Orta vadeli sepet yapmak için kademeli alımlara başlayacağım ama hiiiçç acelem yok. Daha aşağı gidecek yeri var kağıtların, fiyatlar çok pahalı. Zaten para faizde günlük nemalanıyor.
Orta vadeli sepet yapmak için kademeli alımlara başlayacağım ama hiiiçç acelem yok. Daha aşağı gidecek yeri var kağıtların, fiyatlar çok pahalı. Zaten para faizde günlük nemalanıyor.
ahh ortağım foçabeyi hepimizi işmenli yaptın yetmedi tcd’yi de işmenli yapmışsın 😀😀
bütün suç değerli ortağım foçabeyinindir ben masumum üstadlar görüyorsunuz 😀😀😀
not; güldüğüne bakmayın lakayıtlık sanılmasın en az %30 zarardayım ana paramdan ama şimdi üzülsek hem %30 zararda hem de üzülmüş olacağız o yüzden en iyisi üzülmeyip %30 zararda olmak :₺
Fuatim eggub depoluyorum ne diyorsun
üstadım ben hiçbir şey bilmiyorum ama blueberry üstadın kağıtlarındandır
Onun portföy çok iyi gitti
OZBAL , Bantas , Ege gübre , Gezda , hedef girişim bunlar iyi durumda bu kadar düşüşe rağmen zarar yazmadı bu kağıtlar
Bence eggub iyi kağıt 240’lardan alayım mı diyordum bugün bedava finansalları da iyi diye biliyorum
Bu arada yıl sonunda Tüpraş’tan yeni ciddi sektörel değişiklik içeren yatırımları açıklamasını bekliyorum tekrar yazayım ytd.
Nooldu topic ölmüş..
Kulaklarının pası gitsin:
https://www.youtube.com/watch?v=_1KknIhHuag
Fatma yaniyorum fatmaaaaa
Hele lunatic ustad gunluk faiz alirken bizim boyle hergun enaz yuzde 2 zarar etmemiz beni mahvediyor fatmaaaaaa
Önümüzdeki haftadan itibaren bist30 hisselerini kovalıcam ufaktan..emeklilik artıkın
Kisa zamanda zor gorunuyor bekleriz para lazim degil
Sizinki kadar olmasada bir kral dairemiz var 🤭
Odabasim musterih olalim
Tek umudum
Hacimsiz dusuyor
Hacimsiz dusen
Hizli cikar
Boyle gidecek degil ya
Firmalar batar
Hukumet birseylerin hesabini yapiyordur
Ha boyle yazdim
Akrostij gibi bas harflerden birsey cikarmi diye
Bir bokta cikmadi
Giderse ilk yan tahtalar gidecek bence
Hepsi bir sene onceki fiyatina geldi
Bist30 un cogu onlara gore iyi durumda!
Ytd
Bir halt bilmem yazdiklarim deli sacmalamasidir
Yakarsa dunyayi malda olanlar yakar
O kadar
Boyle kapatamaz
Toplayacaktir!
Ytd
Fatma su getir fatmaaaaaaa
İste tamah kulturu budur
Dusur eksi 3-4 lere
Kapanisi eksi 1 le yap
Halk sukretsin!
Odabasim ve fuatim
Gozunuz tskb ve skrb ta olsun
Giprasirsa bana titresim atin
Bir daha koylumu asla!
Dort defa aldim dordunde de zararla ciktim
Yahu bu ppf ne güzel şeymiş, hep artıyor.
Hemde bileşik.
Borsa düşüyor diyorlar aslı var mı bilmiyorum, dede bile ppf yaptı.
Not: dpi ppf değil.
Webster üstad, günü ve haftayı özetleyen bir konuşma bekliyoruz!
Tabii önümüzdeki günlere de ışık tutacak..
Merhaba, temettü dağıtan şirketlerin grafikleriyle alakalı aklıma takılan bir konu var. Mesela tüpraş grafiğine baktığımda son 5 yılda 63 ten 104 e gelmiş. Haziran 2016da 63 müş. Haziran 2021de 104 olmuş. Bedelli yada bedelsiz sermaye artırımları hisseye ve grafiğe yansıyor deniyor. O zaman onlarla ilgili bir problem yok. Peki dağıtılan temettüler grafiklere yansıyor mu? Tüpraşın temettü verimi son 5yılda (2016=%6,99 2017=%5,91 2018=%9,52 2019=8,97 2020=%0 2021=belli değil) böyle olmuş. Grafiğe bakınca tüpraş son 5 yılda %65 kazandırmış nominal. Bunun içinde temettüler yok değil mi? Temettüleri gelire eklemek istesem nasıl bir hesaplama yapmak uygun olur? Tşkler
Cümleten hayırlı geceler oba sakinleri kimsecikler kalmamış heralde herkes tatile çıkmış
Günaydın oba!
Günaydın oynak beyim!
Herkes dayak yemiş ve hala yiyor sesi soluğu çıkmıyor :)
Oynak beyim duman ettiler bizi daaaa.
Gunaydin odabasim
Evet spk gokyuzunu izlemeye devam etsin
Uc tavan yapan hisseye ceza veren spk
Bu dususlerde nerde?
Hadi esnaf cakiyor
Deniyorki
Pandemide kapaliydiniz
Simdi fais zam yapin gormezden geliyoruz
Hisselere olan sessizlige ne demeli
Tahtacilar mk milletin
Herkes batti