-
Çok net konuşmamanızı naçizane tavsiye ederim . Dallas’a dönmüş insanların ne olacak acaba diye dirhem dirhem yazı bilgi aradığı ortamda bu tarz keskin net ifadeler kafa karıştırır.En azından ‘tahminen’ şeklinde cümlemize baslayabilirsiniz.Teşekkürler
-
Hic bir kimseyi etkilememek icin birşey yazmak istemiyorum.herkesin kararı kendine.sadece hiçbirşey gorundugu gibi degil bana gore tabi.
-
Alanlar korkutmamak için biraz yukarı yaptırabilir , yoksa alıcı olmaz düşer , o nedenle sabah sakin olur ytd
-
Cakirkaptan yazmış zaten KY da tahtayı yukarı taşıyacak para yok herşey açık değilmiş? KY olabildiğince yuksek fiyattan naliyetlendirnek sonra fiyatı 15-20 arasında dengede tutmak olabilir mi? Adamlardan 5 maliyetle 2 milyon varmış bunun 300.000 ni 20_60 arasi ortalamayla verdiyse ellerindeki hisse maliyeti sıfıra yakin gibi bence KY mallandirnak icin strateji uyguluyorlar gibi YTD
-
Kendi adına ben sattim 15 lerden yerine koyma düşüncesindeyim.
Kimseye al SAT tavsiyesi degil aman ha herkesin kararı kendine
-
Birde su var hükümet sadece CHP bin %28 hissesi peşinde degil piyasadaki kurucu hisseleri de toplayıp komple isbanksi yönetimini ele geçirmek peşinde olabilir mi sizce? İsbankasi hisseleri neden yükseliyor acaba?
Birçok karşın is var bunlarda zamanla çözülecek gibi ama ortada fol yok yumurta yok spek at koşturuyor resmen.
Birimlerin cani cook fena yanacak bence.
Herkesin kararı kendine kimseye alin satın demiyorum asla
-
Burada ve diğer forum sitelerinde yorum yazanlarda yani ky de olan lot miktarını bilsek çok güzel olurdu. Hisseyi ky taşıdı. 60 dan dönerken bile tavanı bozması 5 dakika Sürdü. mal toplu olsa bir saniye de bozardı. Yavaş yavaş verebilidiler. Tekrar güçlü bi tavan olursa nereye gideceğini kimse bilemez.
-
Takas paylaşabilecek var mı?