Açlığa dayandıkları için mi çocuklar öldü yada zulmü kaldırdıkları için mi işkence görüyor insanlık.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Açlığa dayandıkları için mi çocuklar öldü yada zulmü kaldırdıkları için mi işkence görüyor insanlık.
Bu zor zamanlarda evlerinde durma imkani olanlar icin, seneler once okudugum bir kitap vardi cok faydasini gordum, belki isinize yarar,
KURT KAPANI - Borsa'da Alım - Satım zamanlaması - Tekniği - Ahmet Mergen
Kalin saglicakla...
şimdi elimdeki kitaplara bakıyorum da KURT KAPANI 1995 basımı.
Ayrıca gene mergenin yazdığı "Fibonacci" kitabı na da bakılabilir. 1997 basımı
hey gidi günler, bu zamanlarda siz benim yaptığım gibi zamanınızı boşa harcamayın derim...
kalın sağlıcakla
Getto kardeşim,bir söyledin bin ah işttin gibi kabul etme lütfen ben sadece sıkıntılarımı dışa vurdum seni bir dost ,arkadaş kabul ederek..Zaten aynı dertlerden muzdarip olduğumuz arkadaşlar benim serzenişlerimi anlayacaklarından hiç şüphem yoktur..Evet,Atik kardeşiminde dediği gibi çocuklar öldürülüyorsa buna kader dememiz boynumuz bükük kalmamız ahmaklıktan başka birşey değildir çünkü mazlumlar uyanık olup gözlerini dört açmalıdır..İhlas finans batmadan hemen öncesi şirkette büyük hareketlilikler varmış malüm içerde ne var ne yok boşaltıyorlarmış tam o sıra içeri bir vatandaş girmiş ve sormuş kapatıyormusunuz ne bu telaş diye veznedeki hanım sormuş hayırdır amca bişeymi soracaksınız diye amca dediği vatandaş yok evladım ben umre kafilesindeyimde paramı yatırmaya geldim demiş hanımefendi olur amaca hemen alayım parayı demiş ve işlemleri yapıp parayı gider ayak almış kasaya atmış ..Kardeşim vicdansızlığa,merhametsizliğie ,acımasızlığa bak naif günahsız bir insanın dini duygularını ve parasını kaşla göz arasında nasılda çaldılar ve kaçtılar.. ..
Allah, tez zamanda sana ve tüm forumdaslarimiza ve ihlas magdurlarina tez zamanda zararlarimizi telafi etmeyi nasip etsin kardesim.
Ancak anlayamadigim ihlas gibi guvenilmez dolandırıcı bir tahtaya 1.2 ml tl yatirmak nasil bi psikoloji dir nasil bir cesaretve yatirim anlayisidir bilemedim dogrusu!!
Bist 30 da onca hacimli kagit dururken ciğeri kediye emanet etmek kabilinden bir durum.
İnsallah hepimiz zararlarimizi kurtarir ve buna sebep olanlarda hakettikleri sonla karsilasirlar. Amin.
Temenni ve dilekleriniz için sağolasınız,teşekkür ederim, kardeşim..Uzun vadeli bir yatırım yapmıştım ve yakın zamandada İhgzt ve ihave de olağan üstü yükselişler olduğundan geleceğe dair umutlarım artmıştı dedimki demekki holding 20 yıllık tüm olumsuzlukları geri bıraktı düzelmeler var gibi hem spk,bist bunları denetim altında tutuyor ya yamuk yumuk yapamazlar hem Hükümetimiz vatandaşını korur yandaşmış akrabamış gözünün yaşına bakmaz haksızlığı gördümü biner tepelerine gerekirse kayyum atar vatandaşını asla ezdirmez yedirmez hem bize güvenin borsa şirketlerine yatırım yapın dememişlermiydi zaten o yüzden 0,87 tl üstü hatırı sayılır ilave yatırım yaptım birazda maliyeti düşürmek amaçlı ama bir kez daha duygusalllığıma yenildim aslında kuşkularımda haklıydım ancak çok geç geçmiş olsun bana uslanmıştır dediğimiz zalim harami bacaksız küçük Co vurgunu vurmuş atını almış üsküdarı geçmişti çoktaaannn arkasından bakakaldık öylece ..İşte böyle kardeşim..Üzüntüsünü dile getiren dostlara teşekkür ederim..Üzüldüğüm tek şey ortada bir haksız soygun var ama buna kimse müdahale edemiyor demiyorum etmiyor..Devletin bekasını kişilere emanet edemezsiniz şayet ederseniz ortaya değişik zamanlarda yeni Fötö'ler çıkar Devletimizi Allah muhafaza eylesin..
Mahkeme kadıya mülk değil
Her seferinde söylüyorum bir insanın ekonomisini çökertmek dağılmış aileler ahlaki ve ruhsal telef olmuş nesil demektir. Hangi kurum zulme rıza gösteriyorsa ona bağlı otorite çökmesi kaçınılmaz üstelik ilk ihaneti şak şakcıları tarafından görülecektir.
Unutulmasın
Eden bulur adalet herkeze lazım olur.