https://yetkinreport.com/2021/11/15/...a-da-yukselir/
An itibariyle şekere yüzde 25 zam hayırlı olsun
Bu gece Apara'da aklın yolu programında perşembe günü kesinlikle pas geçilmesi gerekir denildi.
Carsamba kurun seviyesi , belirleyici olacaktir
Ufaktan ufaktan mülkiyetsizleştirme çalışmaları başlamış.
Almanya'da da iki tip ev satışı var diye hatırlıyorum yanlışsam birisi düzeltir. Arsasını kiraladığınız ev, bir de arsası size ait olan ev...
Eskiden çok kafaya takmazdım ama şu 2030/great reset geyikleri ile beraber düşününce şimdi canımı sıkıyor bu tarz gelişmeler.
Komunizm tüm hızıyla otobanda!
1'den 2'ye, 4'ten 8'e nasıl geldiyse; 10'dan 20'ye de aynı şekilde gidebülü.
ytd
Avrupa'da Amerika'da i phone 500 600 dolarsa samsung xaoim vs lerde 200 300 dolardır.o zaman ABD ve eu da yasanyanlarda yine ucuz diye Samsung vs alıyorlar isim icabı 100 gurbetçi ile muhabbetim oldu bir tanesinin bile elinde iphone gormedim....arti demişsiniz ki arkadaşım bilgisayar mühendisi bla bla ...maaş artani ile iPhone alıyor.burada da bir maaşla iPhone alınır ..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Babuşçu sürekli kesin faiz 400 baz inecek diyor içerden bilgi mi alıyor nedir birde geçen bir tv kanalında inşallah tahminim tutar dedi full dolarda heralde :)
Bahri ucunu tut da daha fazla indirim olmasin. %12'den daha kredi cekecegiz. Mevduatcilardan bedava para.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşım değil komşumun oğlu. Genç bir bilgisayar mühendisi. Almanya ya beyin göçü.
Türkiye de maaşından masrafları düştükten sonra kaç genç bilgisayar mühendisi iPhone 12 yi peşin olarak alabilir?
Bu kadar kolay ise sokakta gençlerin telefonuna kafa takan adamlar ne ayak?
kasım ve aralıkda 4 puan daha çakıp faizi 12 ye getirecekler gibi duruyor..
ziraat aralıkda 0.99 konut faizi için hazırlık yapıyor diye bişiler duydum..
faiz 12 dolar 12 olacak gibi duruyor..
daha evvel 10 11 aralığı demiştim..
bu rakam 12 ye doğru evriliyor sanırım kısa vade de..
Bahri keyifler nadil?
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bozuk saat bile ayda yilda bir dogruyu gosterirmis. Emmin opsun seni...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hem tedirginim hem seviniyorum..
Beter olsunlar da bir daha siyasal islama, dini kullanarak oy isteyenlere oy vermeye tovbe etsinler diyorum...
Ucu bana da dokaniyor ama acima duygumu korelttim, disimi sikacagim bir sure...
Cunku biliyorum ki krizle gelen krizle gider...
Cunku rahmetli Demirel'in diedigi gibi tencerenin goturemeyecegi hukumet yoktur..
Syg,
Allah belalarını versin bu umursamaz, utanmaz, ahlaksızların.
Şu dolar nedir kardeşim 10.14 oldu.
Nufusun yarisindan fazlasi artik 300 dolar altina calisiyor..
30 sene oncesinin Cin'i olduk..
Syg,
Karsiliksiz para fiskiriyeaaaaaaaaaaaaah
Fiskirmaz olsun...
Syg,
Rahat olun, adam ekonominin kitaabini yazdim diyor..
Elbet vardir bi bildigi degil mi??
Syg,
Ben krediyi ozellikle bahrinin paradan cekecem.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bahri de bi gecemedi dovize kardesim..
Yillardir burada aglar durur...
10.15
Syg,
https://www.dw.com/tr/t%C3%BCrkiyeni...%B1/a-53495005
Bu kitleyi azaltacaklari yerde artiriyorlar ki oy tabanlari artsin...
Syg,
Bahrinin para serbetli gelecek insaat sektorune. Kalkinacagiz degerli onderimiz...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bahri kalbimiz seninle. Sen bize bedava fon oldun. Hakkini hic odeyemeyiz...
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bahri bu basligin idolu...
Cilekes mevduatci...
Syg,
TL bir iluzyondur..
Artik herkesin bunu anlamis oldugunu dusunuyorum...
Syg,
Yabancının ölücü fiyatla almasından rahatsız olmak yerine, yaşadığın ülkenin yöneticilerine kamuoyu oluşturup bir 'Gelecek Fonu' kurdurup, bedavaya kendi malını kendin alabilseydin keşke.
Varlık Fonu'nun 2019'dan beri faaliyet raporu yok!
https://twitter.com/serkanerden_/sta...V2VNbD1og&s=19
Bir gun ona sekersiz cay ismarliyacagim.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MB çekse şu meşhur faiz kılıcını da artık ben ve tüm memursen üyesi ahali maaşlarıyla ucuzdan dolar alıp bi daha vursak voleyi:kahkah:
Sanırım kınından çıkmıyor alet zorlayıp zorlayıp çekemiyorlar.
https://i.ytimg.com/vi/QYb_VS59xr0/maxresdefault.jpg
Varlık fonu tamamen döviz faiz ve borsa üçgeninde piyasanın kontrolünü ellerine geçirmek için üretilmiş bişi idi zaten..
Ne diyecekler diki..
Ülkenin parası ile ülkenin kumarhanesinde oyun mu oynuyoruz..
Cunku seker pahalli...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.