Maliyet 5.5 bu fiyata ne zaman gelecek..
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Maliyet 5.5 bu fiyata ne zaman gelecek..
Bende maliyet 4.55 ve gerçekten kabak tadı verdi bu hisse. Son 2 ayda bizim borsa %16 yukarıda, bizim ICBCT %15 aşağıda. [emoji2959] olsun böyle hisseye
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Trumpın damadı ve danışmanı bugün geliyormuş, Trump anlaşacağı zaman buluşuyor anlaşmayacağı zaman tweet atıyor, seans içinde açıklama gelirse u100 gibi bu da coşar
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genlerinde Tekstilbank ruhu var bir şey olmaz...
ICBC neyi bekliyorsun artık kaç haftadır yataydasın...
Sıkılmadın mı hala saatlerdir 4,12 al 4,12 ver.
Şimdi de 4.11 al 4.11 sat. Ruh hastası bu kurum
klasik uyuz spek hareketleri..haftalarca bu şekilde 1 ileri iki geri yıldırıp sattırmak..ama yemezler mr spek.ytd...
Tahtani s......m
ümıtsız vaka...Çin linin kağıdını ancak uzaylılar kurtarır.
https://i.hizliresim.com/NnNv6X.jpg
Bütün ümitsiz görüntüye rağmen kademelerde alışlar önde.
Mal toplanıyor mu, yoksa toplanıyor izlenimi mi yaratılmak isteniyor
yorum herkesin kendisine ait.
Ara sıra hacimli 3-4 kademe kaldırıp daha sonra yerine döndürüyor. Bu işlemler gider izlenimi vererek mal yedirmek olabilir..Mesela ben bugün azda olsa 4.17 den aşağı saldığında 12 ye kadar aldım uçacak diye..İyi ki kendimi dizginlemişim..Eldekilerle yetinmek, bir tavan yapmasını veya 4.30 u geçmesini beklemek (kendi açımdan) çok daha iyi olacaktır..ytd
Ama gerçek olan şu ki, kademelerde alış ve satışlara bakıldığında
hisse iyice sıkışmış durumda. haftalardır belli kademeler arası gidip geliyor
kırılganlık arttı, tahta yapıcı bana göre karar aşamasında. Ya yukarı götürecek
ya da aşağılara atacak. Aşağıya atarsa küçük yatırımcının elindekini alması çok zor
çünkü zaten bir çok insan 7,8,9 liralardan maliyetli.
Şahsen benim maliyetim 6,50 üstünde. Bu saatten sonra 1 liraya düşürse bile satmam.
satmadığım sürece zararda olmadığımı bilen yatırımcıyım.
Kudlow... Çinle tarihi bir anlaşmaya doğru gidiyoruz
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zararda olan zaten satmasın bu ortamda satıp hangi hisseye girip zararını cıkaracaksın.yataya sarmış durumda hisse teknik v.s incelemeye gerek yok ..spek hisse ne zaman hareket edecek bekliyeceğim şahsen fikrim bu.. geçmiş aylardaki hareketliliğini inceledim.en fazla 1-2 ay aralığında irili ufaklı hep hareket halinde hisse beklemeye devam..ytd...
tupçu bile gitti bu gitmedi....
Bu haftada bitti bir bok yok dün bi hareket yapacak gi i oldu geri geldi
29 Mart a kadar inşallah aldigimiz yere bari gelse kar da istimiyok
Şunu iyi anladımki alarken kazanırsın vestel den az tamah ettik 18bin karla çıktık burası taban dedik 40000 lotla aldık.
yeşilyolun dediği seviyelere gelirse bize yeterde artar bile .
borsa sabırlıların sabırsızların parasını aldığı yermiş gerçekten vestelde alış 7 idi 5.25 gördü 2.5 ay bekledim kısa sürede 18 bin karla çıktım(borsada 4-5 ay hiçbirşey değildir yatırım yaparsan kazanırsın kumar oynarsan kaybedersin)
Burada 3.90 önemli bunun altı uçurum gibi görünüyor..
https://i.hizliresim.com/7aZVJY.jpg
Çin, nükleer ve bankacılıkta Türkiye'ye yatırımı değerlendiriyor
Çin, Trakya bölgesinde kurulması planlanan 3. nükleer santral projesiyle yakından ilgileniyor. Ayrıca bankacılık alanında da ICBC'den sonra yeni yatırımlar gündeme gelebilir. Türkiye'den ise Alipay ve WeChat Pay gibi ödeme platformlarını kabul etmesini bekliyor.
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-440424
29 Mart G/K var iyi bir proje veya biseyler beklenti var ise o zamana kadar ufak ufak hareketlenmesi gerek buralar bedava BENCE ytd
Çin in Türkiye yatırımlarında, heleki altyapı yatırımlarında aracı kesinlikle ICBCT olacaktır. Zaten açılımı da altyapı bankası. İnşallah fiyatlamayı yapar
Kağıt iyice negatif ağırlıklı yatay seyirde sıkıştı bu hafta artık karar vermesi gerekiyor umarım bu karar yukarı yönde olur
Bir aydır aynı yerde duruyor. Satmamak için kendimi zor tutuyorum. Allahtan maliyetim düşük 4.54. Bu kağıtta 3.80 stop loss duymuştum. Doğru mu acaba?
Yeni hafta yeni umutlar
31 Mart Yerel Seçim anketimize bakmadan ve katılmadan geçmeyin derim...
Çok ilginç sonuçlar var....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post3222246
saygılar/başarılar
Biz uygur Turkleri için Çine ayar verince Onlarda bize içişlerimize karışıp ilişkilerimizi bozmayın demiş.Yoksa ilişkiler zarar görür diyede eklemişler.Bunlarda kâğıdı baskılıyor olabilir...
ICBC sen banka değil misin arkadaş ? Tüm bankalar uçarken bankacılık endeksi uçmuşken senin bu yatay gidişin nedir ?