Bence makas Saat 12 ye kadar Kapanır
Printable View
Bence makas Saat 12 ye kadar Kapanır
Bu sercan denilen arkadaşın bir diğer amacı da o kadar zeki mi bilmiyorum ama forumda bazı böyle sinirli tepki gelince elini belli eden kişilerin pozlarını açığa çıkarıyor... ona göre poz alıyor...
Bu forum psikolojik bir savaş veriyor son yıllarda...
Burda yazdıklarımız kendi beklentilerimiz o günde dedim trust bekliyorum dedim olmadı, 19 martta 81900 da dip dedim o zaman nerdeydin.. 106 112 bine çok sert atak beklentim hala devam ediyor.. İster etkilenirsin ister etkilenmezsin.. Yükselirken ağzınızı açmazsınız en ufak düşüşte insanları etkilemişiz..benim vicdanım rahat
Trumpın blöf yaptıgı iran gerginliği ve Japonyanın sınırsız tahvil almayı görüsecek olması altını destekliyor.
Şimdiki endeks görünümü aynı 120 binlerdeki duruş gibi. Düşmeyecekmiş izlenimi veriliyor sanki. Dow 30 puan yükseliyor bizimkisi hemen tepki veriyor.
İsteyen etkielenir isteyen etkilenmez burda beklentilerimizi yazıyoruz.. Bu endeksin ben 112 bine gelmeden düşmeyeceğini en kısa zamanda sert bi atak bekliyorum diye yazıyorum .. Bu benim beklentim.. İsteyen istediği yere çekebilir ama sen dediğinin tersini yapıyorsun diyemezsin.. Longta fanatiklik yapıyorsun diyebilirsin ama diğer dediğini hayatında short açmamış hele londraya her ay 1 milyar sterlin kaçak para giren dünyada açmayacak birine bu lafları edemezsin..
Varlık Fonu sigorta şirketleri alımı HALKB ve VAKBN de fiyatlara çok etki etmedi, GUSGR ise nerede ise tavan oldu.
GUSGR içinde %37,10 Vakıf Emeklilik payı var, bunu da varlık fonu alabilir ya da birleşme GUSGR altında olur ise diğer paylarını da bu şirkete satabilir.
Beklediğimin tersi oldu.
Öncelikle forum kurallarında da yazdığı gibi asla Al sat tavsiyesi verilmeyecek , kendi fikirlerinizi bir temele veya bir tekniğe dayandırarak paylaşabilirsiniz onun dışında işkembe-i kübradan hiç bir dayanağı olmadan desteksiz atmıyoruz(Bunu yapan olursa forum kuralları gereği ciddi ceza alır ) . Burada amaç örneğin endekste bir hedefiniz varsa bunu neye dayanarak yazdığınızı belirtmeniz , bu şekilde yazıldığı zaman insanlar bakar, okur ve irdeler en sonunda kendi fikirleriyle karşılaştırır ve ne yapmak istediğine kendisi karar verir ..
Unutmayın burada yazılanlara göre tamam 110 bin yazmış haydi hemen alayım demeniz birincisi yatırımcı olmadığınızı gösterir , ikincisi ise yaptığınız işlemin sizin açınızdan facia ile sonuçlanır .. Bu yüzden hakim olduğunuz konularda iyi irdeleyerek kararlarınızı alın , burası size sadece bir destek , direk al sat yeri değil .
Gıda, ilaç ve bilişim gidiyor yine. Un fabrikaları bile uçuyor. Sizde burda birbirinizi yiyin [emoji3]
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ariston abi gece rüyamda covit19 virüsü kovaladı, sabaha kadar koşmuşum koşmuşum sanki kalkınca o yorgunluğu hissettim gerçekmiş gibi,
Sn medvig dünyada her yıl 2,5 trilyon dolar yasadışı yollardan vergi cenneti ada ülkeleri üzerinden dünya borsalarında yasallaşıyor..neyse burda arkadaşlar bol bol bu verilere baksınlar ceza almanında kimseyle takışmanın bi anlamı yok anladım.. Herkesin yolu açık olsun..
Ons ikili tepe olabilir mi acaba?
Sorulaar sorular.
İş Yatırım Serhat Gürleyen BBHT'de kamu sigorta şirketleri GUSGR altında olabilir dedi.
Kamu daha düşük fiyattan almış. Gelişmeleri beklemek lazım.
Normalde HALKB ye doğrudan ve Halk Yatırım aracılığı ile fon girişi oldu ama hisse etkilenmedi.
GUSGR altında da bazı iştirakler var.
https://i.hizliresim.com/UHuxLJ.jpg
115.425 ile 115.725 arasına 4/10 daha cort yazıldı pasife...115.975 stop olur...
haziran vade önemli
dow da takoz teyit edilmemesine bağlı şu an kanal aşağıda işlem görüyor
kanalın içine atıp atmadığına bakıyor teknikçiler
malum vade sonu aşağı yukarı yapıp poz kapatıyorlar
Haziran vade gram altın pasta atabilecek var mı? Kime ütülcez ya da kimi ütecez bilelim :)
İddaali olabilir ama sanki bankalar öncülüğünde piyasayı götürecekler gibi ..
Petkim Harunun gidişini kutluyo %2 primli