Yemesinler birlik olalım diye bilgi paylaşımında bulunuyoruz :)
Bilgi için teşekkürler.
Printable View
hoşgeldin beş gittin faizlerinde ing nin 14'ü dışında daha yükseği var mı?
Demek ki 200 bine yok.Neyse biz de aktiften bir süreliğine çıkayım,belki geri çağırmak için o oranları verirler.Hocam bir de aktif bono da N-kolay bono gibi günlük sabit getirili mi yoksa bildiğimiz klasik hazine bonoları gibi faiz değişiminden etkileniyor mu?Teşekkür ederim cevap için...
Günlük faizi kastediyorsanız
http://www.sekerbank.com.tr/yatirimu...uat/gecegunduz
İstanbul, özel bankacılık
aktifte günlük bono nkolay bonosu olup 15.09 la bağlıyor( 500 k ya kadar ) , istediğiniz gün çekebilirsiniz repodan farkı yok
aktif bono 32 günden başlıyor para miktarı ve vadeye göre değişiyor , şuan için oranları yüksek ama ocaktan sonra oranlarda düşüş bekliyorum NŞA altında
YTD
Dostum, bu platformdaki amaç bilgi paylaşımı. Önemli olan paranızı ucuza kullandırmamanız. Bizde bu yönde bilgi paylaşımı yapıyoruz. Uzun senelerdir bu forumda bulunur oran paylaşırım.Yoksa bizim başka bir menfaatimiz yok bu işten.Bizde fake oran olmaz. Önyargılı olmaya gerekte yok anlayacağın.
TÜFE yıllık enflasyonu %13
Bankalar en fazla %15 veriyor. Çoğu bankada bu oran bile yok...
Devletin payı ! olan %15'i çıkarınca vatandaşa %12.75 kalıyor.
Millet tabii dolara yönlenir , dolar (döviz) mevduatı artar..
TL'de kalmanın hiçbir cazibesi yok...göstere göstere soyuyorlar adamı....
geçen hafta yazdığım vakıfbank oranlarına da itiraz ettin, böyle bir oran yok diye, bu günde aktif 15,30 üzerine çıkmadı ve ankara ,izmir , istanbulda bu oranlar yok diyorsun
birazda hatayı kendinde ara neden bu oranları alamadım diye , iğneleyip durmandan rahatsız oldum
Bende bu oranı sorduğumda 80 milyona o oranın verildiğini söyledi iyi dedim .
250 k e 15 veriyoruz 2-3 temdit sonrası 30-40 baz puan eski müşteriyi ödüllendiriyormuş .
Siz eski müşterimisiniz vb ile acaba yoksa buda farklı bir yem mi acaba
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15 ten 1.5 çıkartılmıyor..
15'in %15'i olan rakam çıkartılıyor...
Yani sizin bankaya yatırdığınız 100 TL'ye banka 15 TL faiz vermiş olsun..
Kazandığınız bu 15 TL'nin %15'ini devlet vergi olarak alıyor..%85'i de size kalıyor.
15x0.85=12.75 size kalan rakam oluyor.:)
Özelden iletişime geçseydiniz size daha fazla yardımcı olurdum , burada birbirimizi yanlış anladık her halde
bir çok arkadaşa vakıfbank adana özel bankacılık müdürünün cebini verdim , aktif içinde direkt olarak MT nin numarasını vererek size yardımcı olmasını rica ederdim , yeter ki birbirimizin samimiyetine inanıp güvenelim ve doğru iletişimine geçelim
amacımız üzüm yemek birbirimize yardımcı olmak
Valla yarın dönüşe 500,000 tl
Vakıf 13.50
Teb 14
Finans 13.35
Nerede bu 14.60 14.75 ler büyük bankalarda? Kim yalan söylüyor
Teşekkür ederim.Ben de aktifteyim ama yazdığım oranları veriyorlar 200 bine.Sizin tutar yüksek olduğundan çok güzel oran almışsınız...Ben de tamamen bilgilendirme amaçlı yazıyorum.Ankara yıldız şubeden o oranları alamadık vakıfta.Şansımızı bir de başka şubeyle denicez artık..Olmazsa halkbank ile devam...Haftaya halkbankın 1,8 milyona verdiği oranları yazarım...