Akıllı iş yapmışsınız..
Bol kazançlar...
Printable View
İsyat temettü verimliliği için tercih ediliyordu geçtiğimiz yıllarda.
Bu ve daha yüksek fiyatlardan girenler için %18,7 çok verimli olmayacaktır.
9 10 krs temettü için eukyo yu alıyorlar...
İsyat in temettusu en az 35 krs. Fiyatlarıda hemen hemen aynı..
Ayrıca verimli olup olmayacağı şimdiden anlaşılmaz..
Daha yolun başı.
Hem siz verimli görmediğiniz için zaten almayacaksiniz.
Verimli görüp alan çok,bide bu yönden bakın olaya.
Hocam siz ne işsiniz fiyat stabil ve hafif yükselince ortaya çıkıp millete aldırmak için veriyorsunuz gazı veriyorsunuz tahriği veriyorsunuz kavga fitillerini millet ile bir tartışma yapıp sonrada o egoyla milletin üslununa laf yapıyorsunuz sakınnnnnn kim yapıyor demeyin 3 5 sayfa öncesinde isyat fiyatı 1.34 lü rakamlara kadar birden çıktınız ortaya o zamanları herkes bilir işte o sırada sizi uyaranlarla kavga eden sizdiniz sonra fiyat 1.20 lere gelince yoktunuz özellikle gözüm sizi aradı tam nerelerde derken yine buradasınız ve yine muazzan pazarlama içerisindesiniz üye olmadan burayı okuyanlar fikir sahibi olanlar var biraz daha teşvik etmek yerine daha münasip bilgi paylaşırsanız sevinirim saygılar..
Ben sizin tabirinizle münasip bilgi paylaşıyorum..
Esas burayı devamlı kotuleyenler var..onlara bı laf söylesenize..
Yok 1 in altında portföy olustururmus falan filan..
Benim ne iş olduğumu zaman içinde görürsünüz...
Ayrıca bu fiyatlar pahalı geliyorsa almazsiniz..
Ben fiyatını pahalı bulduğum hiç bı kâğıtta yazmam..
Burda kimse kimseyi korumak veya borsa da kaybetmesini önlemek için yazmak zorunda değil...
1.12 ye düştü de ne oldu...
Çok kısa bir sürede tekrar 127 e kadar çıktı..
Bulunduğu fiyatlarda da taş gibi duruyor..
Almak için düşük fiyatları bekleyenler daha çok beklerler..
Ya varya sahiden beni güldürüyorsunuz tutturmuşsunuz bir geyik bu fiyatlar pahalı değil almayan pişman olur 1 in altı asla yok vs. Pardon hocam geçen yıl hangi hissenin formunda hayalperest yaşıyordunuz hani yani atırlatayım geçen yıl hisse 0.74 lerde iken niye gelip millete o çok övündüğünüz bilginizle aldırmadınız da şimdi fiyat gelmiş 1.34 lere aldırma çabasındasınız şunuda belirteyim kimseye alın almayın demiyorum ama sizin şu ver coşkuhu ver coşkuyu verrr coşkuyu halleriniz gibi geçen yıl sasa da olanlar yapıyordu güzelim insanlar şimdi ağlıyor. Diyeceğim o ki çok şey bilebilirsiniz her dediğiniz doğruda olabilir amaa sürekli uçacak kaçacak ta denmez denemez lpiyasa bu ne olavağı asla nelli olmaz ÖRN. GEÇEN YIL saygışar sayın hocam
Yazım hatalarım için özür dilerim
İyi akşamlar arkadaşlar.İşyatdan daha evvel yazdığım nedenlerle baya çıkış yapmıştım.Diğer kağıdım olan güneşin bedellisi için para lazım olmuştu.Aslında borsada ağırlıklı olarak takip ettiğim kağıt güneş sigorta olduğundan buraya pek yazmadım.Ama son durum hakkında fikirlerimi belirtmek isterim.Bu kağıdın son zamanlardaki hareketleri doğasına uygun değil.Kağıdın formatı belli,bu kadar oynaklık normal ,değil.Arada gelip anlamsız çıkışlar yaptıran birileri eskiden de olurdu ama olay bir iki günde hallolurdu :))))))genelde kafasına malı yer giderdi:)))))))Yani pek kondurmak istemiyorum ama artık bizim fon yöneticileri mi ,yoksa bir spek veya bir grup mu bizim kağıda dadandı anlayamadım ,bu hareketler yıllardır takip ettiğim herşeyini hemen hemen hemen bildiğim işyatın doğasına uygun değil.Bu fiyatlar bence pahalı,pahalı olmaya pahalı da niye burda birileri niye 1.35 e kadar götürdü sonra 1.12 ye bastı sonra tekrar çıkardı falan bunlar doğal değil.Birileri kağıda dadandı :))))))) Bu da hoş değil,uzun vadeli olay değişmez de birileri böyle oynarsa insan doğasıdır bazı arkadaşlar kağıdın marka değerine güvenip yanlış yerden girer alır, satar ,zarar yazar falan ,işyat ve zarar yanyana pek gelmeyen iki kelimeydi,umarım dediklerim olmaz.Neyse herkese saygılar ve bol kazançlar.
Diğer YO larin fiyatlarına ,verecekleri temettuye , karlarina bı bakın iş yatırım pahalimi degilmi anlarsınız..
Ayrıca bı kağıt her sene aynı formatta gitmek mecburiyetinde mi..?
Daha temettuye 7 ay varken, geçen seneki karını en az 2 ye katlayacak, 6 aylık karını geçen seneye göre nerdeyse 5 e katlamış ,düzenli olarak bütün karını temettü olarak veren bı kağıt, daha henüz 1.25 fiyattayken 7 ay boyunca pahalı diye hiç prim yapmayacak oylemi...
Kağıt spekülatif bı şekilde 2. 3 lira olur anlarım..
Daha ortada bişey yok ..
Ama olacak......
Haklısınız euyo da fiyat olarak çok cazip..
Belki de en çok primi o yapacak..
Mtryo var 138 fiyat 21 milyon sermaye 2 milyon 6 aylık kar..pahalı gibi gözüküyor ama devamlı primleniyor...
Sonuçta YO lar içinde aşırı primlenmisler de var primsizler de var..
Biraz kağıdı ele geçirmeye de bağlı..
Biraz da spekülatöre..
Ben gelişmelere bağlı olarak isyat ta en düşük 150 fiyatı öngörüyorum 6 ay içinde..
Olur olmaz onu bilemem...
Ama eğer YO lar primlenmeye devam edecekse ( bence edecekler) bu primlenmeden aslan payını isyat alacaktır..
Sevgili patron beklentim yok, temettü ile ilgileniyorum, en son 0.74 den ciddi alım yaptım, son 6 ay hiç al yapmadım. Geçen sene temettünün yarısını kartopuna ekledim, İlk girdiğimden beri hiç satmadım.
Beklentim 0,23 HBT. Sessiz sessiz topiği izliyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
0.23 Hisse basi temettu az degil mi? Gecen sene bunun yarisi karla zaten 0.19 civarinda vermisti. Bence en az 0.35 verecekler.
ENFLASYON rakamları sonrası 10 yıl vadeli TAHVILLER (bu son 20 gün içinde) %10'dan fazla değer kazandı.
ISYAT'tan (yeter bu fiyat, bundan sonrası likit fon getirisi sağlar mantığı ile) çıktığım paranın bir kısmı EUYO'da 74 kuruştan başlayan yolculuğu bu sabah 90 kuruşta tamamladım.
Bir kısmı da TAHVİL ile nemalanmış oldu.
Arada EUYO sayfasına 1-2 yorum bıraktım.
Portföy yönetimlerindeki trick'ler açısından okunmasını öneriyorum.
Son olarak... Ekim'de yıllık ÜFE %5 TÜFE %9 açıklanacak (tahminim)
Bu sebeple %19,75 olan TCMB yi bir anda %15'ler altında görebiliriz.
Not: Forum ISYAT aralarda yazılanları okumadığımdan umarım atladığım bir şey yoktur.
Yatırım tavsiyesi değildir.
1.6 TL fiyatla martta %200 bölünse herkesin istediği 80 kuruşa dönse güzel olmazmı?YTD
Cok güzel olur
GM 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok güzel olur...
GM 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen faiz indiriminden 2-3 gün evvel fiyatta yukarı yönlü zıplamalar olmuştu. Bakalım o zıplamaları bu 3-4 günde görebilecek miyiz...
Az bir sure sonra 1.36 direnci asilirsa 1.42 gorebilecegimizi dusunuyormusunuz ? [emoji2]
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi ihtimal 1.32 ve 1.50 sıralı hedefler fakat diğer ihtimali düşünmek istemiyorum :D
Yatırım tavsiyesi değildir kendi fikirlerim
Aşağı gitmesi için sebeb yok...geçmişe bakarak kağıdı degerlendirmemek lazım..ne yüksek fiyatlı YO lar var...yüksek temettü veren bı tek İSYAT var...mal toplanıyor bu fiyatlardan...hiç umulmadık fiyatlara da gelebilir.. GRNYO durdu durdu 63 krs tan 105 krs a geldi...çeyreği bile etmez İSYAT in...
İşyat normalde her sene 0,80'den başlayıp ağır ağır temettü dönemine kadar 1 TL-1,0 6 TL ye kadar giderdi. Bu sene anormal karlar gelince alışılmadık hareketler yaptı. Şimdi sanki eski sakinliğine döndü gibi. Ancak temettü dönemi yaklaştıkça enteresan hareketler olabilir. Sonuçta bu yıl hiç alışılmadık bir temettü potansiyeline ulaştı. Bu bir heyecen yaratacaktır vakit kısaldıkça. Ancak bu forumdaki hiçkimsenin İsyatta böylesi bir tecrübesi yok. Hepimiz bekleyip neler olacağını göreceğiz. Bizim için de bir tecrübe olacak.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diğer YO larda ciddi bı temettü beklentisi yok (zaten hep az temettü vermişler) buna rağmen hızlı çıkışlar yapiyorlar ayrıca karlarida düşük...satış yemesine gelince , aniden 2 TL falan olur anlarım daha 1.5 ay önceki fiyatına bile gelemedi..
Ayrıca hergun mal toplanıyor...
1.5 fiyatı çantada keklik daha üstü fiyatlarıda çok olası görüyorum...
Sanki bir el 1.250-1.260 bandında itinayla tutuyor gibi. Şuan aşırı sıkıcı hâl almış olsa da sanki fırtına öncesi sessizlik gibi algılıyorum bu durumu.
Bilemiyoruz bende ayni sekildeyim iyice sıkısti grafik ama ya asagi kirarsa [emoji1787]
Kafayı kaldırdı...yarın 130 u deneriz...
1.36 dan sonra 1.55 te gorusmeyi umut ediyorum..
Umuttan bahsettim hocam..
Zira grafige bakarsaniz eger flama uzunca bir bayraktan sonra dun kirilim gerceklesti .. Hedefin olmasi gereken rakam bu tabi gelir yada gelmez onu biz bilemeyiz bu yuzden sadece umut ediyoruz..SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.