Mümkünse ödeme çekinde Namına yerine, "Çanakkale de bedeli ödenmiştir"Yazilmasını Arz ve rica ederim...
Printable View
Mümkünse ödeme çekinde Namına yerine, "Çanakkale de bedeli ödenmiştir"Yazilmasını Arz ve rica ederim...
gönlümden geçen, devir olmadan bankanın durumu düzeltmesi, bizim, ttk ve tdk nın hakkının verilmesi. paraların sarayın şöminelerinde yanmasını istemiyorum şahsen.
Fikrinize saygı duymak la beraber sizce bu adamlar bu millete yağmurlu havada su verir mi?Ne dediler genel kurulda hak sahiplerine "işte yargı orada" vay be ne ağır bir söz.. Bu ne demek kapıyı arkadan kapatın.Kime söylüyorsun Senin çalıştığın yerin kurcusu hisse sahibine dolaylı olarak sahibine..Şu unutulmasın sen çalışan sın kapıyı gösterdiğin adam Asli unsur...Hak kın seni beni onu şusu olmaz..Hak haktır.Nokta..
Benim yada birilerinin hiç bir fikrinin yada kişiliğinin önemi yoktur..
Kader hükmünü icra edecektir..
1991 yılinda olanlardan dolayı bankaya kızıyoruz evet, banka hakları gasp etmeseydi bu hisseler elimizde olacak mıydı, belki varlıklarından bile haberimiz olmayacaktı, duysak bile kaçımızın ilgisini çekecekti. şu an bankaya kızmayacaktık ama banka iyi ki böyle birşey yapmış ki bu hisseler bizlerin eline geçmiş umut kapısı olmuş her şerde hayır aramak gerekir, hayırlı sahurlar.
tik tak tik tak saat işliyor artık.her gong vurduğunda uykuları kaçıyor.
Finansal epey oldu birleşmedi bir türlü
spk kendi yönetmeliğini çiğneyecek mi izliyoruz......halep ordaysa arşın burda.
bedelsiz ne olduuuuuuuu....:yes:
Nolmuş bedelsize
Marslı üstat, kurucu ve imtiyazlıları halletmeden, bedelsizi zor yaparlar diyor herhalde
Şimdiye kadar kuş kadar temettü de verdiler, gerektiğinde bedelsiz de yaptılar. Şu an isteseler yine yaparlar bence, buna engel olan bir gelişme var mı peki?SM-F711B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence de bedelsiz yapma konusunda bir engeli yok bankanın. Çünkü daha önce yapmışlar.
Ama Marslı üstat ortaya bir taş atıyor, sonra komplo teorileri havada uçuşuyor acaba gelişme mi var diye
Bildiğim kadarıyla banka, bu yıl bedelsiz sermaye artırma kararı aldı ve onay için SPK’ya başvurdu. Sn. MARSLI, SPK’nın onay vermediğini yazdı. Bu bilgiyi teyid edemesem de, SPK’nın onay verdiğine dâir bir bilgim de yok. SPK onayı gelmezse bir sorun var demektir ve bu, tahminimce Kurucuları da ilgilendiren ciddî bir sorundur.
dünyada ender göz göre göre hakettiğini bulmayan bişey bu işkur
Yeni TTK‟nın 454‟üncü maddesi, İPSGK’yı (İmtiyazlı Pay Sahipleri Genel Kurulu) özel olarak ve tüm yönleri ile düzenleyen bir hükümdür. Anılan hükmün ilk fıkrası uyarınca, genel kurulun esas sözleşmenin değiştirilmesine, yönetim kuruluna sermayenin artırılması konusunda yetki verilmesine dair kararıyla, yönetim kurulunun sermayenin artırılmasına ilişkin kararı imtiyazlı pay sahiplerinin haklarını ihlal edecek nitelikte ise, bu kararlar anılan pay sahiplerinin yapacakları özel bir toplantıda alacakları bir kararla onanmadıkça uygulanamaz. Dolayısıyla, ister genel kurul tarafından esas sözleşmenin değiştirilmesine veya yönetim kuruluna esas sermayenin artırılmasına ilişkin yetki verilmesine, isterse genel kurul tarafından verilmiş olan yetkiye istinaden yönetim kurulu tarafından esas sermayenin artırılmasına karar verilsin, bu değişikliklerin imtiyazlı pay sahiplerinin haklarını ihlal eder mahiyette olması halinde, söz konusu kararların uygulanabilmesi için, İPSGK tarafından onaylanması gerekmektedir. TTK‟nın 454‟üncü maddesinde, İPSGK kararının, anonim ortaklık genel kurulu kararı için bir infaz şartı olduğu açıkça ifade edilmiştir. Bununla birlikte, doktrindeki istisna olarak nitelendirilebilecek bir görüşe göre, İPSGK kararı, genel kurul kararının geçerlilik şartı olup, İPSGK tarafından bir onay kararı alınmadıkça genel kurul kararı doğmamıştır.
spk yönetmeliği:
sermaye arttırılması için imtiyazlı hissen varsa herbiri için ayrı ayrı genel kurul yapıp en az % 60 üzeri çoğunluk ile onaylatman gerekmektedir.bana sermaye artışı için başvuracaksan bu onay olmadan gelme diyor kısacası.iş bankası bildiğim kadarıyla bedelsiz sermaye artışı için imtiyazlı hisseler için ayrı genel kurul yapmadı.
hissedarlar da bu konuda spk.bddk. ya bedelsiz sermaye artışının onaylanmaması için başvuruvermiş demekki.....:cool:
Emeklerinize sağlık Sn Marslı, teşekkürler
Yanlış anlamazsa ben başta Marslı üstadı meşhur Don Kişot'a benzetiyordum...Yeldeğirmenleriyle savaşan, maceracı, biraz da espirili...
Ama son zamanda işin rengi değişmeye başladı sanki...Daha bir ciddileşti. Yeldeğirmenleri bizim turkish Don Kişot'umuza dayanamıyacak herhalde...
[QUOTE=MARSLI10;5883385]fırtına kopunca sığınak lazım....[/QUOTE
Her zaman dediğim gibi:Büyük düşünürlerin sözleri söylendiği zaman çoğu kişi tarafından algılanamaz, zaman onları haklı çıkarır.Evet fırtına başladı tek sığınacak liman koylar belli..Kader hükmünü verecektir.
Hüküm Allahındır. Zaman muhakkak firavunların secdeye kapanıp af dileyeceği günü tahkiki imana ermişlere gösterecektir..
1150000 tl tavanoviç
topla yavrum topla....zaman daralıyor tabiii....:cool:
13:55 seansında al sat emri bile yoktu. (ISB dahil) Enteresan
topladıkça doymuyor...ne aç gözlüymüşssün.:halay:
kar suyumu kaçtı kulağına.....:cool:
—Devlet bazen de ölü taklidi yapar…
—Zannedersin ki devlet yok, çöktü..
—Şımardıkça şımarırsın..
—Sonra üzerine birden bir ağırlık çöker...
—Peki ya sonra?!
—Sonrası yok yeğen..
—Sonrası yok.. Anlayana..