Metro 2.55 üzerinde hareketlenir
Printable View
Metro 2.55 üzerinde hareketlenir
AKYHO 7.50 ye kadar önü boş
Endeks için günlük 1159 üzerinde kalıcılık sağlarsa yukarı doğru ivmelenir diye düşünüyorum.
iyi akşamlar cümleten
iyi akşamlar üstad
Hayırlı akşamlar hocamSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
piyasalar seçimi satın almışki ralli moduna geçti dow ralli modunda
yarına ne alsak ne satsak hakan metro gidermi ? :)
gider abi yanında AKYHO verelim :) zararına karışmam hasılata ortak olurum :)
Merhabalar , yarın için Gsdho, usak , şekerbank, agyo da olabilir [emoji6]
Arena tepkiye hazırlanıyor YTD
Çok değerli üstatlar hayırlı akşamlar, Toaso ile görüşlerinizi alabilirmiyim teşekkür ederim...
Cümleten iyi akşamlar herkese başta çelik hocam olmak üzere mavi hakkında bilgisi olan varmı 3 aydır takip ediyorum al sat yaptım ama bişey dikkatimi çekiyor hemen hemen bütün hisseler pandemi öncesi zirvesini aştı mavi daha yaklasmadi bile düşünceleriniz nelerdir acaba
Mavi nin 43 te ciddi bir direnci var..
Burayı geçerse 60 a doğru gider diye düşünüyorum.. ama kolay değil 43 ü aşması. Ne zaman denese sert satış yiyor..
Toaso için ise şu an Koç grubu hisse alacak olsam bence en uygunu Toaso derim...
Günaydın hayırlı sabahlar..Sahol.ykbnk.eregl .yayla gözüme çarpanlar Ytd
AKYHO 6.87-7.21 Direncini kurmalı
Günaydın hocam teşekkür ederiz
Ostim bedelli açıkladı. Yorum yapabilecek var mı
Yayla saatlık ve seanslıkta teknik gayet olgunlaşmış güzel gözüküyor.3,92 stop ile 4,00 yakın destek ile takip edilebilir.
Tukas da 10,00 ozeri takıp edilebilir teknik olgunlaşıyor.saatlıkta düşeni kırdı ve onaya geliyor.
Afyon 4,18 stopla takip edilebilir.saatlık ve seanslıkta tekniği olgunlaşmış.4,23 yakın destekle 4,45 leri ılk etapta hedefliyebilir.
NETAS 21,28 ÜZERİ TAKİP EDİLEBİLİR
TMSN 10,30 ÜZERİ TAKİP EDİLEBİLİR
Kesinlikle şahsi görüşlerim olup y.t.d.
mtryo 11/12/2020 hisse başı 0,063 tl temettu verecekmıs etkisi olurmu.
Herkese güzel akşamlar...
Önümüzdeki hafta için kağıt önerisi olan arkadaşlar var mı? Yarın için çalışalım :)
Herkese iyi akşamlar borsada yeniyim. Bir süredir forumu takip ediyorum muhabbetinize ortak olmak istedim :) Prkab, Aygaz, Seykm ve Izmdc önümüzdeki hafta hareketlerini merak ettiğim hisseler. Herkese iyi akşamlar.
Bir dahaki hafta için hafta sonu iyi çalışmak lazım ama ilk gözüme çarpan Yataş oldu.
Afyon, Mipaz diğer gözüme takılanlar oldu...
Çelik hocamın değerlendirmelerini hafta sonu okuruz beraber...
iyi akşamlar cümleten
aksa ..enkaı...yayla... asuzu ...dgate bunlara çalış bakalım neler bulucaksın? balkara
Cümleten Hayırlı akşamlar.
ALCTL yabancı alimlariyla güzel gitmiş. 5G beklentisiyle mi acaba. Peşinde NETAŞ gidiyor. NETAŞ I izlemek gerekiyor.
NUGYO kötü bilançosu fiyatlamiş olmalı. Alçalan trendi kırmış ve üzerinde kapanış yapmış. 6.00 üzeri takip edilebilir. Ytd.
Son değerlendirmeyi ÇELİK ÇOMAK hocam yaparsa daha iyi olur.