Sabaha cok sey degisir zaten. Biz bizim borsaya laf atiyoruz ama abd borsalari da hep vadelide isi bitiriyor bu aralar.
Printable View
Sabaha cok sey degisir zaten. Biz bizim borsaya laf atiyoruz ama abd borsalari da hep vadelide isi bitiriyor bu aralar.
Sabah için dow futuŕeler eksi 2 yi geçmez de -1 civarı olursa bu sınırlı bir kar satışı gibi düşünülebilir... Sonuçta deli gibi 23 500'e kadar yükselmiş Bir Dow var illaki bir kâr satışı gelmesi gerekir...y t.d.
Dow da 24.000 e robotları bağlamışlar galiba. Perşembe günüde 24.002 görüldüğü gibi 23.500 lere düşmüştü. Şimdide açılır açılmaz 24.004 ü gösterip 23.200 lere bastılar. Garip işler... imf ve istifa ortamının üstüne dow sabah böyle olsa heralde 92 bin açılırdık :)
Dowun düşmesi için sebep var aslında
Hatta benzin döküp rüzgar bile eserse
Fena şeyler bile olabilir
Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar ABD piyasalara zaten sıcak para vereceğini söyledi ve endeksler o yüzden yükseldi yani sıcak para varken ve bu destek devam ederken neden asiri düşsün borsaları?? Ama ABD yi sevmem Beter olsunlar Sonuçta PKK'nın Can damarı kendileri..
en son faprika kapandiginda...en son insan issiz kaldiginda...
fed paranin yenemeyen bisi oldugunu annayacak...
Dow jonsta pozisyon açamıyorum ama
Orada kamyon devrilmesini bekliyorum
Ytd
Bu ne rezillik ya millet soylu nun istifası kabul edilmedi diye sokağa dökülmüş. Korona gel bana gel bana diye yalvaran bir toplum.
Fat finger dombul parmağı yener futures larartıya geçer sabaha kadar. Saçma bir hareketti bitti.
🥰 Filimlere Konu olmuş Rumuzumun 🥰🥰🚫🚫🚫🚫🚫 The Big Short 🚫🚫🚫🚫🚫
Filminin Gerçeği olabilir DİE tetikteyim
Behzat 75 e geldim az kaldı
10.04.2020 tarihinde Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. payları ile ilgili olarak 4,48-4,63 TL fiyat aralığından 5.500.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir.
Bu işlemle birlikte Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. sermayesindeki paylarımız %68,31 sınırına ulaşmıştır.
Yönetim kontrolüne sahip olduğumuz Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.'nin Şirkette sahip olduğu toplam % 0,05 oranındaki paylar da Ortaklığımızın kontrolü altındadır.
İşlem detaylarına ilişkin bilgiler aşağıda verilmektedir.
şuraya bir rakam (98,209) bırakayım ordan aşağı bekliyorum olursa bak bildim deriz :oleyo:
28.05.2018 ile aynı olur mu?:whistling:
Abd vadeliler eksi 1civarina dusmus..sanki dahada azalacak ve yataya baglayacak gibi...Asi ve ilac haberlerindeki gelişmeler 15 gune duser...Zaten denemelere başlamışlar..olumlu olursa mayis rahat gecer insaallah..y.t.d...
Küreselcilerle Trumpın ulusalcıları arasındaki savaş kızıştı. ABD daki butun CEOlar tutuklandı ev hapsinde birçok hollywood yıldızı da var hatta prens charls ve kralice de tutuklu hemen hepsi iluminatiye hizmet ediyor onbinlerce çocuğun kanlarını içmişler gençleşmek için. işkence tecavüz ve cinayet.. Trump Avrupaya askerleri bu nedenle gönderdi hatta Ruslardan yardım istedi İtalyaya sağlık yardımı adı altında askerler girdi. Trump bu savaşı kazanacak secimleri de doları altına endeksleyecek sonuçta.
Kaynaklar
https://onedio.com/haber/obama-ve-cl...lvjXXIlSkZHdNE
-----------
https://twitter.com/hashtag/PizzaGat...TLVjrmzTt2pzFA
-------------------------------
https://www.facebook.com/hh.qahveci/...OL_pvYUCtkvAD8
---------------------------------------
https://eksisozluk.com/entry/6407901...tF59MTv6u4px8w
---------------------------------
https://www.youtube.com/watch?v=I8qFGmvxcNs
Longcu, hisse taşıyan arkadaşlara günaydın şimdiden kazançlarınız hayırlı olsun
200 bin ıslak fantezisi kuranlar rte gerçeğiyle bir kez daha yüzyüze geldi
corona bitse teper bist sonra rte yine kriz çıkarır , rte oldukça türkiye düzelmez asla.
cuma yasak kararı veren o , soylunun günahı sıfır , zorla istifa ettirdi tepkiler ona dönsün diye ,, halk arkasında durunca soylunun geri adım attı
Arkadaşlar hem chp hem akp trollerle sosyal medya aracılığı ile halka ciddi bir psikolojik harp uyguluyor. Buna müsade etmeyin yoksa uykularınız kaçar, paranoyak olursunuz.
Soylu istifa etti, rte zorladı dendi. İstifa kabul edilmeyince tiyatro yaptılar denildi. Bakın bu tür şeylerin bize faydası yok. Siyasetçiler bu troll mekanızmasını keşfedince herkes bunu bizlere karşı kullanıcak. Chp de gelse böyle yönetmesi kolay diyerek bu yola başvuracak. Etik kurallar siyasete itmezseniz halk travma yaşar..
Her bir şeyi eleştiren, muhalefet olan bir kitle oluşturuldu. Her şeyi onaylayan diyen kitle zaten vardı.
Bu tür travmalardan sıyrılın, iyi yapılan şeyi tebrik edin. Ancak iyi ile köyüyü ayırt edebilin.
Diyeceklerim bu kadar. İsteyen eğri isteyen doğru anlar.
cuma günü milyonlarca kişiye bulaştırdı virüsü tek adam rejimi verdiği skandal kararla
çok dikkatli olun
dünyanın hiçbir ülkesinde tam rakamlar açıklanmıyor ama çin iran ve tr de açıklananlar gerçeğe en uzak rakamlar
Verin odunu Dow Jons Fırınına 🥰
soylu birkaç aya görevden alınır pelikan çetesi dünkü mağlubiyeti kaldıramaz
görevini iyi yapan bir bakan soylu özellikle terör konusunda, umarım akp hakkında eskiden dediklerini hatırlar ve muhalif tarafa geçer.
Dow Jonsa Odunu veriyorlar
Bakalım Benzinle harlayacaklar mı
Yani Odun İyice yangın yerine dönecek mi
Kamyon daha devrilmedi devrilir DİE bekliyorum
Dow 23.800 üstü haftalık kapanışlar yapmadığı sürece aşağıda 20.500-23.800 arası gider gelir.
Ha ne olur 2. bir salgın ve daha olumsuz haber başlar bir daha fiyatlama yapar piyasalar bu diğerinden biraz daha sert olur.
Öyle ilk günlerdeki gibi büyük dalga boyları olacağını düşünmüyorum .
Bıst aşağıda 89.000-90.000 yukarda 103.000 belli bir dönem Avrupa borsaları ile hareket alanı benim çalışmalarımda.
bol kazançlar.
Dolar TL 6.7542 gördü
Şuan 6.7421
http://flashresim.com/upload/MTVlOTQwMGQ4YWM1NzA.png
Dün akşam cds soranlar mevcuttu son hali bu
Bir arkadasim geçen ay halkbank desteginden aldığı 100 binle 6.20 civarından dolar aldı.
Swap mvap boşa tepiniyor merkez, ortada dolar yok ama talep var.
Şimdi bir de TL basıyor,kredi hacmini büyütüyor.
Yani dolarda 7-8 civarı yeni dengelenme seviyesi olur.
Hem bu borsaya da yarar...
Risk iştahı deniyor....
Dolar 6.765