himmm.Bir in altı yok dendi,küt 90 krş.90 krş altı yok dendi,küt 70 krş,lütfen 50 krş altı yok demeyelim.
Printable View
himmm.Bir in altı yok dendi,küt 90 krş.90 krş altı yok dendi,küt 70 krş,lütfen 50 krş altı yok demeyelim.
Ek 27572
Günlerdir yükseldiği için artık sat sinyali vermişmiş..
Lale birilerini banlamiştı göya, cevap vermeden duramamış.
Ödü kopuyor kamillerin, hisse yükselecek elimizden düşük fiyatla alacaklar diye....
Neymiş sat vermiş, almayın diyor,
Seni de çözdük NİTRAT......
yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.
Tahta yapıcı ve avenesi piyasanın en büyük İT leridir.
Baska biridir o :kahkah:
Üstad S.Y. nın bu günkü yazısında şu cümleyi tuttum.
"Hakikatin başka kalıplara sokularak tanınmaz hale getirilmesine hep karşı çıktım."
Şahsımın da yapmaya çalıştığı tam da budur....
Sosyal medyada cok goruyorum hakikat pesinde kosan size de basarilar ....
Sevgili spek Mercury nin beyaz donuyla sahnede we will rock u d3mesinin uzerinden tam 40 yil gecti hey gidi gunler...zaman hizla g3ciyor ...
https://youtu.be/cBKtwUAtnJ4
HAYIRLI CUMALAR, GÜNLERİNİZ BUNDAN SONRA AYDINLIK OLSUN İNŞALLAH.
Yaklaşık olarak 30.000 nin üzerinde ihlas holding hissedarıyız.Yönetim yayınladığı hisse geri alım programına uymamakta,,
göstermelik bir alım yaparak, onu da olası şikayetlerin önüne geçmek için yaptığını ve arkasının gelmediğini üzüntü ile
görmekteyiz.
Malum hisse bedelli sürecinde 1,40 -1.20 bandına çekilerek, hissedarların bedelliye katılımı sağlandı.Ancak ondan sonra hisse
hızla geri çekilerek bu günkü 0,54--0,55 seviyelerine getirildi.Burada yatırımcılar büyük bir mağduriyet yaşamaktadır.Varlıkları hiç
edilmektedir.Yönetim ve SPK bu duruma seyirci kalmaktadır.Dahası bu duruma hisse fiyatı getirilirken hisse BIST 50 nin içinde yer
almaktaydı.Şuan BIST 100 içinde yer almaktadır.
Ülkemizin en saygın kuruluşlarının yer aldığı listede yine saygın kuruluş olan hissedarı olduğumuz İHLAS HOLDİNG hisselerinin
0,55 li fiyatlarla işlem görmesi kabul edilebilir bir durum değildir. Kar eden, özellikle son üç yılda ülkemizde ki şirketler ve gruplar
içinde en fazla bedelli sermaye artırımı olanağı sağlanan ve bunu da başarıyla yapıp, mali kaynaklarını yüksek oranda güçlendiren
holdingin hisse fiyatı ile oynanan oyun ve tezgahlarla yaklaşık % 254 oranında (0,55-1,40 hisse fiyatı) baskılanarak aşagı
çekilmesine ve hissedarlarının mali kaynaklarının yok olmasına seyirci kalınmaması için gereken adımların ivedilikle atılması için,
Başta İHLAS HOLDİNG YÖNETİMİ OLMAK ÜZERE SPK 'yı, EKONOMİ BAKANLIĞI' nı ve bu konu ile ilgili görev kapsamında ve ilgi
alanında bulunan tüm kurum ve kuruluşları göreve davet ediyorum.Saygılarımla
yatırım tavsiyesi değidir.
https://i.hizliresim.com/t8i3m3g.jpg
Burda ne demek istemiş böyle bir şeyin aslı astarı varmi
Hayırlı Cuma Gününüz Ve Bayramlarınız Olsun..Kadim dostlara selamlar...Mercury ve Siren sizi üst üste koyuyorum sonrada :ok: arkamdan konuşan kancık fifiler,ciciler sizi..
Oxijen kardeşim,temenni ve dileklerin için sağ olasın..Teşekkür ederim..Hayırlı Cumalarınız Olsun..Allah'a emanet olun..Selam ve dua ile..Yalnız değilsin..:wave:
w.s,
Bu güne kadar benim için söylediklerinin hepsini sana "misliyle" iade ediyorum.....
Çikito hos geldin, freddie yi sahnede gorunce dayanamadın dimi seni hinzir :kahkah:
Mercury,seni hürrem sultan yapmazsam neyse ben almayayım gönderilen geri alınmaz sümbül Siren'e gönder o çok hak ediyor.. Kıyı kefali Siren,sen var ya sen kaçak dövüşen fitne,fesat,oynak,süzme zennubenin tekisin dikkat et top topunu inşaatıma kaçırma alışkanlık oldu sende bu sefer dondurma,elma şekeri söylemem bilesin resmen fasülye çubuğu kırarım o narin incecik belinde..
https://www.instagram.com/reel/CS_90...um=share_sheet
:kahkah: bu agaca ne isim verelim .
Yazılanlarımın hepsi hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi değildir
TMSF Aynes Gıdayı satışa çıkardı
TMSF, kayyum olarak yönettiği Aynes Gıda'yı satışa çıkardı. 5 yıl önce FETÖ soruşturması kapsamında el konulan şirket için 667 milyon TL muhammen bedel belirlendi.
Yayınlanma: 08:10 - 28 Ağustos 2021 Güncellenme: 08:47 - 28 Ağustos 2021
TMSF Aynes Gıdayı satışa çıkardı
Denizlideki FETÖ soruşturması kapsamında 5 yıl önce TMSF ye devredilen Aynes Gıda satılıyor. Aynes Gıda ve iktisadi bütünlüğü için 667 milyon TL muhammen bedel belirlendi.
İhale, 12 Ekimde kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle gerçekleştirilecek.
Resmi Gazetede yayımlanan ilan metninde şöyle denildi:
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (Fon) kayyım olarak atandığı Aynes Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ'ye ait mal, hak ve varlıklar ile sözleşmelerden Fon Kurulu Kararı ile oluşturulan ve satışına karar verilen Aynes Gıda Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 6758 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabul Edilmesine Dair Kanun'un 19 ve 20'nci maddeleri ile 5411 sayılı Bankacılık Kanunu'nun 134'üncü maddesi ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Tarafından Ticari ve İktisadi Bütünlük Oluşturan Mahcuzların Satışına İlişkin Yönetmelik (Yönetmelik) kapsamında, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle cebri icra yoluyla haciz, rehi gibi yasal takyidatlardan ari olarak ihale şartnamesinde (Şartname) belirtilen kayıt ve şartlarla satışa çıkarılmıştır.
yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.
İhlas Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı kurulduğundan bu yana ne iş yaptı?
yatırım tavsiyesi olarak kesinlikle değerlendirmeyiniz.
Beyaz dantelli donlu ,çok oynaksın be adeta dansöz Asena gibisin fırıldaksın vesselam..Düne kadar İhlas holding ve iştirak hisselerini öve öve bitiremiyordun fiyatlarını göklere çıkarıyordan peki şimdi ne olduda eleştiri oklarını aynı şirketlere çevirdin yoksa Mücovid19 sanadamı :ok: elma şekeri ısmarladı o yüzdenmi son günler sağa sola sarıyor yüzün muşmula gibi asık ekşimiş geziyorsun..Neyse bu gerçeklere rağmen yinede seni üzmek istemiyorum..:yes: Ama şimdi doğru yoldasın,canım benim,öptüm..
Evet sevgili spek, artık yaptığın şeylere akıl erdiremiyorum..
tıpkı şu https://www.youtube.com/watch?v=JAh8SR68ydE replige akıl erdiremediğim gibi, yani böyle şeyi çikitowoksitbro dışında söyleyebilecek 1 insan gelmiyor aklıma.
artık kendini toparlaman ve gücünü herkese göstermen gerekiyor.
Sevgili Wise dostum gelmiş, hoş gelmiş. Ağzına, eline ve güzel klavyene sağlık.
İnsan evladı olan bu saçmalıklara, bu iki yüzlü, bozuk klavyeli ve bozuk Türkçeli arlanmazlara, insan müsveddelerine dayanamıyor değil mi? Ama dayan be dostum, sıkma canını. Su yürür, yolunu bulur, herşey olacağına varır. O nedenle itlerle dalaşmaya, aptallarla tartışmaya değmez. Bunlar bugün böyle, yarın başka, öbür gün kayıp, sonraki gün arsız bir yüzle tekrar ortaya çımaya meyilli tiplerdir. Bunları senin de gayet iyi bildiğine ve çok tecrübe ettiğine eminim.
Ben sadece sesli düşündüm. Kal sağlıcakla..
Kıyı kefali,adın çıktı doksana inmez seksene dondurma seven topaç zennubesin vesselam..Sende her yol mevcut yakında değnekçilik,kolonyacılık ,peçetecilik yaparsan şaşırmam hatta aynı yerde kasiyer işleri felan hepsi sana gayet uygun işler yeterki burada boş işlerin boş kalfalığına soyunup ona buna ötekine berikine uşaklık yapmaya çalışıp beş paralık olma zaten itibarın yerlerde ..:Sad:
Eyvallah sağ olasın kadim dostum..Hoş bulduk,hoş gördük, kıymetli kardeşim..Olgunluğun,dürüstlüğün,adamlığın,mertliğ in,insanlığından dolayı alkışlıyorum seni:bravo:Bilmukabele.. Haklısın kardeşim..Bundan böyle kendi işlerime bakacağım..Kendine iyi bak ..Sende sağlıcakla kal..Hayırlı akşamlar.
Sevgili pala sende artik su bandin ustune cikar endeksi hem belki bizim spek de benimle ayni dusuncededir, oda mutlu olur. Hem bazi arkadaslar bayram etmek icin fiyat bekliyor:kahkah: Birsöz vardir cahille etme muhabbet...falan filan ben sahsen hicbir insanı artik ayirt etmiyorum hepsiyle konusup dinliyorum... iyi dinleyici olmak onemli:evil:
İSTİKLAL MARŞI 10 KITASI
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak;
O benimdir, o benim milletimindir ancak.
Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal!
Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet, bu celal?
Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal...
Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal!
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar,
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar,
'Medeniyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?
Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın.
Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın.
Doğacaktır sana va'dettigi günler hakk'ın...
Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı:
Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, c*****, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
Ruhumun senden, ilahi, şudur ancak emeli:
Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli.
Bu ezanlar-ki şahadetleri dinin temeli,
Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli.
O zaman vecd ile bin secde eder -varsa- taşım,
Her cerihamdan, ilahi, boşanıp kanlı yaşım,
Fışkırır ruh-i mücerred gibi yerden na'şım;
O zaman yükselerek arsa değer belki başım.
Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal!
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal.
Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal:
Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet;
Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal!
Mehmet Akif Ersoy
____/____/____/____×××___________/____
İhlas holding 55 kuruşta ucuz kaldı burdan Küçücük yatırımcılaran mal gelmez pintilik yapma tahta yapıcı çek Bi 80 lere orda yatay sararsın hem inatlaşmayida bırak zaten 55 kurusun altını ancak 51 yaparak korkututsun altta korkutacak Bi yerin kalmadı.
Yazılarımın tamamı hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi değildir.
Cumleten yeni haftamız hayirli uğurlu olsun diyerek forumdaslarimi selamliyorum. Evet sevgili spek bu hafta onceki haftalar gibi can sıkıcı olmasin lutfen 2 yuzumuz gulsun.cikitowoksibro da mutlu olsun yuzunden gulucukler eksik olmasin
:kahkah: allah iyiligini versin kibirli...
Hisse dussun ordan alirim mi diyorsun yoksa?
Sayın siren bende 40 kuruşa ihlas alacak göz varmı değil 40 kuruşa 25 kuruş uzeri ihlas alırsam namerdim benim icin ihlas hisse alım yeri 20 ila 25 kurustur uzerini hak etmiyor.bu sekilde bana dusunduren tahta yapıcı utansın
Boyle bi ortamda ihlas almak zaten risk emin ol 25 kurustan da almak risk olacak ama benim icin ederi o
Yazılanlarımın tamamı hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi değildir
Spek hadi ver elini bugun siren gunu olsun bak olmadik yerlere goz dikenler var:kahkah:
____------____####----____________++++_____
Tahta yapıcı nın en sevdigi hava bu günkü havalar endeks yukarı giderken kagidi goturmez 57.58 yapar 56 57 kapatir
Çünkü küçücük yatirimciyi en sinir ettigi havalardir küçücük yatirimci nalet olsun der satar hisse gidiyor diye 58 den alir iki kademeye hem dönmüş olur hemde küçücük yatirimcinin sinirlerini yıpratır.
Sırasiyla once 40 daha sonra o 25 kuruşlar bu ekrana gelecek bak bu sekilde bana dusunduren tahta yapıcı sen utan
Yazılarımın tamamı hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi değildir
https://youtube.com/shorts/8mZYWZPqxqs?feature=share
:kahkah:Kul yutmam ben mi diyorsun yoksa?
Kibirli, nacizane benim gonlum hisse bugun ciksin ister...
_____-------______------___________------
Sayin siren can 5 seni yillardir tanirim beni sende tanirsin belki yeni niclet kim bu ukela diye bilir ama ne demokratlar gibi kaliteli insanlar gorduk Allah gani gani rahmet eylesin
Seni severim o yüzden hayal kirikligina girme hareket olmaz ara sira saman alevi gibi hareket yapar lakin önce o 40 lar daha sonra 25 ekrana gelecek zaman hakli cikaracak demiştin diyeceksin
Sadece hayal kuruyorum atıp tutuyorum
Yazılanlarımın hepsi hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi değildir
Sen beni dusunme bosver kibirli:kahkah:
https://youtube.com/shorts/0gxNetYl0Dc?feature=share