ben aldıkça kchol satıyorlar.. aferin devam edin.. işime geliyor..bankaları ve bazı sanayileri de biraz alın.. trade imkanı doğuyor..
Printable View
ben aldıkça kchol satıyorlar.. aferin devam edin.. işime geliyor..bankaları ve bazı sanayileri de biraz alın.. trade imkanı doğuyor..
ana senaryomda 160 161 gıbı kapamalı ....ama hıc oyle gozukmuyor
Hayırlısı olsun kadirz_m abi, borsada fırsatlar hiç bitmiyor.
manif abi aslında vurgulamak istediğim konu SenSor bayıma çok yüklenildi, yok neymiş 20bin puan terste kalmış yok bilmem 1500 den beri şort muş falan filan muhabbetleri, aynı şekilde olmasın diye, yani olurda endekis düşer ve aradan zaman geçip 1300 lere neyim düşerse derler ki 1700 lerden lönk kovalıyodun derler, kavurmaları saymazlar. sonra arkadaşı küstürürler bir daha yazmaz,mesela
Stock. eskiden burda yazıyordu, tam saat 19.00 da mesajını atar giderdi, daha başka aklımda kalan başarılı bikaç kişi daha vardı onlarda gitti, kimse kalmıyor
Halbuki
Kur da düşüyordu
Dimi
vadeli çıkmak istiyor......spot nazlanıyor....
Evet az önce 1580 denerken izliyordum. Serbest şekilde on binlerce emir akıyor ekrandan biliyor çünkü karşılanacağını veya düşerse düşsün modunda, boğalar efsane savunma yaptı yalnız bir kez daha gelirse boğa moğa dinlemem ezer geçerim der gibi.az tepti izleyelim bakalım sistem için çok zor bir gün ama ona rağmen az da olsa karda 1587 al verdi pek inandığım bir sinyal değil ama bakalım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
garanti 7 kademe aşağı 10 kademe yukarı.....vay be....bu arada ekgyo katarla proje anlaşması yaptı......
bakalar için güzel haber geldi....
temettünün %10 dağıtılabilecek....
Oha 1592'de 1300 lotu çizdi saniyeler içinde...
" Uzlaşma algılayıcı ) "
abd vadeli vadeli toparlanıyor
bu bofa'da güzel alıştı her gün 400-500-600 milyon satışı yapıştırıyor...sonra bir şekilde kapatıyor v.s. paraları cukkalıyor...sağmal ineği buldu...
neyse elveda hepinize.
" DowF 30,0Xx ve yine Viop30 158,0Xx alınmıştır.. Tazelerinden.. ✅
Vira hadi bilek.. "
1580 short yaptım Allah affetsin
vay be ne seans sonu oldu 158ı savunmak ıcın
bı pazara gıdıp gelmek 1500p mal oldu...159700 gormus....
Resmen şakşakladı piyasalar..
DOW a bakıyorsun bi daldırıyorlar..tamam yakacak eksi 3 ü diyosun hoppp alıyorlar..
tamam vermez artık yukarı yön diyosun hopppp yüzde 1.3 daldırıyor yine..
https://i.hizliresim.com/27XLNF.jpg
GME falan kafayı yemiş dün 480 dolardan 112 ye bastılar oradan 300 üstü oradan 192 oradan 420...
Birileri piyasaları feci manüpüle etmenin yolunu keşvetti..
Bizdeki çöp hisseler gibi..
Daha da berbat orada taban tavan uygulaması yok..
Tekfen ve Emlak Konut bugünde taş gibiydi helal olsun...
Emeği geçenlere teşekkürler...iyi akşamlar...İyi tatiller.
Akşam bakalım kasaya bugün de erimiş mi, bence erimiştir
Yalnız bilmem dikkat ettiniz mi 1578-1580 arası biri var salmadı aşağı sağlam da para harcadı tutmak için. Son 15dk da DOW ile korole çalışan robotu kapadılar. DJI da sağlam volatil oldu FX ci kardeşlere sabır diliyorum. Yurt dışında şu reditçilerin başı ifade veriyor sanırım. Piyasadaki büyükler yine küçükleri yiyecek anlaşılan :)
Herkese ailesi ve sevdikleri ile güzel hafta sonları dilerim. Bir an önce pandeminin bittiği kalabalık günlere dönmek dileğiyle.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f537404ad1.jpg
Lucas van Valckenborch - 1575
Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.
Şimdi gördüm ben de. Kasımdan beri TEB çok dominanttı trendde yeniden açıyor olması enteresan gerçekten de. Saat 17:50-18:00 arası alışveriş kayıtlarına bakmak lazım oradaki TEB se düşüncem onum yukarı sürecek daha çok parası olduğu yönünde.
Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.
tabi onlar büyüklere nasıl zarar vermeye çalıştıysa büyüklerde aynı şekilde karşılık verecektir, her ne kadar olayın daha da büyümemesi için özellikle büyükler biraz sakin davransa da onlar sinsi sinsi vuracaklardır. ayaklar baş olmaya çalışır ve baş bunun karşılığını vermez ise olaylar tamamen kontrolden çıkacaktır.
Elon Musk denilen adam bayağıdır dogecoini övüp duruyordu, reddit grubuna kendisinin de destek olduğunu herkes biliyor, redditte dogecoin mesajı atılınca bir anda %500-600 arası bir artış kaydetti, musk şimdi de kuşlu sitede bitcoin resmini koymuş ve bitcoin kudurmaya başladı.
şimdi gelelim olayları kurgulamaya; reddit grubu abd de bazı mesajları verdi ama buna büyükler hoppp dedi ve küçükler sıkıntı yaşayacaklarını anladılar, bu artık kısmi de olsa bir akıma dönüşüyor, tahminime göre şimdi redditi takip edenlerin sayısı iyice artmaya başlamıştır, hemde her ülkeden takip edenler olmaya başlamıştır.
bu durumda bunu yasal düzenlemesi olan borsada yapıp suç işleme ve ceza ile karşı karşıya kalacaklarına, coin piyasasına yönelerek orada at koşturmaları daha kolay olacaktır. kendilerini takip edenlerin de bu durumdan faydalanmak istemesi durumunda borsalardan çıkan para oraya akacaktır.
işin özeti, borsada büyükler küçükleri yakın zamanda ezecek ve haddinizi bilin diyecek, ama olan coin piyasasına girmek istemeyen küçüklere olacaktır.
DOW un tekniği nasıl?
AVRUPA borsaları kapandıktan sonra toparlar mı?
Vobta poz yazmak çok gereksiz sildim yazıyı
5 dk sonra ne olur bilinmez yani
Bitcoin resmi koydugunu gormedim
yazdigi su :
u can’t sell houses u don’t own
u can’t sell cars u don’t own
but
u *can* sell stock u don’t own!?
this is bs – shorting is a scam
legal only for vestigial reasons
Gercekleri yazmis .
Reddit olayinda buyukler olsa dahi yapacak bir seyleri yok. Olayin icinde Fiziki teslimat zorunlulugu ve sayisi sinirli ise ister buyuk ol ister kucuk ol olusan fiyatlanmada yapabilecegin bir sey yok sonucta sinirsiz degil,
Kullanicilarin bazi hisselerde yeni pozisyon acmalarini yasaklandi , sadece var olan pozisyonlarini kapatmalarina musade edildi . Yani Duzen diyorki ben Buyuklerin yanindayim.
Suan bu yasaklama piyasalarin icin bence cok kotu bir ornek olusturuyor. Sahsen ben Bu akimin icinde aktif bir sekilde olsam insanlara sunu soyler kendimde bunu yapardim : Elimde ne kadar Hisse pozisyon varsa kapatir full nakite gecerdim.Buyukleri kollamak adina Kucuklere yasaklar getiriyorsan kucuklerin bu piyasada islem yapmasi yada yem olmalarinin bir anlami yok!!
Günlerdir ARCLK endeksi sırtlıyordu resmen, çok güzel performans sergiliyordu...
Kapanışta bir tekme de ona geçirmiş PALA...
U30' daki satış yiyen kağıtlara bakıyorum, durum hiç de iç açıcı görünmüyor...
Oluk Oluk mal çıkışı var, GEDİK bugün 295 mn TL satış yapmış, GEDİK' in bütün portföyü bu kadar var mıdır...
Yukarı tepki evet sığ ve hızlı bir şekilde bekliyorum ama olmayabilir de...
Ama tepki olacaksa tepkinin nihayetini iyi belirleyip şorta abanmak lazım...