalışıyor.. bırakalım satsınlar..fazla elleşmeyin.. 8 yerine 7.5 dan alırız biz de.. daha iyi.. o esnada borsa işlemlerimizde dolar cinsinden %2-3 ekstra avantaj kazanmış oluruz en az.. abd şartlarında mükemmel (ekstra) getiri.."
(*) görece olarak normal bir alış baskısının işaret edeceği seviyeden daha düşük bir seviye
Bir saniyede olsa 7.50 görüldü
iar, yetkili kuyumcular, bankalar elele verip vatandaşın yastık altında bulunan altınlarını sisteme dahil edeceklermiş vatandaş istediği anda altınını fiziki olarak yetkili kuyumculardan çekecekmiş. Yastık altında 300 milyar dolarlık altin olduğu tahmin ediliyormuş. Sayın ekonomi ahalimiz bu sayede vatandaşı hırsızlara karşı koruyacakmış. Bak bak... yazacak çok şey varda neyse.
Daha rekabetçi oluyoruz oyüzden müdahale etmiyor 😀😀😀
8 bence rekabetçi bir kur gibi duruyor
Son 3 iş gününde ne alsam zararla kapattım anlayamadığım bi lanet çöktü sanki üzerime. 2 senedir böyle bi durum hatırlamıyorum gerçekten
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.