Birde şu var. Yeni sigortalı yada belirli bir süre boyunca sigortalı çalışmayanlar için devlet sigorta primini karşılıyor. Eş dost kim varsa sigortalı girişi yapılmış da olabilir.
Printable View
Birde şu var. Yeni sigortalı yada belirli bir süre boyunca sigortalı çalışmayanlar için devlet sigorta primini karşılıyor. Eş dost kim varsa sigortalı girişi yapılmış da olabilir.
Kordsa dikkatimi çekti. ABD Brezilya Almanya Endonezya Tayvan da onun üzerinde tesisi var. 200 un üzerinde kendine ait buluş var.
1562,50 ye 12 tane satış yazdım bu dolar kuruyla 100 günlük dolar bazlı ho spotta 1547 ye denk geliyor. Pala lütfedip alırsa bakalım. Buradan şansımı deniyorum .
margin saati de geçti. sıkıntılı hesaplar da patlatıldı.
xbank dün kapanışta sat verdi. erdemir, kardemir zaten malum.
bakalım nasıl kapatacak.
Az parayla çok iş yapmaya çalışıyor abiler...Ereğli düşünce kos hemen Bim al o düşünce kos öbürünü al yeterki endeks göçmensin.kafanızı seviym sizin...
MB vadeli dolar satıyor galiba. Faiz düşürüp bunu mu karşılayacaklar.
daha önceleri hafta sonu buraya koyuyordum
5 kurum bazında para giriş çikiş durumu
son iki haftada ciddi para girişi var
sıralama xtüm x30 x100
https://i.hizliresim.com/pmu9lph.PNG
Bugün kapanışı Bankalar liderliğinde artı bekliyorum
kapanış rakamı olarak da
son yükseğin üstü bekliyorum
Tabii kişisel tahmin
Ek 27539
buraların üstü zor sanki
Bir müddettir işlemlerimde
matriks renko barları baz alıyorum
x30 saatlik epey zamandır alda
viop aradan sat veriyor
ve şuan ala geçmemiş
daha çok x30 dikkate alıyorum
birde sn sidabumi den bir kural öğrendim
viop son yükselişdeki i düşüşler bir önceki düşüşlerden fazla olmaz ise
problem yok olarak bakıyorum
özet
en yüksekten şu ana kadar en fazla 26 puan düşmüş
düşüşü ciddiye almam için
26 puandan fazla olmalı
https://i.hizliresim.com/kykwvrv.PNG
eksi kapanış beklıom bakalım tutacakmı??ytd...
Ereyliyi dahada vereceklerse ,piyasayı bim ile bir yere kadar .
Bankaları almaları gerek bir noktada.
Benim kısalar gitmiş teşekkürler palacım sen şimdi yukarı sürdükçe sürersin . :)
Yoncada saatlik te takip ettiğim formasyon yukarı kırdı 16.00 barı teyit olacak 9.12 üzeri kalması gerek formasyonu devamı için.
akbaknk, garanti, işc, ykb
alan satanlar
Bofa hepsinde alıcı
https://i.hizliresim.com/3j26ylg.PNG
Akbank 2 günlük erişim skandalı nedeniyle büyük müşteri ve prestij kaybına uğramıştı buna rağmen bayramdan sonra en çok yükselen hisselerden biri , inanılmaz bir borsamız var ya hergün ağzım açık izliyorum ekranı...
son saat düşmeyen borsa toptur.:)nokta...
milyon dolarlık evlerin olduğu cadde bostan sahili...
https://i.hizliresim.com/990l3wd.jpg
Damlar rakipsiz oyun oynuyorlar .
İstedikleri kadar düşürüp istedikleri kadar çıkarıyorlar.
Sadece iyi teknik bilenler biraz bunları yoluyor dur.
Benim görebildiğim bu:28:
Temel teknik konusu çok konuşuldu bu ara. Ben de temelciyim esas, tekniği hala öğreniyorum. Sn. Sindoma demiş ya beceremediği işe bok atanlar vb diye çok doğru bak ben tekniği elle beceremedim battım kodla tekrar çalışıyorum beceririm beceremem ayrı konu. Ama temel de yani ha rekor bilanço geldi Ereğli alayım diye bir mantalite kesinlikle yok. Ben de taşıdım kazandım 6 - 9.90 arası Ereğli taşıdım kalsam çok daha da iyi olacakmış ön göremedik ayrı bir konu ama nasıl ki teknikte alacağın yer satacağın yer çok önemli ise temelde de aynı şekilde ikisi bağımsız değil hele hele kapa gözünü temel fk de iyiyse taşı babam hiç değil. Buffett okursanız zaten adamın da böyle bir yaklaşımı olmamış ne çıkışları var çat diye basıp geçiyor kafasına yatmadığı anda.
Tabi burası Türkiye o da ayrı bir şey onlarda temel yıllık ise bizde çeyrek lik dır. Donguseldir. Nasıl ki bazı şeyleri bilmeden teknikte pars yok aynı şekilde temelde de yok ha bu yöntemi kötü yapmaz seni beceriksiz yapar :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1565 Manuel cort, hedge amaçlı.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
koca oğlan 100 liraya merdiven dayadı...
Cumhur reis konuşma yapmadan şort moort açmam:28:
Yonca 9.15 altı başladığı yere gider 9.09
Yoncayı 9.24 üzeri kapatacak yiğit gelsin:)