Alışlar 2.5 misli oldu. Biri deli gibi baskılıyor kağıdı. Bıraksa depar atacak gibi
Printable View
Alışlar 2.5 misli oldu. Biri deli gibi baskılıyor kağıdı. Bıraksa depar atacak gibi
P.tesi 12 milyon lot çıkmış gözüküyor Vakif tan. Brut takasta bu kadar mal çıkabilmesi çok çok zor, belki Sari sayesinde ky ye yedirmistir. Belki cep to cep tir. Valla kafam allak bullak oldu. Sarı girdi tahtaya, herseyi .. k etti. Eğer Avni'yi rahatsız edecek bir miktarı yonetiyorsa, O çıkana kadar Avni tahtanın canını okur.
Yok gariban dostuymus, yok tahtayı çok yukarı goturuyormus, yok biz kiskaniyormuşuz, bla bla bla.. Yarın kağıt yükselse, yine kendine mal edecek. Allahtan 3 günlük performansı ile bi sürü takipçisinin kafasında soru işareti oluştu.
aynen delisorular emin olamıyorum mantık diyorki pp/dd di borçtu zarardı şuydu buydu arttığı buraya kadar işte çaktırmadan iym garantiye virmanladı ky satıyor algısı ile malı boşaltacak 2 haftada diyor bir yanım.. ama bir yanımda yıllarca bekledi 1,61den bile topladı bunun içinmiydi bekle daha beklenti yeni oluştu hangi patron aldığı malı 10 katlamadan sattı ki diyor... şuan kimse bilmiyorrrr fakat şu aklımda hep yıllardır iyi kap atmıyordu bizimki tam sarımtırakları girdim diyor bizim güzel kapa devam ediyor eğer anlaşmammış olsa kap atmazdı diyor içimden bir bence arada bir anlaşma var tamam avni büyük patron ama bunlarda şimdilerde patronların sanal reklamcısı ozamanda şu demek oluyor avni baba buraları yeter diyorhazır brütte iptalde yok elinde kalıyor ky nin mal. ne diyorsunuz agalar uzun oldu ama..
bu arkadaşın bizim kağıdın adını ağzına aldığı günün...
Yarım saattir tahtanın hareketlerini izliyorum, 3.83 - 3.87 arası mal dağıtıyor gibi, bu kademelere alış geldikçe bir anda veriyor ve tekrar yukarı cıkarıyor. Alış tarafı satışa göre daha fazla. (Yani geçmişte kağıdın baskılandığı dönemdekinin tam tersi oluyor.)
Tek iyi tarafı, hacim zayıf.
ahali 5dk. grafikte 3 gündür daralan üçgen var dikkatimi çeken üçgen tam saat 14.00 te bitiyor merakla bekliyorum
Şaka maka servet 54 lira oldu. Beh.... şu şirketi halka açtıktan sonra, sermayeyide artırdıktan sonra... ne biliyim birleşme mümkün halr gelir mi falan. Aklımda deli sorular
Servet 10 ayda 6 dan 55 e geldi mızmız...
İkisininde ağası avni. Avni deseki sizi karı koca ilan ediyorum. Kim itiraz edecek?
Satıp çıkmasını ve ardından bir daha da bakmamasını bilmek lazım bir noktada..
3.90 larda bu kadar mal toplamasının bir sebebi olmalı... buraya hapsettiler tahtayı. Dün neydi öyle ya
Yuh servet 60 a gidiyor
4.02 de b.k mu var bi bilsem :) ama bi kırarsa yeni trende girer.
Naptın mızmız? Bir: Kazanmadı kim kaybetti. 2: Şirketlerin tl cirolarına baksana misli ile artmayan yok. Da fiktif! Dolarda bakmak lazım malunun.
brüt takasta mal dağıtmak biraz zor, ama dünkü 100 milyonluk virman da mide bulandırmıyor değil.
bu arada servet koptu gidiyor...
Eeee seninde cebine 176m eur girerse lap diye sende kopar gidersin:)
Aha da gidiyor...
4 10 ın üstünde dursun başka şey istemiyorum. Tavan mavan istemiyorum
4.02 sağlam direnç var belli oldu. Ondan sonrada 4.10 da var.
Yine aynı terane. Sabah topla malı akşam a dök
Güzel oldu evet. Bide 4.02 var. Bide 4 10 kırarsa 4.83 e doğru hızlı gidebilir. Sonrası Allah kerim. Bu aralar art arda kaplar gelebilir
3.92 ye 2.4 milyon lot koyan, gel beni al, diyor.
Diyorun başına "sıkıysa" yazsaydın...