Sayın Prof rica etsem Kfein bakarmısınız tekrardan...YTD
Printable View
Sayın Prof rica etsem Kfein bakarmısınız tekrardan...YTD
KFEIN ; 19.72 işlem görüyor...
Daha önceki analizimizde ; 20.47 kanal direnci vermiştim çok şükür 20.42 yaptı...
Şimdi hala kanal direnci olarak önemini koruyor...
19.84 - 20.47...Yeni bir yükseliş trendi başlaması için öncelikle kanal direncini geçip desteklemesi şart... Geçer desteklerse ; 21.36 - 22.38 - 23.14 hedef kanal direnci olacak... Ben buranı geçilmesini önemsiyorum...Sağlam geçer desteklerse tutulmaya devam edilebilir ; 25.80 kanalına girer ve hareketlenebilir... Bu dalganın son kanal direncide ; 28.48...Ara dirençleri yazmadan...
Devamı gelirse yeni yükseliş dalgası başlar... Başlarsa yazarız zaten... Hayırlısı inşallah...
Y.T.D.
Hocam ıpeke de iki defa treder yaptım.IHEVA YUZDE 4 KAR ŞÜKÜRLER OLSUN.
Tivitırı olan arkadaşlar @mahmutciftci49 adresli bir kişi var. Dün akşam uzun vade için ALKİM analizi yapmış. Baştan sona 321 adet tivit atmış, ben okudum ve çok beğendim. Analiz nasıl olur nasıl yapılır ben bilmiyorum diyenler buraya bir baksın derim.
Hepsi için ytd.
Hocam 1366 destek iyi çalıştı...
IPEKE 11,88 DESTEĞİNİ KIRMADIĞI SURECE 12,57 ÜZERİ DAHA SAĞLAM ADIMLARLA YOLUNA DEVAM EDER.YAKINDAN TAKİB EDECEĞİM.MALI KAPTIRMAMAK İÇİN SABIRLI OLMAK LAZIM.Y.T.D.
Dediğim gibi takip dışı, 20 Li rakamlarda veda edilmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Şu an fiyat nasıl bir fikrim yok. Borç- kar durumu ile mevcutta yeni haber var mı veya en yakın bilanço raporuna bakın ona göre hisse de devam ya da tamam size kalmış. Burda al-sat-tut demek yok yasak. Herkes kendine göre yatırım kararını kendisi vermelidir.
Ytd
ENDEKS ; 1384.43 kapanış...
Ne demişiz ; önemli destek ; 1366.65...
Bugün gördüğü en düşük seviye ; 1368.58...
Yani = 1.93 puan fark...
Deydi yani...Burada direnç olarak çok oyalanmıştı takip eden bilir... Umarım sağlam bir destek olmuştur...
Hayırlı haberler diyelim... Bol kazançlar...
Y.T.D.
Gözden kaçmış...
AKSGY ; 3.72 kapanış...
DİRENÇ ; 3.72 - 3.95 - 4.11 - 4.23...
DESTEK ; 3.72 - 3.59...
3.72 destek direnç konumunda... Umarım destekler... 3.59 kanal desteği kırılırsa bir alt kanala düşer...
Yukarıda ; 4.23 kanal direnci önemli...Sağlam geçer desteklerse tutulabilir.... 4.86 kanalına girer ve hareketlenebilir... Geçerse ara dirençleri yazarız... Çünkü normalde yukarıda yazdığım dirençler sağlam görünüyor...
Y.T.D.
Teşekkür ederim sağolun hocam..
Slm arkadaşlar nasılsınız. Sayın prof üsdat ardyz bist 100 den çıkarılacak diye kap haberi var bu ne demek oluyor. Son olarak bazı yorumlarınızda n.ş.a yazıyorsunuz. Cahilliğime verin. Ama ne demek olduğunu söylerseniz sevinirim. Tüm k.y dostlarına selam ve saygılarımla. İyi geceler
Hocam iyi geceler. ALCTL ve PEKGY teknik olarak yakın takibe uygunlarmı?
Günaydınnnn
Günaydın arkadaşlar...
PEKGY ; 2.73 kapanış yapmış... 2.72 direnciydi şimdi destek olursa ; 2.75 yine direnç...geçerse ; 2.90 - 3.00 izlenecek...Takibe değermi bence temel veya sektörel harekete ayak uydurursa dirençler takip... Keskin söylemlerden kaçındığımız için karar sizin...
ALCTL ; 27.70 kapanış...
28.00 önemli ilk etapta... Geçerse 29.32 - 30.32 dirençleri var önünde...
30.32 geçilmesi daha önemli...
Sektörel harekete uyarsa takip...
Y.T.D.
Esma hanım bu ARDYZ bilişimde ne var gökyüzüne merdiven dayamış??
Yine bir arkadaş tivitte yazmış (ARDYZ Yazılım sektöründe hızlı büyüyen ve hükümetle yakın çalışma ortamına sahip. Karı ve cirosu hızlı artıyor. Bu yıl 45 mio tl , 2021 yılı 70 mio tl , 25 f/k hedef fiyat 12 aylık vadede 90 tl ) diyerek
Alalalala dedim.
Ytd
Günaydınlar
Endeks güzelleşiyor. 1405 üstü haydi bakalım ?!?!? Ytd
Adem beyin dikkatine:
(pd. pd/dd f/k
#kfein 409 mio tl , 3,11 23,80
#smart 290 mio tl , 4,55 47,70
#papil 696 mio tl 7,70 55,16
#yazilim sektöründe ortalama değere #kfein hissesinin yakınsamasi beklenebili.
#kfein ana oyuncu olarak
fırsatı lehine çevirmesi lazım.)
Bir alıntıdır.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
ARDYZ temel olarak söylenen herşey doğru ama aralıksız gitmesi beni şaşırtı.indikatörler aşırı şişmiş.Ben burda soran arkadaşa 46.dan girmek cesaret işidir dedim demeki cesareti olanlar varmış.şimdilik benim için takib dışı.
Dostlar bileşimde gitmeyen ALCTL ayak uydurmadı ayak uydururmu?