Ooo Grandmaster gelmiş hoş gelmiş [emoji4]
46 yı geçsin sonra ver elini 110 ; ) yoksa 80 mi, kaç hocam hedef?
Bir de bakıyorum grafikler hep tl, enflasyon muhasebeli yeni grafikler istiyoruz [emoji41]
Printable View
Ooo Grandmaster gelmiş hoş gelmiş [emoji4]
46 yı geçsin sonra ver elini 110 ; ) yoksa 80 mi, kaç hocam hedef?
Bir de bakıyorum grafikler hep tl, enflasyon muhasebeli yeni grafikler istiyoruz [emoji41]
Ardyz nin ucuz fiyatlanmasina patron etkisi diyebiliriz. Benim hesaplamalarimda ve beklentilerimde her zaman bu konu dahildir ve bu sebeple hiç bir zaman diger yazilimlarin rasyolarina ulaşmasini beklemedim. Bu etki zaman icinde kalkarsa iste o zaman yuksek rasyolarla degerleme baslayabilir.
Temel analiz sadece bilanco ve beklenti anilizi degil, fiyati etkileyen tum unsurlarin bir bütün olarak degerlendirilmesi sonucu ortaya çıkan durumdur.
Benim bakış açım bu şekilde.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kapanış yorum pls? Teknik analizci ortaklar..
sayfaya son grafiğimde--- EMLAK KONUT OLSUN https://i.hizliresim.com/olkx9td.png
Gıcık bir yerde kapattı, işlem hacminin de bu çıkışı desteklemesi gerekiyor. Bana çıkış inandırıcı gelmedi. Umarım devamı gelir diyelim.
Bilançoyu gönderseler belki de rahatlayacak hisse.
adamı resmen deli ediyor bu hisse. ben de bundan sonra aşağıdan alıp yukardan vereceğim. her gün en az 150 bin lot ile oynayacağım. bugün oynasaydım en az 250 bin kazanırdım. bundan sonra ben de onlar gibi yapacağım. hissede yapışıp kalmak bana haram artık
45 tl yi gördük..geldik 43.70 kapattık.. Eşleşmede neden hep kapanış altında eşleşir anlamadım..Bari 44 üzeri kapat yahu Tüm bilişimler uçtu.. düştükleri yere yaklaştılar neredeyse.. Biz hala patinaja devam.. Burada güçlü 500 bin lot ve üzeri alm yapan bir kurum yok.. Belli başlı kurumlar bugün 150-200 bin lot alıyor ertesi gün satıyor..Bugünün iyi tarafı Bank of da satacak mal kalmaması. Eğer sattığı 1.3 milyon lotu geri alırsa iş değişir tabii o zaman 45 üzerine rahat atar hisse..Bu hareketli zamanda bir kap gelse ne güzel olurdu