Printable View
Alıntı: Originally Posted by analiz5 Spk ve bist bizlerin resmen kz ye karşı başını tutmuş oldu İnsan bi hesap sorar yahu sen 49 dan buralara demekki tahsisliyi planlayarak düşürdün der ve fiyatı yüksek belirler Biz kime güveneceğiz spk ve bist bunu yaparsa kz düşürmedi, piyasa düşürdü(!) . minareyi çalan kılıfına uydurur.
Alıntı: Originally Posted by EGEDUK Bence geri gelmez. Bir sonraki aşamada Mzhld’nin mevcut 4.000.000 adet hissesinin borsada satılır hisseye dönüşmüştür haberi gelmesini bekliyorum. borsada satılamaz diye biliyorum bu hisseler. kastettiğiniz harici diğer elinde bulunan hisseler mi ?
Alıntı: Originally Posted by tiro borsada satılamaz diye biliyorum bu hisseler. kastettiğiniz harici diğer elinde bulunan hisseler mi ? Bu yeni gelenler 3 yıl satılamaz. Mevcut durumda elindekilerden bahsediyorum.
Alıntı: Originally Posted by EGEDUK Bence geri gelmez. Bir sonraki aşamada Mzhld’nin mevcut 4.000.000 adet hissesinin borsada satılır hisseye dönüşmüştür haberi gelmesini bekliyorum. eplastan gelecek hisseleri 3 yıl satamayacak devretse bile alan da 3 yıl satamayacak spk bildirgesinde yazıyordu
elinde bulunanlara da bakılmalı onları da satamamalı
Alıntı: Originally Posted by ss.kose eplastan gelecek hisseleri 3 yıl satamayacak devretse bile alan da 3 yıl satamayacak spk bildirgesinde yazıyordu Şu anda elinde 4.000.000 adet hisse yok mu MZHLD’nin? Onu diyorum.
bu işlemin tek güzel yani şirketin sermayesinin artmış olası
işlem hacmi güzel bu hacim tavan yapmalı ytd