https://s12.directupload.net/images/200707/ttqeqsar.jpg
Printable View
Teşekkürler kardeşim.. cefakar
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7.80 lerden yarisini verdim geri kalanla 10 eski yuksek seviyelerini bekleyecegim .
Teşekkürler kardeşim
https://s12.directupload.net/images/200708/t94i2rgx.jpg
https://s12.directupload.net/images/200708/blliyrx8.jpg
1 temmuzda piyasadaki kağıt miktarı 7,257,844
ertesi günü 2 temmuzda 20,168,577.
umarım sebebini bilyorsunuzdur.
sermaye artırımımı yaptı.
Bu yazım eski bir hafta önce den
Ozaman 7.98 hareket ediyor Ken ceredit alıyor du
Benim anlamadığım ceridid, merilinnc mal yok bugün satış yapan ve yatırım finas da satış yapan ancak yatırım fin da yabancı nin malını satar takasta 505 Bin lot citi nin mal.vardi Cefakar hocam eğer burayı okursa bizleri aydınlatır...
sanırım açığa satış yapıyorlar,daha sonra ya virman ya da satığını geri yerine koyma yaparlar gibime geliyor,borsa da pandimede çok düşen hisse endeks fırladığında çıkarmayan derim de neden baskı yaparlar amaçları nedir ki,
Genel kurul toplantısı ayın 17de bir supriz karar çıkabilir ya pazarlama şirketiyle birleşme yada bedelsiz böl....
ne oldu yabancılar mı geldi gene :)
Bedelli filan varmı bunda yada başvuru yapıldımı takip edemedim
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Araştırdım bedelsiz verme ihtimali çok yüksek bu fiyatlara kimse tutamaz aklımda uçuk kaçıl fiyatlar var bundan öncede durdo 3 teyken de dedim uçuk kaçıl rakam olucak diye 19 lara geldi.vakalim kimseyi yanılmayalım yine .y.t.dSM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vaybe bi msj yazdım 1 gün geçti onu bırak ne yazan var ne bakan hiç kimse yok belki yarın belki yarından da yakın buraya girmek için sıraya girecekler...[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Endekse göre tepkisiz kalmış.Bunun eşdeğeri hisseler 3 e katlamış.Desa tavana gidiyor.Bir miktar giriş yaptım.
desa tavan oldu.Derim patinaj yapıyor.Bu zamanda ayak uydurmazsa ne zaman ayak uyduracak.6,95 TL den sattım.
Patronj kağıdı.hiç ilgisiz zamanda girip kağıdı götürürler.ky de olduğu sürece gitmez.Borsa düşerken götütürürdü eskiden.4 liradan 60 şa gitmişti 2000 yıl öncesinde.Zaim kimseye para koklatmaz.sabırlıysan ağzına bir parmak bal çalar.sabır sabır sabır.
Bugün her şeye rağmen dik durdu diyebiliriz buda bize uzakta bir ışığın yandığını gösterdi sadece o ışık daha kuvvetli yanmasını ve daha iyi aydınlık vermesi ve en kısa zamansa görmek ümidiyle belki yarın belki yarından da yakin
ahh ah kaciranlar uzuntuden perisan olmustur derim i
eski kagidimdir, arada mesaj uyarisi gelince bakarim. agustos ilk hafta itibariyle yabanci lot miktari 4,982 adede dusmus. KY yolacagim diye kimse yalan dolan konusmasin, vebali buyuk