Hangi tarafa oy atsan, bı taraf için kahraman, diğer taraf için hain oluyorsun...vay ki vay...
Printable View
Hangi tarafa oy atsan, bı taraf için kahraman, diğer taraf için hain oluyorsun...vay ki vay...
İyi Parti Ankara Mv Ayhan Altıntaş partisinden istifa etti.
Benim hiç bir parti bir şey ifade etmez. Asil olan ülke menfatidir. Ülkemin menfaatine eğer CHP uygunsa CHP ye HDP uygunsa HDP ye gerekirse oy veririm. Eğer baraj altında kalıp akp ye yarar sağlayacaksa baraj altında kalıp akp ye menfaat sağlamasın diye her partiye de oy verebilirim. Benim için asıl olan RTE ve akp nin ülkenin başından gitmesidir. Benim oy vereceğini parti dese ki CHP ye yada HDP ye oy vermeyin ama bu ülkemin menfaatine uygun değilse ben CHP ye de HDP ye de oy veririm. Asıl olan partinin düşüncesiyle menfaati değil ülkemin menfaatidir. Bu konuda aklı başında iyi partililer de Saadetli de Deva partili de gelecek partili de HDP li de CHP li de benim gibi hareket eder.
Ben iyi parti nin masadan ayrılmasının daha çok akp ve mhp ye zarar vereceğini düşünüyorum.
kk nın yerinde olsam merali aday gösterir kendimi bile ters köse yaparım...
Arkadaşlar Şubat ayı 28 gün çekti hava son bor hafta iyiyken benim babamın doğalgaz faturası ocak ayından fazla geldi gizli zam mı var
Arkadaslar millet bizim aklımızdan olsa reis 20 yıldır iktidarda olurmuydu.birbirimize kendi mantığımı zi açıklayıp halk da böyle düşünmeli dememizi n anlamı yok.bizim millet masaya bakar.kk aday yanında babacan ve Davut var hdp ile ittifak yapiliyor.yahu bu bileşim için Atatürk mezarından kalkıp destek verse bizim millet oy vermeye çekinir.bunu içinizden kabul ettiğinizden eminim.yara taze acısını hissetmiyorsun uz veya hastalığın inkar devresindesiniz.diger evreleri yakinda yaşarsınız diye dusunuyoru
Molla yi unuttum bir de molla var tabi