https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net...bd&oe=596F80E7
Printable View
Kıbrıs referandumunu hatırlıyorum, 2004 yılıydı galiba.
Bizim Hayırcı kesim, Annan Planını destekleyen Ak Parti Hükümetini Kıbrıs'ı Rumlar'a peşkeş çekmekle suçluyordu. Annan Planı'nın Rumlar'ın sonu olduğunu düşünen Rum lider Papadöpulos ise halkına hayır oyu vermeleri için ağlayarak yalvarıyordu.
Bizim Hayırcı'lar bu durumu; Rumlar "AYAK YAPIYOR", referandum günü geldiğinde "bakın görün Rumlar nasıl evet diyecek" diyerek üstün zekalarını sergiliyorlardı!!
Sonuç; Rumlar referandumda %70 ile hayır dediler.
rumenigge,
Şimdi düşündüm de...:Sad:
Bu referandum tantanası geçince... buranın dadı duzu galmaz...
Bu topik gerilere düşer gider...
Sen cübileni yapar, terli formanı asarsın vestiyere.. (bari imzala da birine ver.. bana verme ben istemem.. almanlara gıcıım var...)
Kesin dadı duzu galmaz...:oleyo:
Spor bakanı o sırada köln de imiş şimdi bunlar kadın bakanı tek başına sapıkların memleketine nasıl yollar, benim Müslüman kardeşimin ne işi var öle sapık ülkede diye sorular aklıma geldi şimdi...Sapık bunlar yahu. bizim başbakan sapıklarla iş duduyor, gemicikleri var, körle yatan şaşı kalkarmış aklıma kötü kötü şeyler geliyor...yok yok olamaz...:hah:
RTE nin eski şoförü, meclisten tv yayını yapan, şimdiki vekil YELİZ mecliste erkeklik yapmış..hollanda-eşcinsel-yeliz kafayı yer adam yoksa dogrumu beaaa......:hah: