İşbir Roket diye grup kurmuşlar orada galiba millet
https://twitter.com/aacemiborsaci/st...298857473?s=21
Printable View
İşbir Roket diye grup kurmuşlar orada galiba millet
https://twitter.com/aacemiborsaci/st...298857473?s=21
Az da olsa elimde olan hisselerle vedalaştım. Kalanlara bol kazançlar dilerim.
çok şensiniz koptuk gidiyoruz diyorsunuz yani
İşin ilginci işbir deki potansiyeli önceden de biliyordum zaman olarak ancak kendi mi ayarlaya bildim 2 - 3 hafta önceydi,
acelemde yoktu ufak ufak alım yaparım orta- uzun vade için dedim
şans işte daha istediğim kadar lota ulaşamadan tahta yukarı koptu
insan hisse yükselir diye üzülür mü üzüldüm istediğim kadar alamadığım için
ancak çok kısa zamanda ikiye katladı ve ben gerildim açıkçası maliyeti çıkınca stresten kurtuldum kafamda kurguladığım lota ulaşamadım nasip Allah bunu nasip etti
Son durum nedir acaba kimse yazmaz oldu
:shh::shh::shh:
Bugün itibariyle gerek değer gerekse halka açıklık oranı yüzde 15 sağlanmıştır
Şirket ister istiraklerin sahip olduğu miktarı kaydilestirse isterse uygun yerine koysun
Şimdi görev borsa İstanbul'da
Sizce bir hamle gelir mi syn.Ali bey
Hamleyi bilmem.ama 3 tane sıkıntı var 1:Takasta küçük yatırımcı 900 den fazla lot almış ki bu bence sorun 2:bugün 4550 civarinda karşılaştırma var acemice satış yazarlarsa büyük sıkıntı 3:Satan ile alan arası ilk defa bu kadar fark oldu.Yarın ola hayr ola.
Beni korkutan tüm piyasa öncesi işlem kağıtları tavan tavan gidiyor tamam işbir gibisi yok ama bu kağıtların hepsinin gitmesi garip
Umpaş hariç oda batmış galiba
Uyarılar için teşekkürler syn. viking ve syn.çok
Viking keşke daha çok yazsan işbiri bizden çok daha iyi biliyorsunuz.
Değer ve %15 sağlanırsa bir üst pazar mümkün müSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2400 ü görmemişim.Onunla 85000 gibi ediyor.
15 i bilmem ama şirket başvurusu şart.
hayırlı işler artık bol sıfırlı günler gelebilir
Kap haberi gelmiş
Güzel şirketsin beee işbir KAP haberi güzel. Maşallah .. Eşleşmeye bakamıyorum durum nedir arkadaşlar..
Bağlı Ortaklıklarımızdan İŞBİR SENTETİK DOKUMA SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ, nin:
1- Hindistan'da yerleşik Venus Polytex Private Ltd. ile (%50-%50) ortak yatırımı olan ve Rajasthan eyaleti Udaipur şehrinde faaliyet gösteren, Big-Bag üretim yapan İsbir Mewar Bulk Bag Private Ltd. şirketindeki Venüs Politex Private Ltd. şirketinin sahip olduğu %50 hisseyi satın almak için görüşmeler başlattığını,
2- Balıkesir 1. OSB'nde faaliyet gösteren fabrika binasındaki 3,5 MWp kapasiteli çatı Güneş Enerji Sistemi projesinin tamamlandığını; Balıkesir 2. OSB'sinde faaliyet gösteren fabrikasındaki 6,2 MWp kapasiteli çatı Güneş Enerji Sistemi projesinin ise Kasım'2020 ayında tamamlanacağını ve toplam proje tutarının (KDV dahil) 6.500.000 USD olacağını,
3- 2.000.000 adet/ay kapasiteli %95-98 üzeri koruma sağlayan Type I, Type II ve Type IIR standartlarında maske üretimine başladığını,
Bilgilerinize sunarız.
Hindistan beklenen sonuc ama maske şimdiye kadar olmaliydi.Maske işi uzertaş girdi o işe bizim tesis daha guzel dağıtım iyi ihracat bile olur.👍👍👍
Kapta CEO’nun BloombergHT de canlı yayında söylenen tüm müjdeler var. Ancak maske işinden o gün bahsedilmemişti. Bu tamamen herkese sürpriz oldu :)
Karanlık yollarda kaldık . Neyse artık bahtımıza ne çıkarsa
Eşleşme olmaması garip oldu. Alışmak zaman alacak. Kör kuyularda kalmamak lazım :)
güya ky koruyacak ama kör havuz sistemi bu sistemin bir benzerini daha öncede yaptılar tutmadı gidecek olan gider bence
Bu kadar insaniz spk ya falan sesimiz gitmezmi ben bi denedim bakalim.
Yazin hocam spk bist ben yazdim esitlik ilkesine aykiri.Bu sirketleri bu pazara alanlar bist yonetimi.Yatrimci ayrimi var.
Arkadaşlar
Eşleşmenin gözükmesi biz küçük yatırımcılar lehinedir sebebi her hissenin bir yapıcısı var
Tek fiyatlı olanlarda tahtacı duruma göre son saniyede tavan taban arasinda oynayıp duruyor.
Bunu 2017 yılında borsa İstanbul'dan talep etmiş biri olarak yazıyorum.
Ayrıca emir iptalinde de iyi oldu bununlada eslesmeye istediği ayarı veriyordu.
Bunları iyi düşünün kendi ayağınıza sıkmaya çalışmayın.
Bugün iştiraki sadece 7000 lot kaydilestirmis halbuki epey hissesi vardı
Bir film dönüyor bakalım hayirlisi
Cinali hocam emir iptali ve iyilestirme var ben bugun yaptim.Isbir sunger bu kadar lotu nasil satar o da ayry bir konu hee kagidi yikmadan satar yada saglam bir alici gelirse konu degisir tabi.Sungerin elinde ne kadar var biliyormusunuz.Kapta yanlis anlasilma olmasin %67 diyir o oran bizim oradaki istirak payimiz.