Abi en son bedelli yaptıktan sonra 2008 kriziydi
Şimdi bedelli yapması sa 2018 krizi diyebilir miyiz
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Abi en son bedelli yaptıktan sonra 2008 kriziydi
Şimdi bedelli yapması sa 2018 krizi diyebilir miyiz
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Banka kabuk değiştirmeli . Yönetici kadrosu yıllardır çok zayıf . Maalesef kalifiye eleman az bankada . Yukardan aşağı .
4.10 dan beri çeyrek dolara banka var diye diye alıyorsun. %15 içerde sana uyarak alanlar.
Stoplos zaten geçti sanki bir kendini avutma içindesin umarım sana uyarak alan fazla insan olmamıştır!
- Yatırım yapmanın önceliği para kazanmaktır %15 düşen bir bankada mecburi yatırımcı olmak karlı bir yatırım değildir.
ve dediğim gibi lafımın arkasındayım 2018 yılı banka karları olağan dışı düşük gelecek.
Deutsche Bank,
#AKBNK HF 11,50 TL'den 9,20 TL'ye indirdi, tavsiyesi 'al'
#GARAN HF 12,20 TL'den 10,30 TL'ye indirdi, tavsiyesi 'al'
#HALKB HF 15,00 TL'den 8,30 TL'ye indirdi, tavsiyesi 'tut'
#VAKBN HF 7,10 TL'den 5,90 TL'ye indirdi, tavsiyesi 'tut'
#YKBNK HF 3,2 TL'den 2,6 TL'ye indirdi, tavsiyesi 'tut'
#ISCTR HF 8,08 TL'den 6,80 TL'ye indirdi, tavsiyesi 'tut'
Deutsche Bank, takip ettiği Türk bankaları için hedefi fiyatları ortalama yüzde 22 düşürdü.
Iyi, 2.60 gorurumuz var. biraz da overshoot edip tavsiye yukseltirler, 2.80 den mali dagitirlar.
Dün 10M lot açık var yine
breh breh breh..:28::28:
arkadaşım en yüsek tavs,iye verdiğim yer bu noktanın %7 üstüdür.
ve maliyetim senin dediğin gibi %15 yukarda olmuş seni kırmayayım orası da alımları keseceğim yer olsun.
yani 2.73 altı her yer alım yeridir bizde ykb da
sen 2020 bekleye dur biz alıyoruz
ve aldığımmal ciddi orana ulaşsın aracılar içinde koyarız ekran görüntüsünü sıkıntı yok.
Bu arada bana uyarak alanlar gibi bir tabir hoş değil.
Ben burada yatırım tavsiyesimi veriyorum
yarım dolara ykb al demek tavsiye niteliğinde ise bu kağıdı 3 usd den pazarlayan yabancıyı kodese gömsünler.
Sana uyarak dedim evet doğru nikinin yanındaki yeşilliklere aldanarak yatırım yapan yönlenen o kadar saftirik adamlar var ki
SAftirik demeyelim saf ve temiz kalpli diyelim sayılarını duysan şaşırırsın emin ol ve ağzından çıkan her cümleyi bence 2 kere tartmalısın itibarın yüksek olduğu için dikkate alınıyorsun.