Ons gevsemeden zor....ytd
Printable View
Borsaya heveslenen arkadaşlar bu seviyeler kritik yeni alım yapmak için 100-102 bin seviyelerinin geçilmesini bekleyin ara düzeltme 90 binlere getirebilir endeksi içimde kalmasın dikkat edin diye yazıyorum
çıktığınız enstrümanın yerine başka bir getirisi olan bulmak lazım. yerine koyamıyorsanız stabil kalmak iyidir...Şimdi neye dokunsanız el yakar...can yakar...BİST yüksek cesaret ister.kaybetme lüksü olan içindir.
Şahsi fikirler içerir ytd.
E normal emmi
İkimizde ayni kisiyiz ya
Kar cebe girmeden kar degildir
Zarara uzulecegime kacan kara uzulurum daha iyi ustadim
Yerine koyamadim haklisiniz
Ppf ye attim ve diyorum ki
Yarin olaaaa hayrola
Belki altin 345 e duzeltme atar 😀
Nasfaq 4 e vurdu
Dolar etkisiyle suan 5 cepte
Yetmez ama evet
Bir webster kolay yetismiyor
BİST hedefim
Nisan sonu 110
Mayıs sonu 120
Sonra 10'ar 10'ar artışla yıl sonu 200 falan.
Benim dünkü sepetler
%2,4
%2,83
%3,87
%0,99 yaptı.
En verimsizi bankalar oldu.
petrol bugün istedigim yerden kapatsın yarin düşükten almış olayim söz bidaha hep 50 liralık alacam☺
10.02.2020 tarihinde yay a girilebilecegini soylemisim
Myfinans ustadim da ise yaramadigini soylemis
https://www.hisse.net/topluluk/showt...37670&page=169
sert düşüşe etf %50 tepki verdi ustad. %10 da kur yükseldi %40 düştü diyelim. ham petrol 20 de. yani yine dip görüyorum bu benim fikrim. hem petrol hem döviz almış gibi düşünüyorum. ikisi yükseldigi sürece satmam. ama bi bakarım yarın hem döviz hem etfler(özellikle londra) yükseldi yarin çıkarim. bazen bi gün bile yeter. tabi her şey yolunda giderse. gitmezse beklerim acelem yok😁 asla yatirim tavsiyesi degildir
Turp reyiz terste kalmamak icin petrolu yine ayakta tuttu attigi tweetle 😃
Sayın myfinans ve mrfatih :yurt dışı hisse senedi satımında komisyon haricinde, örneğin 10.000 usd ile alınan bir hisse senedi 2000 usd kar ile satılıyor. Satım esnasındaki vergi kesintisi nedir. Cevaplarsanız sevinirim.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ülkeye döviz sokuyoruz daha ne istiyorlar bir nevi ihracat :)
Tte +%1,76
tdg +%0,42
tta +%1,03
ıpv +%0,84