Tskb neden çıksın hocam 1 tl nin üstüne çıkarsa tskgy çıkar ve hareketide görüyoruz zaten.Yatırım Tavsiyesi Değildir...
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tskb neden çıksın hocam 1 tl nin üstüne çıkarsa tskgy çıkar ve hareketide görüyoruz zaten.Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Tskb nin cebinden para cikacak bence bu olayda tskb ye cok etkisi olmayacak y.t.d.
Kesinlikle katılıyorum.Ytd.
1 liranın altında banka hissesi mi olurmuş yahu
Valla bizim bankalar böyle bu sıralar. Yapı kredi de yavaş yavaş yol alacak neredeyse 1.70'lerde. Albaraka da 1.20'lerde. TSKB 0.60'lara bile indi. Dibin dibi var ve bunların nerelere gelebileceğini artık ben tahayyül bile edemiyorum. O yüzden ortalama düşüreyim derdim yok artık alıyorum bırakıyorum kendileri ne dibine çakılırsa çakılsınlar bakmıyorum bile.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
Tskbgyo nun %60 TSKB nin dir. Sermayesi 150 milyondur. 150x%60=90 milyon x Cari değer 0,49 idi (şimdi hızla artıyor)=44 milyon
Eğer milleti bedelliye katılmak için 1 tl nin üzerine atarlarsa TSKB den çıkacak para 90 milyon ama TSKB nin hisse sayısı 180 milyon x piyasa değeri (1tl bile olsa) TSKB nin iştirakinin kendi payı kattığı para ile birlikte 180 milyon..
44 milyondan 90 milyona çıkan piyasa değeri nedeniyle tskb ye katkısı 46 milyon...o da yapar 0,016 lık katkı TSKB cari fiyat 0,75 x 0,016 =1,2 kuruş ..zaten o kadar prim yaptı..çok fazla etkisi olmayacak..Piyasa değeri artar ama devede kulak..