Bu arada 45-50 tl den binlerce lot mal alıyor gibi gürültü koparanların da ayakçı olduğu çok net görüldü.Burada bizim hesaplarımızı bizden daha iyi bilen çete ne yapsa boş.
Printable View
Bu arada 45-50 tl den binlerce lot mal alıyor gibi gürültü koparanların da ayakçı olduğu çok net görüldü.Burada bizim hesaplarımızı bizden daha iyi bilen çete ne yapsa boş.
1330 lot sadece bugün aldım banamısın demiyor...
Bütün mermilerimi burası için ayırdım yavaş yavaş almaya başladık hayırlısı ile☝️👍🤟🇹🇷🤑🤲😉
Burdan satanın beyin hücreleri corana olmuş demektir geçmiş olsun koçum
Aralık başından başlayarak 10 şubat a kadar aynı aracı kurum kullanılarak yabancı GEDZA da 500 bin lot a kadar çıktı, şimdi ufak ufak orada da satıyor ve 290 bin e anca geldi. İzlediğim hisselerden biri olduğu için yazıyorum muhtemelen benzer başka takaslarda vardır. Bir benzeri bizim hissede de oldu ve hesap rahatlamadan hissenin rahatlaması zor görünmekte. O mal max 1 haftaya biter ama fiyat konusunda bişey diyemem. (bu kısa vadeli takas durum yazısıdır. ) Syg
ceza yedik anca acildi...satanlar coranayami yakalandida tedavi masrafini cikartmaya calisiyor...verin asagiya cerin
Hala kendi sahasında top çeviriyor millket de yedi devam et aynı şekilde polyannacılık oyna istersen sıfır yap hisse değerni arsa payı elimizde ölümüne devam sonuna kadar toprak yatırımcısı uzun vadecidir mutlu akü ile karıştırma çok değerli ise hissen borsa İstanbul'a açmayacaktın çok şerefli ahlaklı spiiik ve patron devam sıfırla hisse fiyatını yatırım tavsiyesi değildir