Bence ky duzuyorlar
Aksama yesil
Ytd
Arkadaşlar ne derece faydalı olur bilemiyorum,
hisse fonlarda aylık ,3 aylık,6 aylık ,yıllık ve 3 yıllık en fazla kazandıranların beş katagoridede öne çıkanları tespit ettim ,aşağıdaki fonlar dereceye girmiş oldular:
AAV
AFT
FPH
GMR
MAC
MPS
ST1
TKF
TTE
YDI
ZPE
Mk lokmani tam spek oldu
Eksi dorttten arti dorde atti
Üstadım konuya açıklama getireyim. Biliyorum benim için üzülüyorsunuz. Biraz rahatlatayım sizi.
Şu anda TSKB nin %20si 8 adet yabancı kurumda. Manipülasyon yapma kabiliyeti olan kurumlar bunlar.
Eğer %90 ya da %80 ya da 60 ı ellerinde olsaydı bu hisse oyuna giremezdi şimdilerde.
Bu adamlar 5 krş un bile maliyetini yapan sırtlanlar. Para kazanırken bu maliyeti düşüp, üzerine kar hesabı yapıyorlar. Buraya kadar tamam.
Bu kadar olumlu para kazanma potansiyeli olan bu hissede,
ne zaman hareket olur derseniz. 365 gün bile bekletebilir. Yarında başlar.
Bu hisseye girmeyi düşünen arkadaş varsa en az bir yıl parası bağlanabilir.
bu tür spekülasyona yattığımda maliyeti şöyle hesaplıyorum.
burgana 32 günlük yatmış farzediyorum. Her ay mevduatı olası getirisini not ediyorum.
Eaw armada alisveris merkezi acikmi
ABD tahvillerine talep artmış. VIX 30 larda... Altın düşüyor 2. dalga ayağına silkeleme hareketleri, kar realizasyonu gibi düşünüyorum.
Biraz beklemekte fayda olabilir. YTD.
İlk cumlenize katiliyorum
Evet sizin icin uzuluyorum ustadim
Cunku o tskb benim de kanimi emdi
Dil oyle deeeeer
Dil derki bir yil beklersen kazandirir deeer
Peki neden hergun ekrana baktirir
O dil gonlu rahatlatamaz ustadim
Bana ogretme
Zabahlar olmadigini bilirim😀😀😀
yok üstadım. uzun vadeci değilim. her gün işlem yapıyorum. her gün %2,5 aşağı inince alıyorum. %2,5 çıkınca satıyorum. bakın cuma gün 3,28 ve 3,20 leri satmıştım. şimdi onların yerine alış girdim(3,12 ve 3,20 alış). bugün satabilirsem 3,36 ve 3,45 leri satış yazdım
Ben de dahil tum ekgyo cilari soydular resmen
mesaj kutunu sil webster üstad
aft ‘ye alış girdim carsamba günkü fiyattan gecerli olacak
Arkadaşlar bir sorum olacak. Deniz yatırımdan cuma günü hisse sattim. Bakiye yatırım hesabında o zamandan beri bekliyor ve yarın vadesize düşecek. Müşteri hizmetlerini aradım. Gecelik repo veya fonda yarina kadar değerlendirsek olur mu diye. Bana mümkün olmadığını söylediler. Sizce doğru bir bilgi mi verdiler?
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pangalar kan agliyor
Duzelmezse yapragi yeriz
İcbtc ve luks aldim
Ytd
110bin destegini kırmasın
7,616 yeşil soğan defansa gelin durum iyi değil
http://www.patronlardunyasi.com/habe...-bosadi/240637
üstadım sizde deri yelek yakışacak deyin durun