-
Arkadaşlar, yıllardır bu forumda teknik analizde kural-kaide olmadığını, sadece geçmişteki verilere bakarak gelecek için öngörüler sunmayı amaçlamış bir araştırma, çalışma alanı olduğunu ve asla bir bilim-ilim olmadığını yazar dururum. Amacım nedir:Hasbelkader bir yerlerden borsaya girmiş k.y.yı korumak. Bu işi çok iyi yapan insanlar da var ama onlar kesin konuşmazlar sadece 'olabilir' derler yani Türkçesi 'olmayadabilir' dir ve doğrusu da budur. Daha önceleri'Petkim'sayfasında yakın zamanlarda da burada özelden resmen tehdit edildim tabii ben geri çekilmedim o çakallar yok olup gittiler. Bir önceki yazımda bahsettiğim kesim bu kesim. Yani herkes üzerine alınmasın. Herkese bol şanslar
-
Ulan aynı şeyi yapmaktan bıkmadın mı?baskı baskı 0,80 den alamadın şimdi 2,60 dan almak içi aynı haltı yiyiyorsun.bu hisseyi istediği zaman satar insanlar anla artık beyinsiz spek.senin maliyetin benden düşük mü?tabiki hayır.artık hisseyi ederine götür insan gibi büyümeyle,satışlarla,yabancı oranlarıyla para kazan bu üçüncü sınıf baskı hareketleriyle bir halt yapamazsın.buyur görelim.
-
Sessizlik hakim, daha ne kadar asagiya vuracaklar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
İyicene *** oldu tahta 4.70 hedef diye şişirilmiş bir balondun söndün gittin. Yazık ya yazık...
-
Bir insan ..... çocuğu olmasın.işte oynuyor kendi kendine.
-
Uşak Düzeltmede midir? Teknik olarak hisseyi yorumlayacak kimse yok mu ?😞😞
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Uşak seramik.alt kanal çizgisi 2,53 genelde çizgiye riayet etmiş.50 günlük ortalamaya değmiş.2,52 stoplu takip edilebilir.bilanço oncesi hareket edebilir.Stoplara riayet onemlidir.
https://i.hizliresim.com/bGDoQY.png
-
Alım fırsatı olarak izlemeye aldım, maliyeti düşük olanların kar realizasyonu bir noktada sona erecektir. Trade'li taşıdığım bir hisse idi zaten Uşak. Tekrar buralardan alınabilir belki. İkinci çeyrek bilanço öncesi hareket bekliyorum, kaldı ki sektör çok iyi gidiyor.