Asgari ücret ile emekli maaşlarındaki artış oranı AKP nin anketlerdeki oy oranına endeksli...
Düşerse veya istenilen orana çıkmazsa maaşlar daha fazla artar.
Allah vere ki Kılıçtar asgari ücret 10 bin olmalı vs. demese...:)
1-heyy japonya hey , nasıl öve öve bitiirelmiyordu ...Gece gündüz para basıyorlardı enflasyon yok- devalasyon yok ohh ne super hayat ... Resimizin o şarkıda dediği gibi nerden nereye ...
2-İsrail başına büyük bela almış , İranlılarla sürekli dalga geçip duruyorlardı , Rusya-Ukranya savaşında İran dronlarının süper etkili olduğu anlaşılıyor... Bir bakmışsın Kafkasyada ,İran , ani bir askeri operasyonla Azerbaycan ve Ermenistan'a girebilir...Bahane hazır buralar Rus-İran savaşından önce benim topraklarımdı ,asıl amaç Azerbaycandaki İsrail askeri unsurlarından duyulan rahatsızlık...
3-ABD ve tayfası Altın'ı faiz yalanıyla çok güzel bir şekilde short poziyon manyağı yaptı.İstediğn kadar para basarak tüm dünyadaki
zenginliklerin üzerine çökmek gerçekten çok super bir imkan ve asla -kata bundan vazgeçmezler ,gerekirse hır -savaş çıkartırlar.
4-emekli maaşı için vatandaşın beklentisi 10 tl ( 3 sıfır atılmış hali)
BOSPO nerelerde yaaaa :drunk:
Erdoğan:Enflasyon sebebiyle özellikle sabit gelirli vatandaşlarımızın yaşadığı refah kaybını telafi etmekte kararlıyız
Yassa reyiz...
Iste reyiz dedigin boyle olur...
Syg,
YAYLA GIDA var benim bildigim
Yayla GIDA ne Uretiyor?
Şirket bakliyat, hububat, tahil, kinoa, chia vb. süper gıdalar, kurutulmuş mantar, kurutulmuş domates vb. doğal gıdalar ve gıda ürünlerinin tedariki, elenmesi, kırılması, boylanması ve işlenmesi ile paketli/paketsiz üretimiyle yurt içi ve yurt dışında satışlarını sürdürmektedir.
Kodu YYLGD sanirim...
Benim de dikkatimi ceken bir sirket..
Profil fotosu bu sekilde :
http://share.matriksdata.com/shareMa...10191649500335
Syg,
Tarişte 10 gün önce 27 te le olan üzüm pekmezi bugün 50 te le ye satılıyor..
Yüzde kaç diye hesaplamadım !!!!
Ayda 2-3 defa zam geliyor herşeye....
Işin cılkı çıktı.
Emekli olduğumda 5 te le olan 12 li tuvalet kağıdı bugün 69 te le....aynı market , aynı marka...
Maaşım 4 mislinden az arttı bu süre içinde.....
Yani maaşıma göre 20 te le olması gerekiyordu..
Neyseki yiyecek içecek çok pahalandı da tuvalet kağıdına fazla ihtiyaç olmuyor !!!![emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.