Çürük mal deyolar. Zaten tırtmış anlatılan.
Demek ki ABD nin baskı ile satmaya çalışma sebebi de elde kalan malı eritmekmiş.
Yer mi Anadolu çocuğu...Alırmıyız hiç .
Printable View
bu arada gübrespora ky dan ilgi var 7 milyon lot satışta sürekli ky alımı var fakat 7 milyona duruşa sürekli ekleme var bugün iştahı kabartmak uğruna taban bozabilir ben girmem o ayrı.
yarın bozar tabanı diye düşünüyorum başganım
Gübre'nin bugün bi şansı vardı ama dünkü yayından sonra o iş patladı bence.
gubre ,cuma uzlaşma.. 7 milyon kağıt fiziki teslimata girer ve 80-100 arası dengelenir..
karamsar tablo bu..
Bu kağıttan yatırım olur mu??
Umarım 7200 ler direnç olarak çalıştırmaya başlamaz ileride... Parasızlıktan, iş bilmezlikten bu dolar enflasyonunda 5 dolarları destek konuşmamız gerekirdi bu senelerde. Yazık arkadaş yazık. Neyse vatan millet bayrak ...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşüş trendinde hareketler böyle oluyor, yarın benim tahtayıda tabana basarlar mı ki sorusu akıla gelmeli ve beynin ikinci lobunda düşünce hasıl olmalı
Doları da 30 kapatacağım diye zorluyorlar :)
https://i.hizliresim.com/k4orsu8.png
böyle bir simülasyon yaptım aylık kapanışa gidiyor kanal dibi 137 bandı .
çalışırsa yarında taban cuma da aday adayı kapanışa doğru çözülebilir.
tabi son söz operasyon çocuklarının yakalananlara geçmiş olsun.
7-8 senede bir tahta bir şekilde gömülmüş
#MRGYO – Oğuzhan Şahinkaya tarafından 3.202.154 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki pay %9,82'ye geriledi
seri düşüş olacaksa bimi tüpü ve kuşu devreye sokmaları lazım
Yayında bahsedilen Namık Bey'in kredileri kapatıyoruz operasyon geliyor dediği dönemde o kurumun çalışanlarının yaptığı youtube yayınlarına bakın. Güzel kitlemişler millete yılsonuna kadar 9-10bin hedefleri verip.
AHGAZ ve ENERY spegi de tutuklandı diye haberler vardı dün...CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7.884 long oldum abey kapağı kapatın gari.
Piyasada dengelenmeler yapılmaya çalışılıyor bazı endeks ağırlığı olan tahtalarda devam ederse daha olumlu günlük kapanış beklerim.
2 aydır piyasada biliniyormuş operasyon.
"Rüşvetin belgesi mi olur" diye bir laf var. Bazı şeylerin belgesi olmuyor, gaybı Allah bilir deniyor.
Beklenti gerçekleşti diye normalde piyasa dönerdi ama arkası gelecek beklentisi olabilir.
https://i.hizliresim.com/kfzyruh.jpg
Xbank da desteğe geldi. Buradan aşağı verecekler mi bakalım..
Google Finance'a göre (bazen hatalı olabiliyor) 52 haftalık dibe yakın tepesinden uzak hisseler
https://i.hizliresim.com/6z8eofx.jpg
Bugün son satışlar oluyor olabilir Çarşamba günü ve yılsonu olması nedeniyle de...
Yeni yıl yeni umutlarla, yeni zirvelere yol açabilir... Sonuçta TCMB faiz artışında zirve % 45 ile olacak ve yılın ikinci yarısında düşürmeye çalışacaklardır faizleri...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün Çarşamba, Pazartesi de tatil. Kredi faiz masrafı bu hafta daha da yüksektir.
Sıkı dur üüüleyse sindoma abi, açıyorum barajın kapaanı :)
Sikın dişinizi, az kaldı, yalniz benim kurede 5000 altı gözüküyor 2024 de,
Borsa yatırım fonlarından vergi alınıyor. Normalde sadece hisse alıp satan borsa yatırım fonları çoğalabilir.
Şimdi teknoloji gelişti, otomatik fon yaratılabiliyor, portföy otomatik hesaplanıyor kotasyon vs de verilebiliyor.
Her aracı kurumun model portföyü var, o şekilde portföy oluşturan ETF fonlar (Borsa yatırım fonları) ilgi çekebilir. Tek hisse almak büyük risk, portföy işletmek de vatandaşın uğraşabileceği bir şey değil.
3 ayda bir içeriği değişen fonlar olsa akıllı yatırım ve robot teknolojisinden vatandaş da yararlanır.
Sistemin gelişmesinde en önemli engel katılımcıların bu işden benim ne menfaatm diye düşünmesi.
Bilim her insan öncelikle kendi çıkarını düşünür felsefesini kabul etmiş ve insan aldığından daha fazlasını vermez diye bir kabul var.
Genelde ahlak ve din sistem menfaatini öne alıyor. Normalde siyaset de öyle düşünmesi gerekir ama pratik o şekilde olmadığına işaret ediyor.
bahçede işim var alçıpan yapıyorum
ara ara gelip bakıyom ama hala belirgin bir iskonto yok
bu fiyatlar bana cok pahalı