burgan da 15 yapmış aylıgı,bence gayet iyi gidiyor artışlar kısa zamanda nkolaydanda bir hamle gelmesi lazım yoksa kaptırıcak başka bankalara müşterilerini..
burgan da 15 yapmış aylıgı,bence gayet iyi gidiyor artışlar kısa zamanda nkolaydanda bir hamle gelmesi lazım yoksa kaptırıcak başka bankalara müşterilerini..
Hoşgeldin hakkını kullanmayanlar 19 Kasım sonrasını beklesinler, faiz arttırımı gelirse bugünlerden düşük faizle o haklarını kullanmış olmasınlar sonra.
cumhurbaşkanı tasarrufları teşvik edeceğim dedi, özellikle TL.
işte bu gece resmi gazetede, acaba nbononun % 15'lik stopajının % 5'e düşüşünü görür müyüz? 24 mayısta % 15'e çekilmiş, % 10'dan.
o zaman hiç uğraşmam, yok teb ikinci defa hoşgeldin beş gittin, ing harcama vb.
31.12.2020 ye 49 gün kaldi ellerini çabuk tutsunlar vergisi düşücekse
Bankalarında kafası karıştı
Burgan günlük 14,25
Burgan güldüren hoşgeldin 13,5 birde boşta para bırakıyor.
7-31 günlük vadeli mevduat 13
dövizdeki gerileme acaba usd faizleri artırır mı?
A bank 14,5 Odeobank 14,75 yapmış küçük artışlar herkese saygılar
biraz önce teb marifetli hoşgeldin faizini kapatıp açtım.
%14 faizini % 15.50 güncelledi.
ekran görüntüsünü aldım. nasıl buraya yükleneceğini öğrenebilirsem yüklemeye çalışcağım.
inanmayanlara kapak olur. herhalde.
not : ben ilk kez hoşgeldin kullanıyorum.
anladığım kadarıyla ikinci kez tanımlattıranlar aynı şekilde aç kapa yapınca oran artsa bile sistem taramalarda saptıyormuş.
daha önce TEB hoşgeldinim bittiğinden kasmadım ama 19 u sonrası bankayı arayıp bağlayabilirim yeni oranlarla şuan günlük gidiyorum fiba ve enzor
YTD.
ing sağlık çalışanlarına tekrar hoşgeldin tanımlamış.Eğer e devletden sgk hizmet dökümünüzü mail atarsanız +2 hemen başlıyor ve 1 yıl harcama tehaütü istemiyor.
[IMG]blob:https://web.whatsapp.com/1af6f11f-7e72-4fce-b53e-b4ed666d2586[/IMG]
Hocam sana inanıyoruz. Link açılmadı isterseniz aşağıdaki linkten deneyebilirsiniz.
https://hizliresim.com/
Dostum, burada herkesin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Daha önce yazan arkadaş da 4-5 gün oran yüksek gitti sonra farkedip düşürdüler diye uyarmak istemiş, inşallah sende böyle bir durum olmaz ben korktum %14'ü bozup 15,5'e geçmeye teşebbüs edemedim. Bi de ben %13 hoşgeldinle başlamıştım.
benim peder de dün ziraatbankasından 13,6 mevduatı bağlamış 1 mio üstü...
yatırım fonu al dedim dinlemedi...
Evet maksatlı ve boş yorum var! deneyen 98 insan yapıyor 1-2 kişi yapamıyor hata kimde ?
:yes: Maksatlı mı yapıyorsunuz sayın serdar :party:
İnsanlar gerçekten ilginç, yardımcı olmak için bilgi paylaşıyor herkes burada kendileri bir şeyi yapamıyor bilgi paylaşan kişileri suçluyor.
Burada yazıldı kaç kez 2. kez hoşgeldin alanlar da düşme olayı oluyor garanti değil sistemin yaptığı sonradan düşürmeye biz ne yapalım.
YKB temdit 35 gün %14 ten bağlandı.
Viop teminat mk 13.94% günlük
TCMB:
-Yeni bir ödeme sistemini hizmete açmak üzere hazırlıklar tamamlandı
-FAST (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) sistemi ile vatandaşlarımız farklı bankalardaki hesapları arasındaki para transferlerini, saniyeler içerisinde, 7 gün 24 saat gerçekleştirebilecekler
-FAST Sisteminin, 18 Aralık 2020 tarihinden itibaren pilot uygulama olarak hizmete alınması ve kademeli bir şekilde vatandaşların kullanımına açılması planlanmaktadır
-Sistemin kısa bir zaman içerisinde tüm finansal kuruluşları kapsayacak şekilde yaygınlaşması hedefleniyor