Yuh 8.80 mi açıldı ne oldu corona sanki samandıra da mı göründü sanki
Printable View
Yuh 8.80 mi açıldı ne oldu corona sanki samandıra da mı göründü sanki
Cehennemin dibinde yer arıyor kendine...Daha nereye inebilirim daha nerelere kadar gidebilirim...
Bu gün elimden geldiğince maliyet düşürdüm.
Bu iş tas,tarak işine döndü,önüne gelen satıyor,sattıkça hiç destek görmeden aşağıya salıyor,son dip bölünmeden sonra 5.99'du,bakalım orayı görecekmi,Koç,Moçunda içi boşmuş demekki,acaba diyorum onlardamı satıyor,normal fiatı 16,tepe 22 şimdi 8 sınırında.
sportif hisseler peşpeşe tava yaparken, patlamadan bir önceki gün tarihi rekor gelmişti.
o gün tam 5 milyar!!! liralık hacim olmuştu sportiflerde.
uyardık, çoğu kardeşimize dinletemedik.o sıralar ters indikatörümüz abd başkanlık seçiminden dolayı borsaların yıl sonuna kadar uçacağını filan yazıyordu.
corona olmasa başka bahane bulurlardı.
sportifler bedelliyle ky'ı tokatlar, elindeki avucundakini söker alır. çünkü ky'nin taraftar guruplardan oluştuğunu bilir. yatırımcı değil bağışçı gözüyle görür. son 10 yılda dolar bazında nasıl çakıldıklarına bakan durumun vehametini anlar.
ancak kısa vurkaçlarla speği zarara sokabilirsiniz.
daha buraya 'bedelliye girin, 50 olacak 100 olacak' diyenler gelecek. karşı çıkanları amatörlükle suçlayacaklar. hatta hakaret edecekler. ama sermaye arttırımı diye feryat edip sağa sola hakaretler yağdıracak olan bu üstadların çoğu kendisi bedelliye bulaşmayacak.
nereden mi biliyorum?
tarih tekerrürden ibarettir.
ben şahsen yeşil yaktığı gün fenere ufaktan girmeyi düşünüyorum. tabi ki kısa dönemlik.