Belkide mahkeme nin karar vereceğinin haberini almıştır.2019 yılının son mahkemesi belli mi olur.Bir bakmışsın mahkeme hisseleri kamuya geçirmiş.Bence bu eninde sonunda olacak
Printable View
Belkide mahkeme nin karar vereceğinin haberini almıştır.2019 yılının son mahkemesi belli mi olur.Bir bakmışsın mahkeme hisseleri kamuya geçirmiş.Bence bu eninde sonunda olacak
sayin loruhlano
bir suredir yazmiyordunuz. Cikmis miydiniz koza grubundan? yaklasik 1 sene onceki ekipten pek kimse kalmadi. Benim de midem bulandi artik. Gubre fabrikalarini da takip ediyorum kac aydir. Hatta 3.5 ler filandi bu kagit 8 civariydi. Gubreye bakiyorum 7,5 oldu neredeyse bu hala buralarda. Cok yordu cok.
ytd
Belli aralıklarla giriş çıkış yapıyorum artık, yazdığınız gibi 2019 u dar bir kanalda geçirdi, mahkemenin sonuçlanması şart, yoksa 2020 de de bu tarzda devam eder....Mahkeme 3 ünü de devlete geçirirse şayet, o andan itibaren farklı bir formata geçerler.....Türk mahkemeleri ben AHİM'in kararını takmıyorum, dikkate almıyorum diyebilecek mi, bilemiyorum....
İnsan tükenir mi? evet tükenir böyle bir hisseye girersen yavaş yavas tukenirsin.Gubre den korktuk olmayacak yerden sattık. Gübre bu kiftehor hisseyi geçti neredeyse ikiye katladı bu hisse insanın yavaş yavas beyin ölümünü gerçekleştiriyor. Haaaa bir umut var mı? Var 18 Aralık.
Mahkem sonuçlanır karar speki tatmin etmeyecek gibi çıkarsa (benim için) Yandı gülüm keten helvası.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostlar aranıza yeni katıldım. Tüm hissedarlara bol kazançlı,hayırlı bir hafta dilerim.
Mahkeme konusunda karar ne yönde çıkarsa hisse olumlu etkilenir acaba? Üstadlar cevaplarsa sevinirim. İyi geceler 🙋🏻*♂️
Kağıdı düşürerek bu kağıdı toplayamazlar. millet yukarıdan satıp aşağıdan topluyor. Millete iyi para kazandırıyorlar. Bu adamlar bu kafa ile bu kağıdı zor toplarlar. Ellerindeki malı tamamen satıp çıksalar ne güzel olurdu.
ytd
Valla iyi göçertiyorlar, beklentisi varken... Bu kadar güzel pilanço varken fk 5 lerdeyken bu kadar basmaları enteresan... Acelemiz yok bekleriz... Ortilik payımızı çoğaltırız...
Endeks,Kozal ve kozaa aşağı çekilirken ipek silkelemesi yapılıyor ya! İpek,FK dikkate alındığında 6.54-657 TL.olan bu fiattan şahsi düşüncem; kesinlikle alınır ve üstüne sigara ile köpüklü kahve keyifle içilir. Çömezler, çabuk yükselenlere önem veriyor... Halbuki,onlar gel gel kağıdıdır.
1 senedir bekliyorum. Daha da beklerim. Gübre uçtu gitti. Bu kağıtlar hala buralarda. Yukarı sürse satacak çok adam var. Buralarda bir yukarı bir aşağı eline ne geçiyor adamların anlamış değilim. Tahtayı kaldıracak paralarımı yok acaba. Ne yani bir aşağı bir yukarı böyle. Bıktırmaya mı çalışıyorlar. Kağıdı toplamadan yukarı sürmem diyorlarsa sanırım hep beraber bekleşeceğiz.
ytd
Ömrümü yedin bitirdin ömrümü
Düşen endeks toparlıyor. Bu kiftehor spek bu mendebur hisseyi çıkmaması için elinden geleni yapıyor. Şunun şurasında mahkemeye ne kaldı ki. Ya herro ya merro.ya tam batacagiz ya tam kurtulacağız. YTD
Bana öyle geliyor ki bu merlin le yatırım finans karşılıklı paslasiyor. YTD
9 aylık Net Kar / Ödenmiş Sermaye
Kozaa >>> 574.802.000.-TL. / 388.080.000.-TL. =1,48
İpeke >>> 291.086.000.-TL. / 259.785.561.-TL. = 1,12 >>>>>>>>>> 1,48-1,12=0,36 krş.
10 Aralık 2019 Salı , saat: 16:42 Kozaa&İpeke korelasyon >>> 3,02.-TL.
:notr::notr::notr::notr::evil::evil: (Gerçekler saklanıyor..!!!!!!)
Bilgilensiemeniz için teşekkürler değerli loruhlano arkadaş. Biraz daha açıklama getirirseniz yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yorum şu >>>> ''Gerçekler açığa çıkıncaya kadar sabır gerekiyor....''
1-)Spekülatörün sonunda ortaya çıkaracağı gerçekler...(...ki bu da yeterli olamayacaktır....!!!! )
2-)Özel danışmanlık firmasının, şirketlerin yeniden değerlemeleri sonucunda 2020 de ortaya çıkacak gerçekler.....
(Gerçekler gizleniyor..!!!!!!!!)
Kozaa ile ipek arasında geçen yıllarda genelde 1 tl. fart olurdu.Şu anda 3 tl. ye çıktı
İpek avantajlı fiyatta işlem görüyor kanaatindeyim. YTD
Spekülatör, kendi kafasındaki bir plana göre bunu kasıtlı olarak yapıyor, tamamen algı yönetimi, Şu mahkeme olayı sağ sağlim atlatılabilirse gerçekler 2020 de ortaya çıkar, Bu tip, biri 2 sine iştirak paylı 3 şirket bir Avrupa ya da Amerika Borsasında asla bu şekilde fiyatlanmaz.....( Korelasyonlar tamamen hatalı ve kasıtlı... )
https://resmim.net/f/uZRzeY.png
Mahkeme bitince zaten birleşecekler.Tmsf bunun yararını 2017 de aldı.Zaman zaman at başı giden ipekle ve kozaa arasında 3 tl. fark oluşturuldu.Neden böyle olduğunu mahkeme bitince net göreceğiz.Veya daha önce de oldu.Her zaman ilerde fiyatlanan durur.Digeri hareketlenir.Her halükarda çok yüksek volatil günler önümüzdedir kanaatindeyim
Şu andaki durum itibariyle blancoya göre yapılan değerleme piyasa fiyatinda normal.
Yalnız geçmiş fiyatlamaya bakarak görece ucuz gibi düşünülebilir.
Bu farkta anormal bir durum yok temel olarak.
Piyasa bakarsın yarın ipeki Kozaa ya yaklaştırır ve gecer.zamaninda bunlar olmuştur.ipek biraz sığdır kozaaya göre
Yy.tv.degildir
Sağlıkla kalin
Sayın loruhlano kesinlikele katılıyorum. Bir ABD, Avrupa da bu potansiyel bu şekilde fiyatlanmaz. Bu kağıtlar burada baskı görürken, altın onsta dünya piyasalarında baskı görüyor. Devlet istediği takdirde kağıtların bir deve dönüşme potansiyeli var. Dün okuyorum. Malum Kirazlı altın madeni projesinde Kanadalı firmanın ruhsatı yenilenmedi. Mesela bu proje ne olacak. Bunun gibi daha nice projeler olabilir. 2020 de bu kağıtlar çok hareketli olabilir diye tahmin ediyorum ben de.
ytd
Eskiden borsada bir şirket sermayesi kadar kar açıkladımi en az 10 lira olurdu. İpek sermayesinden fazla kar açıklamış gözü hala asagidaYTD
doğru tespitler. Hareketi mümkün olduğu kadar ötelemeye çalışıyor. Zaman yeri gelir paradan çok daha önemli bir sermaye olur. Onun riski de kağıtta terste kalmak. Benim gördüğüm adamlar bu riski alıyorlar ve mümkün olduğu kadar hareketi öteliyorlar. Çünkü beklenti nedeniyle kağıda atlayan çok. Tahta sahibi için de zor bir kağıt. Kağıdı buralardan toplamak için direniyor ama şu ana kadar bence bu işe yaramadı. Mahkeme önümüzdeki hafta sonuçlansa bile belki yine beklemeye devam edecek ta ki önemli haberler gelene kadar. ytd
Koza Altın Palmiye pirimli bu mendebur hisseye ne oliy ki
kozalda cok iyi topladilar gorunen o. Kozaa ve ipekte de toplayabilse aslinda hepsi beraber ucacaktir diye dusunuyorum. Bir ara kozaada da fena toplamamislardi ama kagidi asagiya vurunca muhtemelen mal kaptirdilar. Ipekte ky cok fazla sanirim. Kozaada paylari daha iyi durumda gibi gorunuyor ipekeye gore.
ytd
Hay senin hisse gibi. Ya arkadaşlar birileri mahkeme sonucunun olumsuz çıkacağı konusunda koku mu aldı acaba. Bu endekste bu fiyat. Bu sermayeden bu kar. Anlaşılır gibi değil. YTD
Tahtayı gizlediğim kadarıyla iplerimiz yatırım finans ve marlin de YTD
Bence ipek kozaya yetişecek insallah
Arkadaşlar üçü de birlesirse sonuç olur bilgisini olan varmi
Umarım kapanışı buralardan yapar. En azından umudumuz olur. Akşam kapanışta yada karanlık oda eşleşmede spek bir dalavere yapmazsa tabi. YTD
O zaman olacak insallah
3 5 ay önce kozaa ve ipeke bu seviyelerdeyken kozal 70 lira altıntaydı. Bu ikisi hala buralarda kozal yüzde 10 koydu üstüne.
ytd
Bu konu birkaç kez daha forumda gündem oldu. Aslında ıpeke iki firmaya da (kozaaya %52 ve kozala %45) halka açık kısımları hariç büyük oranda sahip. Yani boyle bakinca birleşik zaten. Bu birlesme isini bir yere dayandirarak mi soyleniyor acaba. Önemli olan şu mahkemenin sağ salim biterek sirketlerin devlete geçmesinin tamamlanması. Umarım bir an önce gerçekleşir de yatırımcılar önünü daha net görür. Ben hızlı olacağını düşünüyorum en azindan umuyorum*