Forumda ki yasaklı üyelerle beraber, Reklamlara da af çıkmış demekki..Sayfada zırt pırt reklam çıkmasından , normal yazıları/yorumları okuyamıyorum..
Printable View
Forumda ki yasaklı üyelerle beraber, Reklamlara da af çıkmış demekki..Sayfada zırt pırt reklam çıkmasından , normal yazıları/yorumları okuyamıyorum..
Erdoğan başkanlığında kabine toplantısı başladı , toplantı sonrası alınan kararlarla ilgili açıklama yapılacak
Abd'de 1.çeyrekte öncü gsyh -%5 (önceki -%4,8)
Fatih Belediyesi ; han içinde 3-4 dükkanı olan bir arkadaşa , emlak vergilerine ek olarak 2019'dan itibaren ecrimisil adı altında bir vergi... taahhuk ettirmiş.
Sorulduğunda , kaldırım işgalinden bahsedilmiş - kuranglez vergisi diyen de var !
65 yaş üstü olduğundan sokağa çıkamıyor, gidebilince içeriğini öğrenecek .
Diyarbakır'da, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edip, akrabalarıyla bayramlaşmaya giden 'Covid-19' hastası, 18 kişiye virüs bulaştırdı. Temaslı kişilerin yaşadığı mahalle, karantinaya alınırken, filyasyon ekibi, çalışmalarını sürdürüyor.
TFF yönetim kurulunun toplantısı sona erdi. Süper Lig, daha önce belirlendiği 12 Haziran'da başlayacak. 7 takımın 'küme düşme kaldırılsın' başvurusu reddedilirken, Türkiye Kupası, belirlenecek takvime göre oynanacak.
Akar: Terhis olacak askerler 18 Mayıs'tan beri gözetim altında, herhangi bir vakaya rastlanmadı , 31 Mayıs’ta terhisler başlıyor
Trump: Sosyal medya ve adalet için büyük bir gün olacak
ABD'de Kovid-19 salgınında ölenlerin sayısı son 24 saatte 1511 artarak 102 bin 197'ye yükseldi.
TFF Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçlarının tarihlerini açıkladı
Fenerbahçe-Trabzonspor, 18 Haziran Perşembe günü Aytemiz Alanyaspor - Fraport-TAV Antalyaspor maçlarının oynanacak .
Birleşmiş Milletler bünyesinde çalışmalarını devam ettirmekte olan Dünya Sağlık Örgütü'nün Avrupa Bölge Direktörü Dr. Hans Kluge video konferans yöntemi ile düzenlediği basın toplantısında son iki haftada Avrupa'da kümülatif en yüksek vaka sayısını açıklayan ülkeleri sıraladı. Sıralamada Türkiye de yer aldı.
Nijerya'nın kuzeybatısında düzenlenen silahlı saldırılarda en az 60 kişi hayatını kaybetti.
Süper Lig'de 12 Haziran Cuma günü Göztepe-Trabzonspor ve Fenerbahçe-HES Kablo Kayserispor maçları oynanacak. Karşılaşmaların başlama saati 21.45.
İngiltere'de Kovid-19 nedeniyle ölenlerin sayısı son 24 saatte 377 artarak 37 bin 887'ye yükseldi
İphone ‘nun yeni telefonu SE 2. Nesilin sipariş ve dağıtımları başladı , telefon 5299 TL’den satılıyor .
Kabine toplantısı sona erdi , açıklama bekleniyor
Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, takımlarında 5'i futbolcu 6 kişinin yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. / Son dakika
Erdoğan : Ülke genelinde 5,5 milyon insanımıza karşılıksız 1000’er TL ödeme yaptık , 4,5 milyon insanımıza kısa çalışma ödeneği gibi desteklerde bulunduk
Erdoğan : 6 milyon 240 bin talebe Vefa Sosyal Destek grubu hizmet verdi
Erdoğan : Son 18 yılda demokrasi ve ekonomide kat ettiğimiz büyük mesafe geleceğe güvenle bakmamızda güç ve güven kaynağımızdır
Ben daha maskemi alamadım
Eczaneye gidip sordum tc nomu vereyim dedim güldü
Erdoğan : İstanbul'un fethinin yıl dönümü dolayısıyla yarın Ayasofya'da Fetih suresi okunarak dualar edilecek
14 dakika oldu hala ...
SÜREYİ KAÇIRMASIN.
Ecrimisil ihbarnamesi ulaştıktan sonra 30 gün içinde idareye dilekçe yazarak itiraz edilebilir. İdare 30 gün içinde olumlu ya da olumsuz ecrimisil tutanağı düzenleyerek tebliğ eder. Tebligattan itibaren 60 gün içinde ecrimisil ihbarnamesinin veya ecrimisil düzeltme ihbarnamesinin iptali için dava açılabilir.
https://www.hurriyetemlak.com/emlak-...vasi-sartlari/
Erdoğan : Şehirlerarası seyahat kısıtlaması 1 hazirandan itibaren tamamen kaldırıldı
Erdoğan : 65 yaş üzeri sokağa çıkma yasağı sürecek , pazar günü saat 14-20 arası izin devam edecek .
Erdoğan : 1 Haziran itibariyle kafe, Restaurant , lokanta , kıraathaneler saat 22’ye kadar hizmet vermek şartıyla açılacak
Erdoğan : Kamu görevlileri 1 hazirandan itibaren tam kadro işbaşı yapılacak