Üstad hergün hacim yaparak ne elde etmeye çalışılıyorlar... Hacim oluşturmadan direk hedefe gitmek yukarı ya da aşağı sıkıntılı mı ?
Printable View
Yabancı banka olduğumdan beni burada yargılama , talebinin AYM tarafından kabul edilmesi çok çok düşük ihtimal.
YEREL MAH. VE FEDERAL MAHKEME nin muhalifi olan bir karar çıkması...olay BİRAZ DA siyasidir ve AKP ye karşı kullanılıyor.
GERÇEKLEŞMELER DÜŞÜNÜLEN kadar endişe verici değildir...sonuçlandırmıyor çünkü kendince bankanın kuyruğunu eline geçirmiş ve bunu bırakmak istemiyor.
Bu işin profesyonel-uzmanların- yabancının POZİSYONUNA-TAKASINA BAKINCA ORTADA BAL GİBİ BİR SORUN VAR.
%51 yükseliş tahmini yukarı yönlü idi ama hedefe vardı mı dersek emin değilim ...
https://i.hizliresim.com/81lwy7u.png
hay bin kunduz bu ne ya beni terleme bastı ayıcıklarım :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Halkbank'ın talebi "yabancı bankayım beni burada yargılama" değil.
1976 tarihli Foreign Sovereign Immunity Act var. (Egemen Ülkeler Dokunulmazlık Yasası diye çevrilebilir kabaca)
Buna göre Amerikan mahkemeleri yabancı devletleri yargılayamaz. Yabancı devleti de 3 şekilde tanımlıyor:
1) Yabancı devlet.
2) Yabancı bir devletin siyasi alt bölümü
3) Yabancı bir devletin "acentesi veya aracı"
Halkbank'ın çoğunluk hissesi Türkiye Cumhuriyeti Devletine ait olduğundan, bu kanuna göre ben dokunulmazım diyor. (3. bölüm)
Ki kanun içeriğine göre de haklı gibi.
O yüzden Yüksek Mahkemenin davayı kabul etmesi küçümsenecek bir durum değil bence.
Bugün de kazanamadım diyen olursa ağzına kürekle vurun
SASA ve EKGYO'da vadeli fiyat farkı diğerlerinden daha yüksek.
Bir işler çeviriliyor olabilir.
Hulk daki eski yabancı takasa bakar ve 2015 'den önceki goy goy ve poh pohlanmaya göre, bildiğin kendi emeklilik fonlarını ellediler. Herhalde ben değildim yatırım yapılabilir seviyeye çeken. Short çekiyordum o seviyeye.
Herhalde biz değildik uluslar arası antlaşma ile hulka iran parasını emanet eden.
Hicccccccc mollalardan haber yok bizim paramız ne oldu diye. Tabi onlar da bölüştüler abd derinleri ile parayı.
https://i.hizliresim.com/2xa3wcm.png
topikte 1-2 tane havlayan olduğu için fazla graf işine girmiyorum.
78 üzerinde kaldığı sürece böyle teknik formasyon mevcut.
Emekli fonları ve acemi temettücüler alımlarını bitirince düşer demişler.
Bakalım seans nasıl bitecek.
SASA halka açıklığı az ama değeri yüksek olunca endeksde önemli oyuncu olmaya başladı.
Liste sırası ile şu şekilde olması lazım.
THYAO
EREGL
BIMAS
SISE
TUPRS
SASA
KCHOL
AKBNK
SAHOL
ISCTR
TCELL
HEKTS
FROTO
YKBNK
ASELS
PETKM
GARAN
TOASO
TAVHL
GUBRF
Sasası olanın tasası olmaz derler, bizim bi arkadaş iki sene önce ücbucuk taleden kamyonu doldurmuş, her yükselişte verdin ni malları diye soruyorum. yok diyor, şuan ücbeş taban yabsa yine bana dokanmaz diyo
Way arkadaş şöyle bir taktaya denk gelemedik yanarım yanarım ona yanarım.
Bak biri ne yazmış,
Mermiler seksin bu alemde teksin
Kısmi görünme koşullu emir viopa da gelsin...:yes:
salça gene tavan olacak ellam..
dün otkar da asılmıştım biraz sabah iyiydi geri geldi.
bu kaad niye yasılmıyor anlamıyorum. ya sen boynuzlusun anasını keseyim. holdinkisinden bile az gitti herhal yılbaşından beri..
Endeks ağırlık listesi her gün yayınlanıyor mu, yoksa yayıncı kuruluşlar kendi mi hesaplıyor. AKSEN sıfır gözüküyor, belki bir hata var.
Benimki manuel olduğu için ufak tefek hatalar oluyor.
HEKTS SASA arasında hep 10 tl lik bir fark korunuyordu..
Şu an 18..
HEKTS geride kaldı..
SASA kaç kere tavan bozdu ısrarla yine kilitlediler..
Her ikisinde de 100+ fiyat lar radara girdi..
*Gazprom: Önceki ödemeler 20 Ekim'e kadar gerçekleşmezse Moldova'ya gaz arzını durdurabiliriz
Bize de aynısını derlsr mi acaba?
Gün içinde endeks ağırlıkları tekrar değiştiriliyor mu bilmiyorum, ama büyük hisseler tavan veya taban olduğunda gerçek değer ile yayınlanan değer arasında ufak tefek ekstra farklılıklar olabilir diye tahmin ediyorum.
*Fed/Logan: ABD Merkez Bankası dijital parası için Kongre'den onay gerekecektir
Sasanin nefesi 88 de tükenir bence .
Belki de tükenmez. Ne bileyim.
gundiş gibi sülale aptallarına sesleniyorum:)
bugunun balkon konuşması olsun.
TRedar destek direnç üzerinden strateji yapar .
trend yakaladığı an kene olur ,
sonra gundiş gibiler havlar durur TA şöyle TA böyle diye:kahkah:
sen havladıkça biz katlayacaz gundiş
SASA'da %20 halka açıklık var, halk 1 kazanınca ana ortak da 4 kazanıyor. Yüklü yatırımı var, hisseler muhtemelen teminattır, daha da kredi çekmesi gerekiyor olabilir.
Taşınan Açıklarda artış var, kayda değer olarak EREGL de taşınma olmuş, AKBNK HALKB YKBNK da hafiften artış var,
https://r.resimlink.com/mbw69Pxn.png