deutche eeee sata sata kaldı 170 bin lotun hadi bakalım bu haftada 50 kusur sattın temettüye kadar bitireceğe benziyor. aslında bir saatlik işi var ama zamana oynamaktan bıkmadı gitti. bizim ağalar
Printable View
deutche eeee sata sata kaldı 170 bin lotun hadi bakalım bu haftada 50 kusur sattın temettüye kadar bitireceğe benziyor. aslında bir saatlik işi var ama zamana oynamaktan bıkmadı gitti. bizim ağalar
Cevaplanması gereken soru; sen mi yapacaksın yatırımı yoksa Fransızlara mı bırakacaksın? Hem roda alımı hem yatırım yapılırsa cemtas satılırsa gelen para da dağıtılmaz yatırım a vs gider biz gene avcumuzu yalarız 2020 ye kadar :(
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sn ömer
valla ben yapmıycam yatırımı :))) bir anlığına beyin jimnastiği yapalım yatırım için bir bedelli patlatsa eh bedelliden önce fon yaratmak için yine kağıdı çıkarması lazım ordan biraz milleti mallandırıp sonra aşağı çekip sattığını alır. yani basit mantık yine cıkıs diyor. yanılıyormuyum arkadaşlar?
Doğru bir mantık
Esas karara bakınca da zaten yatırım bile her halükarda değer artması demek, senaryonuz doğru ve güzel. ben daha önce atılan grafikten etkilendim aslında, benim istediğim değerler 2019 larda gözüküyor, 18,xx leri 2018 olmadan görsek güzel olur.
Birileri sürekli yatırım bitti bitirecek kapasite iki katına çıkıyor üretime başlıyor diye yazıp duruyordu. Demekki olayı doğru takip edememiş.
Bundan sonra yatırımcı hesap "bu yatırıma ne zaman başlanıp bitirileceğim, yatırım maliyeti be yatırımın ne kadarı özkaynaklardan sağlanabileceği" olmalı
Sanırım yakında şirket bu sunumları yapar ve bunlar üzerinden değerlendirmeler en doğru olur
O birilerinde bende vardım. Kandırdılar resmen.
Şirkette yapılan toplantılarda yatırım yapılıyor vs diye açıklama yapan yöneticilerimiz vardı.
Onu geçin, ced raporunda takvim yayınlandı resmî , devreye girmesi lazımdı yatırımın. Benim hatam gidip yerinde görmeden inandık konuştuk. Haber de alamadık içerden. Sıkı bir politika ile yönettiler bu süreci.
Şirketimiz 1 milyar dolar denildi yıllar önce ne roda vardı ne cemtas bukadar değerliydi. Bakın en iyisi gideceksin göreceksin gerisi yalanmış onu öğrendim şurada.
Herşey geçti. Haklısınız o fasıllar kapandı.
Şimdi yatırım için kaynak nereden bulunur? Onu konuşalım ozaman.
Benim aklıma cemtas satışı geliyor ilk.
Hatta patron girebilir çelik sektörüne.
Sizce?
Cemtaş bursa cimentonun amiral gemisi
Çimento cirosunun toplam cirodaki payı dusuk.sirket yapisı holding gibi
Cemtaşı dışarda tutun siradan ve vasat bir cimento sirketi gibi duruyor.kısacası bwn bu sirkete cemtas icin yatirim yapiyorum.neden gidip cemtas almiyorum
Çünki bunun icin artık cok geç diye düşünüyorum
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım için yeterli özkaynaklara sahip. Bu amaçla devletten teşvik de alacak. Ayrıca önümüzdeki üç sene boyunca yatırımdan dolayı ödeyeceği vergi miktarı yarı yarıya düşer. Uzun vadeli kredi için de başvurması muhtemel bu kredi faizinin düşük ve vadesinin uzun olması için şirketin piyasa değerinin yüksek olması gerekir. Çemtaş 'ın yatırımları yeni bitti, otomotivdeki talepten dolayı ciro ve karlılıkta ciddi artışlar bekliyorum. Şu an çimentolar içinde en ucuz şirkettir.