Onu aşmak kolay, 10 lot isc alır yine katılırız.
Printable View
Aşağı salma olayı olmaz olsa da borsada bu hisseden çıkıp hangi hisseye gidebilir
en karlı is mevduat a geçmek olur oda birsey getirmez bu fiyattan satan için hisse bu fiyatlarda satilmaz oldu işlem hacmi aynı 7000 tl lerde ki gibi oldu alan satan yok denecek kadar az bu fiyatlar taban olmus gibi yeni haber yeni zirveler beklenir gibi bir durum soz konusu
mümkün olduğunca cimere, siyasilere, köşe yazarlarına, haber ve tartışma programlarına mail ve mesajlar yolu ile ulaşmaya kurucu hissedeki %10 haksızlığını ve imtiyazlı hisselerdeki haksızlıkları duyurmaya çalışmalıyız siyasilerden de bu yönde bir söylem gelirse aralanan kapı yarıya kadar açılmış olur..
4000 üstün e kırmaması moral bozucu
Belkide maksatlari moral bozmak sessiz sedasiz bekleyelim yapacak bisey yok ytdegildir
Bahceli, cumhur ittifakının devam ettiğini açıkladı.
Birde genel kurula katılmak pek birsey değiştirmez diye biliyorum daha önceden yatırimci ilişkileri bölümü nu arayıp bu konuda yardım almak veya oraya bu konuda itiraz dilekçesi vermek gerekir diye biliyorum bu dilekçe de genel kurulda görüşülür yoksa sadece genel kurul gündemi konuşulur görüşülür oylama yapılır