10.041.779adet alış. 3.316.980satış an itibariyle 1.12den ytd.
Printable View
10.041.779adet alış. 3.316.980satış an itibariyle 1.12den ytd.
tacirlerin malı bitti 1.12 den bi miktar ek de ben yaptım hayırlısı bakalım şirket batmadı bi beklenti bitti artık yasal hakkımızı arayacagız büyük çanak dolana kadar burdayım o kadar.... YTD...:cool::cool:
İşleme ne zaman açacaklar bilen var mı ytd.
Bu ülkenin ilk ve son mağduru biz miyiz? Ayrıca seçime kaç sene var ? Vermiyoruz desen ne olacak ülke çoğunluğu biz miyiz ?
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben %20 zararla kagıttan cıkmam.
FiYAT GUNLUK LOT YUZDE ALIS SATIS
1,18 84521 0,27 84521 0
1,17 1827667 5,75 1167912 659755
1,16 3463819 10,9 2447063 1016756
1,15 4230248 13,31 1811764 2418484
1,14 5201053 16,37 3515438 1685615
1,13 3511861 11,05 1459615 2052246
1,12 13459490 42,35 8945647 4513842
TOPLAM ALIŞ 19.431.960 TOPLAM SATIŞ 12.346.700
Fark: 7.085.262
ALIS AORT : 1,1354
SATIS AORT : 1,1362
AORT : 1,1357
Benim gördüğüm 21.343.584alış 11.093.228satış ytd.
Satış daha ne kadar kaldı elinde spk nın. Bi alış satışa başlasa millette kitlediler iki günde. Ytd
muafiyet esnasında defalarca bimer cimer spk ya şikayet talebinde bulunmuştuk. herkese klasik aynı cevabı gönderip durdular. ben yinede mahkemede delil olması için muafiyet gerekçesini spk dan talep kaydı açtım. 1 ay içerisinde dönmek zorundalar. demirören resmen hükümete yakın olduğu için kanunu çiğneyip küçük yatırımcıları mağdur etmişlerdir. geçen hafta Başbakanın yanında fotoğraf çektirip kamu oyuna paylaşmalarından kıllanmıştım. ama adalet kanun neyse uygularlar diye burada bekledik. Türkiye de kanun işlemediğini açık ve net bugün şahit olduk. Haram zıkkım olsun. Demirören de bu kararı verenlerin de günahları boynuna. mahkeme için birlik olup avukat tutup vermeye bende varım. ama mahkeme de hükümete yakın olduklarından dolayı senelerce bu davayı uzatıp dururlar. Bence o yüzden en etkili olabilecek yöntem hep birlikte mualefet medya gruplarına bu şikayetlerimizi iletmemiz olacaktır. sosyal medya da ne kadar bu adaletsizlik haber olursa spk geri adım atmak zorunda kalabilir. yoksa mahkemeden de farklı karar çıkacağını sanmıyorum üstüne senelerce bekletecekler. bugünden itibaren bu formda yer alan herkes hızlıca muhalefet yayın organlarına şikayetlerimizi iletelim
Arkadaşlar naçizane yorumum grafiğe göre 1,12 tutmazsa 1,07 o da tutmazsa 0,98 den döneceği yönünde...
0,98 i kırarsa aşağı zaten el fatiha...
Trend desteği 1,12 bakalım hayırlısı...
https://i.hizliresim.com/Y68842.png
Arkadaşlar iyi bakın bugün devletin bir kurumu gerekçe bile göstermeyecek pişkinlikle cebinizdeki paranın % 20 sini çarpmalarına teşne oldu, çanak tuttu. Bu günü unutmayın, Bu ülkede adalet olmadığını unutmayun. Bu arada kağıtta beklenti meklenti kalmadı. birilerinin bu kağıdı alması için bir sebep yok. Umarım spk üyelerinin Çoluk çocuğundan çıkar .
Bende türkiye.gov.tr üzerinden e-devlet aracılığıyla şikayetimi yaptım.. Bir şey çıkmaz ama elinden gelen herkes şikayetini yapsın en azından görülsün.. Bu adice işte sebep olan Allaha havale ediyorum, kul hakkının affı yoktur. Açıkçası ben bilançoya kadar şüpheli görüyordum hissenin yaptığı hareketlerden ancak bilançoyu gördükten sonra kesin ikna oldum çünkü firmanın maddi zorluk içinde olması gibi bir durum yok.. Adamlar bilançoyu erken göndererek son şüphe edenlerinde şüphelerini yok ettiler.. Tam şebeke halinde çalıştılar..
sabah piyasa açılmadan gösterge tahviller %27.75 seviyesindeydi, şimdi %24.61 olumş. Ama halen borsaya alıcı gelmiyor! HURGZ de 7 milyon lot satıcı beliyor an itibariyle.
Spk kararı değişir mi bahtsız ortaklar
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence en etkili yol toplu halde gidip sayın Cumhurbaşkanına bu durumu bizzat yüz yüze iletmek, bu en kolayı ve en etkilisi, saraya gidip bu konu iletilirse, gündem olursunuz, herkes görüşüyor, siz neden görüşemeyeceksiniz..
Arkadaşlar birşey sorumcam sabah 10.30 tabana satış yazdım taban olduğunda neden hala satılmıyor sıraylamı satış oluyor tabanda
http://fs1.directupload.net/images/180817/9vklbb6c.jpg
saat 10,30-da kağıt taban değildi,
amma 1 dakika içinde taban oldu.
sanırım 1/2 dakikayla kaçırdınız.
ön sıralardaysanız gitme ihtimali yüksek.
[QUOTE=iskilip;2550761]4200000 lot satış yazılı akşama sıra gelir o 4 milyonu alırlarssa[/Q
ben emir verdiğimde 2,7 milyon lot vardı
global olarak saydım,
taban olduktan sonra 2,700,000 lot civarında iş oldu.
Sayın cefaks taban mı girecez bayrama sizce
Çoluğunun çocuğunun rızkını yedirme. Bu yazıyı veya kendi dilekçeni yay-paylaş.
Sayın İlgili;
Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. hissedarıyız.
SPK'nın 16.08.2108 tarihli kararı ; ''Payları Borsa İstanbulda işlem gören Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.nin (Hürriyet) sermayesinin yaklaşık %77,67 sine tekabül eden payların Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş. (Demirören Medya) tarafından satın alınması nedeniyle Hürriyetin diğer ortaklarına ait payları satın almak üzere Demirören Medyanın zorunlu pay alım teklifinde bulunma yükümlülüğünden muafiyet talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir." şeklinde olup hiçbir gerekçe gösterilmeden hissedarı olduğum şirketin ''çağrı yapma zorunluluğu olmadığına'' hükmedilmiştir.
Aydın Doğan’a dolar kuru üzerinden ödeme yapan Demirören Grubu küçük mevduatlara sahip olan ve SPK tarafından korunması gereken biz vatandaşların hakkını gasp etmiştir ve SPK’da hem verdiği yanlış kararla ,hemde süreci uzatarak tarafını açıkça beyan etmiştir.Aynı koşullar altında satılan ve satın alınan, aynı kişilerin sattığı ve satın aldığı (Aydın DOĞAN ve Yıldırım DEMİRÖREN arasındaki alışveriş) Dgzte hissesine ise SPK tarafından dolar kuru üzerinden çağrı zorunluğu getirilmiştir. Üstelik hiçbir gerekçe gösterilmemiştir.
Kararın Sermaye Piyasası Mevzuatına ve hukuka uygun hiçbir yanı yoktur. Yüzlerce küçük yatırımcının mağdur edildiği bu hukuksuzluğun kamuoyuna bidirlmesini ve hak arayış sürecimizde ve yürüteceğimiz hukuki mücadelede katkıda bulunmanızı
Saygılarımızla arz ediyoruz.
Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu şeref yoksunları yarın öbür gün borsa kotasından çıkıyoruz veya birleşme kararı ile abuk subuk bir rakam ile mesela son 10 yıl en dip neresi gördüyse oradan ayrılma kararı alırlarsa spk buna da mı uygunluk verecek. kipa da da Migros birleşme için kipada çok düşük fiyat vermişti. spk çağrı fiyatının altında bu işlemi yapamazsın dedi ve fiyatı tekrar çağrı fiyatına çektiler ve birleşme işlemlerini bekliyorlar.
bu konuda anlayan biri açıklayabilir mi. önümüzdeki süreçte dyhol dohol deki birleşme emsal olacak şekilde hurgz için de 0,60 lı rakamlardan birleşme kararı alıp hurgz yok edebilirler mi? dohol topiğinden biliyorum dyhol zamanında 6 lı rakamları görmüştü kağıdı 0,60 lara kadar indirip dohol ile birleşme kararı aldılar ve kağıdı yok ettiler bir çok yatırımcı da zararın dibini yaşadı.
kafam iyice karıştı bu konuda biri açıklama yaparsa sevinirim.
Allah Bayram Arife’si bunları kahrı kazap eylesin diğer bayramı göstermesin inş bir taraf tavan yap bir tarafı hukuksuzluk ile taban allah fitil fitil çıkarsın inş
zarar yiyen zaten yemiş bu kadar da beklemiş ve bi tonda fırsat kaçırmış . ben olsam namus meselesi yapardım bu işi . en az aldığım yere gelene kadr satmazdım . allah sabır versin
neden çağrı muhafiyeti için başvurdu bunlar ? çünkü bi ton ky girdi mala ve geri alamadılar lotları . şimdi yandaş spk tarafından yandaş hisseye muhafiyete okey geldi bide böyle deneyecekler kağıttaki ky leri dökmeyi . vermeyin lan .yeminle vermeyin malınızı . zaten süründürüyor kağıt madem öyle onlar da sürünsün .
arkadaşlar tabanda alımlar cılız mı? alım oluyor mu derinlik resmi alabilir miyiz teşekkürler
Bunları senmi diyorsun cesur
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adamlar %77 hisseyi 0.36 usd den almış bi şekilde oralar görülür!
ayrıca burada da doğan gazete,hurriyet daha önce önce aldıkları vatan vs birleşmeleri konuşulacaktır!
tabii şu an ki durumlar düzelince
bu işin laylay ı olmaz. bu resmen dolandırıcılık . devlet tarafından yapılan resmi bi dolandırıcılık hemde . ben buna karşıyım . ama yemin ederim benim elimde bunun lotları olsa ölümüne tutardım en az aldığım yere gelene kadar . ne yani hem zararına tutacaksınız hem zaman ve fırsat kaybedeceksiniz hem resmi olarak dolandırılacksınız bide üstüne elinizdekileri verip bunları rahatlatacaksınız öylemi ? işte bu artık bu saatten sonra cibiliyet meselesi . herkes kendine yakışanı yapsın .