canım ciğerim gözlerinden öptüm,
güzel insan.
Printable View
Dünya olağanüstü hal den geçiyor..virüs bütün algı ve yatırım davranışlarını değiştirdi...şuan göstergeler değil hal ve durum çalışıyor.. bundan 5 ay önce insanlara sizi evlere tıkayıp bütün otel leri restaurant ları kapatacağız uzun süre evlerinizde yasacaksiniz deselerdi kimse buna inanmak istemezdi..
O yüzden knfrut 20 lira olmuş 2 liralık uluun 15 lira olmuş..dardanel 15 lira olmuş petun 25 lira olmuş kimse şaşırmasın..
Egeen nasıl gitti 10 lira dan 750 ye 6 liralık knfrut 26 lira oluverir anlayamayız
Ersu bile 51 F/K ile işlem görüyor
ülver kardeş sana yanlış demek ne mümkün sağol eksik olma...
takasa bakmadım ama bu maliyetlerden dediğiniz gibi alanlar küçük hesaplar yapılmıyordur..
şirketin temel verileri geçen yıl 3.çeyrek ve son dönem de beklentileri ters köşe yapmıştı..
bu dönem yatırımları da bittiğine göre satışlar da artarsa bu yıl bilançolar saklanamaz artık...
Hayirli kazanclar.a1 capital vakifin destegi ile 2 gun once aldigi mali cikti.dunku aldigi 625 bin mal var yanilmiyorsam.onlarida cuma veya bugunde duruma gore cikabilir.karsiliginda elbette cep to cep oluyor kademeli olarak.adamlar son zamanlarda gordugum en iyi oyuncular.hem para kazaniyorlar hem topluyorlar hemde kagidi yukari tasiyorlar.kalknma da aynisi yapildi.bunlar benim ongorulerim gozlemlerim yaniliyor olabilirim.anlik takaslara bakarak konusuyorum.Allah razi olsun....