19.70 i gösterdiler ancak çok hızlı tekrar 20 nin üzerine attı. Bu hareketler boş değil gibi. Y.T.D
GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
19.70 i gösterdiler ancak çok hızlı tekrar 20 nin üzerine attı. Bu hareketler boş değil gibi. Y.T.D
GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben borsada sebep sonuç ilişkisi aramayı bırakalı yıllar oldu sevgili kennym.. Reel olan rakamlardır gerisi boş.. Misal Portföyümde 4.5 f/k değerinde Sahol olmuş olsa veya THY, Petkm, vs... Bana getirisi ne olacaktı.!?
Bundan sonrası için olabilir ama bu zamana kadar giden hisselerde fırsatları kaçırmış olacaktım...
Borsada en önemli kural herşeyin sebebini öğrenmemeye çalışmaktır.. Sebebini öğrendiğin an 20 durak gitmiş olur zaten..
Sonuçta şirketi nikahımıza almadık. Elbet gün gelecek vedalaşacağız...
COR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayırlısı olsun ..
Burda beklentiniz nedir? 30 tl olur mu
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yine bir yıldız holding farki...hunharca dusuyor.Allah sabırlar versin arkadaşlar
bizim gene eski günlerindeki performansına döndü..
çok kucuk yatırımcı yakalamıslar , heryer kan aglıyor ..
temettuyu artıramadı ilk 2 ceyrekte , son 2 ceyrekte extra bir performans gostermezse uzun soluklu bir ağlatma sezonuna yenıden gırecektır.
hafif bir yukari yapip yapip cakiyorlar 1000 adet birakmistim numunelik onu bile haketmiyorlar.mulker yatacak yerin yookk..herkese selam olsun aliskanlik...ara ara yaziyorum iste:):)
düşün bak , emapın malı satmak için ne dümenler çevirdiler, yazık millet 21 maliyetle aglıyor her yerde..
güzel günler çabuk bitiyor !!
ekrana almakta fayda var gıdalarda bir hareket var
uluun petun gidecek bu duracak hadi oradan:)
Kimseler kalmadı... Ya da herkes çakal uykusunda. Belki hareketlenir ümidi taşıyorum.
BBE100-4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kimseler kalmadı sanki ..
timsah gibi beklemede
ben de aliskanlik var izliyorum sadece :):) 1000 lotom var almam asla tovbeliyim :):)
Gercekten bu ulkerin kagitlari bana hic yaramiyor zarar ettiriyor.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Size özel değil herkes e..
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben buradayım. İkinci raundu bekliyorum. Şu anda başka sıcak bir cephedeyim. Gayet iyi gidiyor Bizim. 22.00'den kâğıda saldıranların dökülmesi lazım: Kelzedeler. Grando, Kennym selamlar... Oscar ne yaptı acaba? Filmin sonunu görmek istiyorum, demişti. İnşallah filmin sonuna az lotla girmiştir. Gerçi film bitmedi, bu sefer umarım eskisi kadar bekletmez.
Selamlar dostum,
En son yükselişte maliyetime denk gelen malları elden çıkarmıştım.. Elimde kalan %60 ın maliyeti sıfır. Diğer tarafta, genel portföyümün %10-15 civarında bir ağırlığını teşkil ediyor.. Bu sebeplerden dolayı fazla dert etmiyorum artık...
Kısa vadede 20 tl seviyelerini tekrar göreceğini düşünüyorum.. Tabii önemli olan, TL bazlı tarihi zirvesini bu sefer kıracak mı.. tekrar mı satış yiyecek..
19 günlük bir aradan sonra ilk mesajımı buraya göndermem de... Entresan oldu :)
Ulker hissesi degil mi kaybetmek %100 garanti ..Kerevitas ta zamaninda az milleti soymadi bu patron..simdi de bizim de soyuyor gelene gidene mal dagitiyor carraforsa 6 dan kac liraya cikti bu haftalardir yukselemiyor pecete çop hisse bana gore ulkerin tum hisseeleri gibi .Al sat tut tavsiyesi degildir
Alis kademelerine 15_20 k lotlar yazip baska alici gelirse aninda silip ele veriyor dolandirici soyguncular
Sabah 16.03 gordu ondan sonra soyguncular robotu calistirdi 16 ve 116 lik alislar geldikce hisse dustu .Gidalar cikiyor bu dusuyor marketler cikiyor bu yine dusuyor soyguncu dolanciricilar.
Yine gel gele baslamis 16 ustune cikmaz ciksa bile en fazla 16.20 haftlardir ayni vereceginiz temettununde hisseninde ..Duzenbaz soygunucular ..Zarar eden sirketler bile kaca katladi ulker degil mi iste kime ne kazandirmis yillardir k.yatirimiciyi soyuyorlar tum hisselerinde .
Gel gel yapip milleti keklemeye devam bir hisse nasil olurda 3 haftadir 16 ustune gidipte orada kalamaz yukari gifecek gibi yapip ele vermece tam 3 haftadir ayni terane
2 yil once kerevitasta %2700 bedelsiz veriem dediler atlayanlara 128 den mali cakip 63 tl den bolduler ...simdide verecekleri cop degeirinde temettu icin milleti soymaya calisiyorlar su hissedeki hareketlere bak gel gel devamli 10_20 k alisa yaz k.yatirimc alis yazinca hemen sil eline ver
Gidalar marketler tavan tavan gidiyor bu yukselmiyor borsa yukseliyor yukselmiyor 3 haftadir fiyata baski yapan seref yoksunu Allah tan bul fakir fukaranin parasi zehir zikkim olsun .
Saatlik kapanışlar geldi.
Baskı kalktı.
Hayırlara vesile olsun yaklaşan primler.
SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ölü toprağı mı serpilmiş bu hissenin üzerinde? :wu:
Yoksa lotlar toplu mu? :wu:
Hiç KY kalmadı mı ortalıkta? :wu:
Sn oscar bir ay önce Seç market AŞ kuruldu(%90 Bizim Toptan %10 Yıldız Holding)
Merak ettiğim 2014 yılında Bizim Toptan ,Şok Marketler 'in iş ortağı olarak faliyet gösteren 196 franchise mağazasının sözleşmesini tüm hakları ile birlikte 30 milyon tl ye satın aldı (usd 2.09 tl)
Bugün Seç marketler ismini alan iş modeli 935 mağazaya ulaşmış.
İş modeli dediğimiz bu sistem sözleşme ve haklar ile bizim toptan için bir değer oluşturmuşmudur?(Şu anki bilançoda bu değeri ölçen kalem hangisidir ve güncelmidir?)
yeni kurulan Seç Marketler A.Ş ye bu haklar devir yapılabilir aynı sermaye olarak konabilirmi ?böyle bir durumda yeniden degerleme ortaya çıkarmı? şuan lisans sözleşme ve haklar bizim toptanda ise yeni kurulan şirket bu hakları almadan faliyet gösterebilirmi vs..... kafamda çok sorular.bunları toparladıgım bir mail ile şirket ilgili birimlerine sormayı düşünüyorum hakkında yorumu olan varsa sevinirim.saygılar
Yüzde 5 yeter dedik. 16.80den çıktık.
Radarımızda.SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi akşamlar, Bugün alanlar temettü alacakmı?
Kervt yükseldi, sıra ''bize'' de gelmez mi acaba?
Yazdıklarım al-sat-tut ve yatırım tavsiyesi değildir.
Evet benimde zaman zaman kıyasladığım aynı grubun diğer şirketi... Dalga yapısı bile aynı...
Bizim son zirvesini test ettikten 3 hafta sonra Kervt bir önceki zirvesini yapmıştı... Kısaca Bizim 4 hafta geriye düştü... (Dipten Up trend başlangıç tarihine göre de 2 hafta geriye düştü)
Kervt da düzeltmenin daha kısa sürmesi tahtanın daha toplu olmasından kaynaklanıyor muhtemelen...
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...ba5770af6a.png