al takke ver külah devam
Printable View
al takke ver külah devam
Bi kulak arkam kaldı . Akşama bekliyorum. Gel onuda aradan çıkar.
Hisselerin çoğu böyle oyle kolay para kazanma yok. Borusan da 3 mu 4 yilmi ne bekledim en son dolar bazında aldığıma sattım. Benim için hissenin düşmesi 1 sıfır araba parası zararda beklemem bunlar önemli değil. Ben geri alım açıklayıp yapmayanlara kizginim . Yarı parasina altın satsalar almam . O denli. Resmen yaniltildim. Ben patron olsam ne yapardim anlatayım . Patron okumaz ya okursa iş öğrensin. 0.89 dan kalan hisseleri ben alacam demezdim.onun yerine o para ile 0.89 altı hisse geri alımı açıklardim. Sizce nasıl olurdu sonuç... yatırım tavsiyesi değildir. Paranın içine edeyim. İtibar lazım . Anlayanaaaaa
TEKTU:
Son Fiyat: 0,79
Son Hacim: 11.535.170
Son fiyat itibariyle 200 günlük ortalamanın üstünde devam ediyor.
Kısa vadeli görünüm negatif.
Orta vadeli görünüm pozitif.
İlk 3 Alıcı: YapiKredi:643.252 Yatırım Finansman:283.271 Meksa:244.895 .
İlk 3 Satıcı: Oyak:-1.273.578 Ziraat:-247.342 Marbas:-204.859
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron bıyıklı aracılığıyla 4 milyon 700 bin lotu indirdi bana göre harbi yabancı olsaydı kağıt ayağa kalkardı
TEKTU:
Son Hacim: 3.201.205
İlk 3 Alıcı: Garanti:151.729 Ziraat:126.858 Vakif:107.910 .
İlk 3 Satıcı: Tacirler:-745.718 YapiKredi:-266.664 Gedik:-192.039
Arkadaşlar yavaş yavaş bunun zamanı geliyor bugün ihlaslarla vedalaştım bunun için yüklü bir alım hazırladım
Bırakın biraz daha gelsin sabırlı olun gene bire bir para kazandıracak sevgili spek y t değildir
TEKTU:
Son Fiyat: 0,78
Son Hacim: 4.999.624
İlk 3 Alıcı: IS Yat:273.476 A1 Capital:230.999 Global:115.001 .
İlk 3 Satıcı: Tacirler:-536.916 YapiKredi:-240.380 Anadolu:-176.965
Deutsche 60000 daha almış hınzır bıyıklı:)))
Daha alıma yeni başladık değişik isimdeğişik aracı kurum y t değildir
Hatta şöyle yap zamanın da kalmadı hızlı bir şekilde geri getir
Çeşme alaçatıdaki vilların bir tanesine müşteri oldum benim fiyatımı beğenmediler oda bende saklı kalsın
Daha kimse otelimi satıyorlar yoksa villalarımı satıyor hepimiz boş kepçeden sallıyoruz:)))
Almak istersen tek tek villalarda satılıyor hatta imar barışından faydalanıp villalara bagımsız tapu verecekler satışta ona da başvuruldu
Ne kadar bu villalar asagi yukari
Yine başladı otel satışı, villa satışı muhabbetleri.0.72 leri görmesi yakındır o zaman.Şu sahte satış hikâyesinin ne ekmeğini yediler, vallahi satış yapsaydılar bu kadar kazanmazlardı.
Kim ki burada uçacak , kaçacak , haftaya 1 in üstüne atması gerekir gibi hedefler veriyorsa bilin ki o kişiler ......
şu villaları kaçtan veriyorlar acaba uygunsa çökeriz üstüne..
Borsagumden tirsti ,,verdi gazlari milleti yakti ,,ilk hata hatadir sonrakiler enayilik oluyo ,,,,buyuk manupilasyon yaptilar borsagumden bas rolde ,,,ayni gazlari dengedede yapti borsagumden ,,,,
Lastikdonlu pantalon duruslu pozlar hisseye baski olusturuyo ,,lastik don yerine baska bi se bulmalilar ,,,
Diger yandan sisko spek amerikali zenci olayini cozemedigi borsa kulislerinde konusuluyo bu yuzden hirstan hisseleri cokertiyo garibim kivraniyo bas parmak badi madi parmak gidiklamak amerikali sart ,,,spek garibim hasta ,,,badipatmak hastaligi milyonda bir kiside oluyo ,,,garibim bide sdisko ,,,
Neyse biz hala ,69 alti bekliyoruz 100 er lot fazla degil her kademede 100 lot ,,,
Hisseye atlayanlarda detdine yansin ,,borsagumdenin gazina gelipde alip ve o donem uyanip satamayan kardeslerimizede Allah sabir versin ,,
Yani diyorsun Hissenin yönünü ve performansını Amerikalı zenci çözer? Nedir bu Amerikalı zenci olayı. Bildiğim kadar dobi adam da Amerikalarda okumuş ve iyi ekonomi borsa eğitimi almış, zenci Amerikalıyla borsa speki ile münasebeti bundan dolayı mı acaba?
Ama forumlarda karşıtlık yapıldıkça adam iri ağır cüssesi ile çullanarak hisselerin üstüne oturuyor hisse hiç yerinden hareket edemiyor tonluk baskıyla.
Denize sıfır ılıca plajının yanındaki villalar 10 milyon civarı ona göre düşünün ne yapar
Müstakil tapular verilsin nasıl satılıyor hepimiz göreceğiz y t değildir
Hareket yapmayan az hisseden biride bu öküz.
Bekle bekle nereye kadar.
Bu hafta son çıkmaz ise ben satar gider:vk::vk::vk::vk::vk:
Ben ce defter degerine gore..en ucuz hisse...diger hisselerden cikanlar yakinda buna damlarlar
bakın bu hıyarlar bu otel ve villaları satışa çıkardıklarını kap ta bildirdikleri anda SATAMAZLAR ve gerçekten SATMAK İSTESELER BU FİYATI YAZMAZLAR dedim. (topikte yazılar kayıtlı)
benzer bir otel bu hıyarlar otel satışı yapmadan önce 60-80 milyon dolara satıldı. (para bol iken piyasada) bu bilgiyide bu sayfada paylaştım.
200 milyon euro iyi niyetli ve gerçekçi bir rakam değil
ha ne varki ara ara x firma ile görüşüyoruz vs diye spekülasyon yapmalarını hisseleri kaldırıp boşaltmalarını beklerdim (bedelliden almak zorunda kaldıkları malları)
onu yapmayarak beni yanılttılar.
kaç ay geçti hiçmi bi müslüman & ecnebi kapınızı çalmadı bi kahve içip hacılar kaça satıyosunuz demedi hiçmi gçrüşme olmadı
bu kısımda hareket etmemeleri ilginç :)
https://turizmguncel.com/haber/bodru...bi-h33397.html
yukarıdaki otele bakın
otel özellikleri birbirine yakın villa yatak vs 2017 Aralıkta para bolluğu varken 80 mil. dolar SATILDI
2018 Aralık Dünyada para sıkışıklığı var 200 mil. euro
alacatıda 80 dönüm .. arsa olarak satsa ne yapar..
sn geo
otel satışı gündemde değil iken henüz kendi çapımda şirketin varlıklarını hesaplama yaparken görmüştüm. ve ben hesaplamalarıma alaçatıyı 80 milyon dolar olarak kaydetmiştim.
bu sebeple aradan zaman geçip kap'ta 200 milyon euro dan az olmamak kaydıyla diye soney beye yetki verildiğini görünce
hızlıca reaksiyon gösterip SATAMAZLAR demiştim.
hatta bazı arkadaşlar o dönem meşhur KATARLILAR alır demişti :)
benim 1999 model toyota corollama 20 bin euro verirlermi acaba diyede güzellemeler yapmıştık. :)
şimdilerde way otel satılçakmış denince gülesim geliyor
Bu kadar yalan haber yapmanın altındaki sebep ne olabilir.
bir sürü yatırımcısı var burada
kaç kişi yatırımcı ilişkileri ile görüştü merak ediyorum.
ben geçen yıl epey görüşmüştüm mail yoluyla burada da paylaşmıştım gelen cevapları vs
bi gyo şirketi kurma hikayeleri vardı :) Soran oldumu ne olmuş
yoksa o yalanı unutmuşlarmı :) yalan söylemenin biayarı olur ayar kaçınca ne söylediğini unutur insan :)
başka ülkede olsa ilişkili taraf işlemleri dolayısıyla adama gün yüzü göstermezler :)
bazı arkadaşlar çok detaylı yazıyor sağolsun. batık şirketlerin borçlarını halka açık şirkete yükle ohhhhhh ver mehterii
bi dakka yahu ben ne söylüyorum
200 milyar milyon eurooooo otel satacaklar pekiiiiiiiiiii sennnnn
TEKTU:
Son Hacim: 3.568.656
İlk 3 Alıcı: Oyak:1.214.000 Phillip:146.000 TEB Yat.:91.683 .
İlk 3 Satıcı: Gedik:-438.665 Piramit:-414.489 Global:-337.628
Gedikteki o............... kamyonu dayamis 0.79 dan veriyor..piyasanin yonu yukari...
Mali kaptirinca ben onu gorurum...