Varlik fonu bu %10 payi ne kadara satin almisti ? Kar mi etti zarar mi etti acaba ?
Printable View
maaleseaef reel piyasalarda muazzam bir resesyon ile karsi karsiya kalacagiz
herkes hazirlikli olmali
bu kapanmayi kucumseyenler oluyor (bunun icin miydi dusus diyenler var) yapmayin lutfen ! zaten reel piyasada is yapanlar net goruyor ozellikle son 1 aydir inanilmaz bir is hacmi daralmasi vardi, bu kapanma ile bu durum kroniklesecek
10 gün önce aklı neredeymiş, nerdeyse hiç elle tutulur tedbir alınmamıştı o zaman..ben bu kadar erken beklemiyordum bu tedbirleri..10 gün daha beklerler diyordum...bu tedbirler de hastanelerde rahatlama sağlamazsa, avm ler de kapanır...bazı sektörel kapanmalar da gelebilir.
kış aylarında şehirlerarası seyahat yapan yok doğru dürüst...bu nedenle bu tür bir kısıtlama faydalı olmaz bence..böyle bir karar da beklemem doğrusu.
buna ilaveten birde 11 aralıkta ab liderler zirvesi var onu pek önemseyen yok ancak velakin bance o zirve çok önemli
eğer yaptırım çıkarsa oradan bence papaz brunson krizinden daha büyük bir kriz olur çünkü ihracatı avrupaya yapıyoz arclk frot toaos vestel gibi firmalarda binlerce işci çalışıyor yan sanayiler öyle aslı kriz o zaman çıkar bence
muhtemelen almanyayı ikna ederler diye düşünüyorum ancak olumsuz bir kararda dolar yeni zirve yapar
neyse ben 1440 longları kapattım
sabah tepki olası ancak long gap yersem kendimi keriz gibi hissederim
Biz seni gayet iyi annıyoz sind0.. Hedge tela$ etme, mesele sen ne kadar annıyon)..
Ha bu arada son kertede epey bişiler bildin yazdın ettin thanks eyvallah hakkını yemeyelim..