günaydın arkadaşlar
https://i.hizliresim.com/Ld8fHG.png
Printable View
günaydın arkadaşlar
https://i.hizliresim.com/Ld8fHG.png
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Vatandaşın riskine göre, yaşına göre, hastalık durumuna göre aşıyı yapacağız. Sınıfına göre değil
Benim bildiğim Türkiyede sınıf, zümre kalmamıştı...
Emme, bunlar yeniden getirdi galiba?
İYİ Günler TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Kuru ekmek veriyoruz vatandaşa.
Sağlıkçılarada ayran ekmek peynir
Bir şükretmiyorlar yahu.
?
Öylemi şimdi ben ise çok müztavazi gıdalarla karnımı doyuruyorum.
Bazen aç yatıyorum.
Şükredincede karnım doymuş hissediyorum.
Emekli maaşlarımızıda onlar veriyorlar.
2002 den önce emekli maaşıda almıyorduk.Yahu
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un COVID-19 testi pozitif çıktı
Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Deniz Çalışkan, Çin menşeli koronavirüs aşısının önümüzdeki hafta çarşamba gününden itibaren sağlık çalışanlarında uygulanmasına başlanacağını söyledi.
Forum Arkadaşlarımızdan,Sn refaba 10.Gündür ortalıkta yok.Hisse sayfalarında,Girdiği kağıtta yazı yazmadan durmazdı pek..Merak ettim,nerelerde acaba,bilen var mı.?..
Malum;Bu senenin Modası ,Korona Virüsü..Umarım refaba da o rüzgara kapılmamıştır..
Bakan Koca: Kamu ve özel sağlık sektörümüz pandemi mücadelesinde başarılı bir sınav vermiştir. Gelişmiş ülkelerdeki hasta tercih etme tabloları ülkemizde yaşanmamıştır. Bugüne kadar fedakarlıktan kaçınmayan tüm kamu ve özel sağlık kuruluşlarımızın aşı konusunda da gerekeni yapacağına eminim.
Bakan Koca:"Antalya Kumluca Devlet Hastanesinde yaşanan olayla ilgili Bakanlığımız derhal harekete geçerek duruma el koymuştur. İki hemşiremize başhekim tarafından verildiği ileri sürülen cezai uygulamanın kabul edilmesi mümkün değildir."
Kumluca Devlet Hastanesi Başhekiminin hastanede görevli iki hemşireye 500 kere 'Ben salağım görev yerimi terk ettim. Ben salağım" yazdıran başhekim Antalya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından görevden alındı.
Dolar Endeksi 2,5 yılın en düşük seviyesini gördü
Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun katıldığı bir televizyon programında üniversiteler için "Neredeyse fuhuş evleri" sözlerine tepkiler çığ gibi büyüdü. Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklamada bulundu.
Rektör Savaşan, “Üniversitemiz Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun ulusal bir kanalda yapmış olduğu açıklamaların kabul edilmesi ve hoş görülmesi hiçbir şekilde mümkün değildir. Söz konusu konuşma ile ilgili gerekli işlemler yapılacaktır” dedi.
Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, üniversiteler hakkında tepki toplayan açıklamalar yapan Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu hakkında soruşturma başlattı.
dandik kaatlarda biraz hareketlenmeler görülüyor..
elde banka x30 hissesi olanların dikkatine
Spk bülteni : https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=76
Koca: Bugün tespit edilen 4.209 hastamız var. Ağır hasta sayımız uzun bir aradan sonra düştü. Aktif hasta sayısı da azalmaya devam ediyor. Tedbir ve kısıtlamalar netice vermeye başladı. Bunu sürekli hale getirecek olan bizleriz
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f574d60733.jpg
tabloda olumsuz bir şeyler olduğu yayın saatini 20 civarına çekiyorlar olumluca bir şey oldu mu ana haber saatinin başında veriyorlar
VİOP'ta Resmi tatiller ve yarım günler haricinde her işlem günü 19:00-23:00 saatleri arasında yapılan akşam seanslarının 31/12/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere her takvim yılının son işlem gününde yapılmamasına karar verildi
Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Dünya Sağlık Örgütü veya sağlık bakanlığı tarafından bulaşıcı hastalık kapsamında kabul edilen durumlarda, etkinlik, guvenlilik ve kaliteyle ilgili kapsamlı veriler sağlanamasa da aşılar için acil kullanım onayı verilecek
"Akil insanlar" porocesi vardı.
Ülkenin önde gelen bilim adamları bu güzide topluluğun içindeydi. Sonuç ne oldu acaba.
Bir gorev verildiginde gorevle ilgili bir rapor, sunus bir sey yapilir...ne oldu ne bitti babında . Bi haberimiz olsaydi...
Hala yaşıyorlar mı. Mayış durumu nasil , yeterli mi.....
Gunaydın
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
günaydın arkadaşlar
https://i.hizliresim.com/U0NJzH.png
BDDK, basılı ve külçe halinde olmayan kuyumla ilgili harcamalarda kredi kartlarında taksitlendirme süresini 8 aydan 6 aya indirdi.
https://i.hizliresim.com/JLBzsO.png
ilişki iyice tersleşti..bu iş karakolda bitecek sanki...:plc:
ÇOK MANİDARRRR..:drunk:
@t24comtr
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya sahte lise diploması kullanmış
Ekonomistlerin tamamına yakını politika faizinde artış olacağını tahmin ederken, beklentilerin medyanı da 150 baz puan oldu-AA Finans'ın PPK Beklenti Anketi
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına ilişkin AA Finans'ın beklenti anketine katılan ekonomistler, politika faizinde artış olacağını tahmin ediyor.
AA Finans'ın 24 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilecek PPK toplantısına yönelik piyasa beklenti anketi, 21 ekonomistin katılımıyla sonuçlandı.
Buna göre, 21 ekonomistin tamamına yakını bir hafta vadeli repo ihale faiz oranında (politika faizi) artış olabileceğini belirtti. 2 ekonomist politika faizinde değişim beklemezken, 19 ekonomist 75 baz puan ila 200 baz puan arasında artış olabileceğini bildirdi.
Ekonomistlerin aralık ayına ilişkin politika faizi beklentilerinin medyanı 150 baz puan oldu.
Geçen ayki toplantıda politika faizi yüzde 10,25'ten yüzde 15'e yükseltilirken, tüm fonlamanın da bu faiz üzerinden yapılacağı kaydedilmişti.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Milli Eğitim Bakanlığı: "Bu eğitim-öğretim yılında ilkokullarda sınav yapılmayacak, karne notları ders etkinliklerine katılım puanı ile belirlenecek"
Milli Eğitim Bakanlığı: "Bu eğitim-öğretim yılında ilkokullarda sınav yapılmayacak, karne notları ders etkinliklerine katılım puanı ile belirlenecek"
Cumhuriyet'ten İklim Öngel*imzalı habere göre, TBMM’nin sitesinde üniversite mezunu olarak görülen Yerlikaya, AKP’nin resmi sitesinde ise lise mezunu olarak yer alıyor. Yerlikaya’nın üniversiteye meslek lisesinden aldığı sahte diplomayla kayıt yaptırdığı için açılan davada Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nin 2001’de verdiği gerekçeli kararında şunlar kaydedildi:
“Güreş sporunda dünya ve olimpiyat şampiyonu olan sanık aşamalardaki savunmalarında tanımadığı bir şahsın kendisine gelerek neden yüksek tahsil yapmadığını sorduğunu, ortaokul mezunu olduğunu, lise mezunu olmadığından yüksek tahsil yapmadığını söylediğini, diğer şahsın bunu hallederiz diye söylediğini daha sonra bu şahsın İmrahor Meslek Lisesi’nden alınmış diplomayı kendisine getirerek verdiğini, bu diploma ile Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’na kaydını yaptırdığını savunmuştur. Sanığın kullandığı diplomanın sahte olup bu, sahteliği yapanlarla dayanışma içine girdiğine, bu suça katıldığına dair herhangi bir delil yoktur. Mevcut delil durumuna göre ancak sanığın sahte olan diplomayı bilerek kullandığı söylenebilir.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.