Evde 8 10 kg stok zeytin vardı hanım ne yapacan ama çok ucuz olunca atladım hanım meraktan hemen açmış kontrol etmek için sağa sola zeytin çok ucuz güzel diye yazıyor. Zeytin ve yağı ihracına kısıtlama geldi ya o sebep bir süre sonra açarlar.
Printable View
Akp kurultayı ne kadar sürdü bilmiyorum
Chp kurultayını izliyorum
Sabah 10’da başladı, 19:00’a geliyor)
9 SAAT oldu hâla başkan belli olmadı ?
Kurultaydan aldığım izlenip özgür özel yeni chp genel başkanı
Örsan Öymen 1987 yılında 49 yaşında vefat etmiş, kafayı yiyecektim.
Ulan CeHaPe'ye rahmetli aday olacak değil ya derken işin aslı anlaşıldı, bu Örsan KUNTER Öymenmiş oğluymuş.
Bir Allahın kulu göbek adını yazmamış.
Bira ve şarap dışında, alkol derecesi % 30 ve daha yüksek olan içkiler bozulmaz.
Örneğin bende 1985 yılından kalma viski ve ~ 1990 yılından kalma rakı var.
Yeterki çok kötü yerlerde, nemli, çok sıcak ve güneşli ortamlarda saklamayın.
2 Tane hayırlı sela bekliyorum, büyük olanınınki okunduğunda rakıyı, küçükte de viskiyi içeceğim.
Namazından niyazinda biriyim. Sağcı milliyetçi biriyim MHP Akp deva iyi parti BBP gelecek zafer Saadet dışında bir parti arıyorum oy verecek CHP ye vereceğim kılıçtaroğlu olmazsa. Kılıçtaroğlu olursa kusura bakmayın versemde zorla veririm.
Özel 682 kılıçtaroğlu 664 ikinci tura kaldı. Akp bunu kullanır tam istedikleri şey. İkinci parti bile çıkabilir. Yerel seçimlerden sonra iyi parti lideri de değişir.
onurlu davranın komik olmuş..
Adamlar da öyle bor medya gücü var ki. Darbe oldu kazanan akp rte. Muharrem İnce parti kurdu bişeyler oldu millet ittifakı ve kılıçtaroğlu zarar gördü. Nasıl oluyorsa herşey den millet ittifakı zarar gördü.
Sermayeyi rakıya bağlamayıp, başka iş öğreneydik iyiydi!:dvr:
Halk TV : Kılıçdaroğlu’nun çekilmesi bekleniyor
Ekranda gözüken özgür özel kazanmıştır gözüküyor ama. Ekrem İmamoğlu bu partiyi yönlendiren şekil veren benim der gibi duruyor arkada. 2028 in cb adayı benim diyor arkada.
İmamoğlu ve Mansur Yavaş iyi parti olayını tatlıya bağlayıp yeniden ittifak ile devam eder umudu taşıyorum. Cumhur ittifakı tek parça seçime girerken muhalefet ayrı ayrı girerse çoğunluk kaybedilir
Ahaber ağlıyor kılıçtaroğlu gitti diyor şaibe var kumpas var soruşturma olacak diyor. Orayı kaşıyor Ahaber
Ahaber deki konuşmalar dan edildiğim izlenim bundan sonra millet ittifakını birleştirecek İmamoğlu hedefte gibi. Muh onunda ceza davası onaylanır
Bu nasil aymazliktir, nasil ozguvendir. O kadar secim kaybet hala secilebilmek icin calis cabala. Illa ki delegelerin ""yetti gari bi si...r git demelerine kadar vardirdi ise"" Bazi Dersimlilerin zihniyetinin ozelliklerini tasiyor. Rahmetli bubam derdi "'Allah bunlara tirnak verseydi sirt derini yuzerdi""
Genel Baskan Ozgur OZEL oldu.
Bir devir kapandi.
Hayirli olsun.
Tek memnuniyetim, aileden CHP'liyim deyip, ikide bir buralara Ekmeleddin'i getirenlerin artik yazacak baska bir sey bulacak olmalari.
Genel secimlerde, CHP'ye olmadik seyler yazanlar bakalim ne yapacaklar.
%52'nin icinde olup'ta ben aslinda AKP'li degilim diyen takkiye ustalari ne yapacak merak ediyorum.
KK'nun AKP'ye calistigini iddia eden kripto AKP'liler nedense KK'nu sorumlu gorup kendi oylarini hic gormediler.
Bu enflasyonun altinda ezilen, bu ceteye calismis olan herkese hayirli olsun.
Artik KK yok, bakalim Ozgur OZEL'e saydirmaya ne zaman baslayacaklar.
Tek tesellim var, bunlar 4.5 sene daha soyulmaya devam edecekler.
Cok daha beter olacaklar.
Bu Cumhuriyet dusmani vatan hainleri ettigini buldu.
Ustelik koyun dediniz koduk diye diye.
Oysaki cok farkli olabilirdi.
15.000 TL. ikramiyeyi alacak Maasi 11.400 TL'ye gecen Mayis'ta cikacakti.
Emekli, bugun cok daha farkli maas aliyor olacakti.
Is'te oyunuzun karsiligini buldunuz, dun reisiniz oyle dedi," biz her zaman emeklimizinin yaninda olduk.!"
Gelecek 4.5 sene daha yaninizda olacak, mirofonu gordugu her yerde, cikip, Emeklimizi enflasyona ezdirmedik..! diyecek.
Reisinizin kiymetini bilin.(!)
Milletle dalga geciyorlar.emekli maaslari 10 yil once dolar bazinda 2 katiydi.alin gucu 2 katiydi.bence yarisi suriyelilere harcaniyor.