Teşekkür ederim sağolasın.
Printable View
Şaşırmanıza gerek yok bu işler borçlu olmakla batık olmakla alakalı değildir adam olmakla sözünün eri olmakla güvenilir olmakla itibarlı olmakla alakalıdır..Çavuşoğullarının hangisi güvenilir el emin dürüst sözünün eri vs. söylermisiniz bana Ali çavuşoğlu resmen fırıldağın teki yatırımcıları ve devleti resmen dolandırdı kandırdı hatta hakimleri bile nasıl uyuttuğuna hepimiz şahit olduk.. Ulutaşlar imanlı ihlaslı insanlar ama Çavuşoğlları için aynı şeyi söyleyemem o zaman onlardan merhamet beklemek dürüstlük beklemek hayalcilik olur derim ..Tekrar söylüyorum umarım ben yanılırım siz haklı çıkarsınız o zaman hepinizden tek tek özür dilerim...
Fallarda çıkıyor birde burda çıksa ah ah neler olacak neler.
Hadi be partron göster şunu ucundan görelim şu 2.80 leride nekadar uzuyacaklar cümle alem görsün. Arkadan seyretsinler ah ah kaçtı gitti diye.
Anladım kardeşim..Selamlar..Hayırlı akşamlar..
Açıklama:Mensa Sınai Ticari Ve Mali Yatırımlar A.Ş. (MEMSA.E) payları 03/01/2019 tarihi itibariyle Borsamız Yakın İzleme Pazarı’nda işlem görmeye başlayacaktır. İşlem sırası SERBEST MARJ ile açılacak olup ilk fiyatın oluştuğu emir toplama aşaması sonrasında belirlenen eşleşme fiyatı günün devamı için baz fiyat olacaktır. Maksimum Emir Değeri 100.000 TL’dir.
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.