Bu sabah tarama yaptığımda repaint olayıda çözülmüş heralde Froto silinip egeen geri gelmiş. Yada tekrar repaint oldu :) bakalım bugün dönüş yaparlar
Printable View
manuel TV hesapla muhtemelen bırbırıne yakın TV ye sahip iki hissede biri düşmüş biri cıkmıs dolayısıyla liste tekrar değişmiş olabilir.
BU olayın düzeltilmesi için herkes aynı şeyi görmeli tarihi ne girerseniz girin hep belli bir tarihi baz alırsa repaint olayı çözülür.
ayın 3 undede test etse ayın hep ayın 1 ınde değiştirmeli portfoyu vesaire.
Kısacası zor iş programın alt yapısı kople değişim gösterebilir.
Hocam froto tekrar girdi listeye. Bu sabahki taramada geri geldi. Bugün öğleden sonra ben tekrar dönüp bunu bildiricem.
Zaten aynı kriterleri girersek aynı sonuçları veriyor. Sadece farklılık başlangıç tarihinden kaynaklanıyor 3 aylık yaptığımız için üstteki mesajda görmüşsünüzdür.
1-4-7-10 veya 2-5-8-11 gibi orada farkediyor sistem.
Bir Hisseye Nasıl Değer Biçilir ?
https://www.youtube.com/watch?v=4DOby5w9jgs&t=896s
fastweb mali analiz programında da queenstockta yaptığımız taramayı yapabiliyormuyuz yoksa sadece stockeys tarzı bir programmıdır?
Faswebde SADECE çalıştırdığınız andaki hisselerin TÜMÜNÜ görebilirsiniz, 5-10 hisselik portföyler OLUŞTURAMAZSINIZ. Geçmişe yönelik test imkanı yoktur.
Endeks seçimi sınırlıdır, dahil endekslerden ÇIKARMA YAPAMAZSINIZ (spor, finans vb.).
AVANTAJI hisselerin AYRINTILI TEMEL ANALİZİNİ yapabilirsiniz ki asıl geliştirilme amacı budur. Bunun için temel analizi bilmeniz gerekir.
teşekkürler hocam bilgi için stockeys tarzı bir program ozaman. Bu arada repaint ile ilgili herhangi bir geri dönüş yapmadılar bana hala bakalım onunla ilgilide dönüş yaparlarsa bilgilendirme yaparım buradan.
Birde şunuda düşünüyorum sistemde. Şimdi sistemi uyguladığımda bazı hisseler %20ye yakın yükselme yapmıştı kimisi şuan %5lere düştü kimisi %1-2lere. Bunları düzenli takip ediyorsak belli bir seviyeye eriştiğinde satıp düştüğünde alıp lot adedini arttırma yapmak mantıklı olur mu acaba diye düşünmüyorda değilim.